Merhaba arkadaşlar Ben ve zafer 27 ağustos günü akçakocaya gitmeye karar verdik ve işte resimlerimiz...
Zaferin Uyanmasını bekliyorum Ben full ekipman tamam ama adam hala uyuyo...
İşte zafer yarı uyur yarı uyanık şekilde ve yola cıkmak için son hazırlıkları yapıoruz...
Ve yola cıktık... Hiç durmadan düzceye geldik ve coban da mola verdik.. Zafer cok açmıs gitti pogaca ve bi su aldı.. Orada olece kısa bir mola verdik..
Ve yola cıktık akçakocaya vardık.. Sonra deniz sefası yaptık biraz...
Buda arabasıyla bizden once gelen Necmi arkadaş Kendisi Ulu insandır Ulu necmi Aslında ismi haşmet olmalıymıs ama yanlış koymuslar ismini
Bu da Ben
Ve sonra akşam olmaya yaklaştıgında toplandık ve tekrar yola koyulduk...
Necmiyi Arabasıyla birlikte yolda Kaybettik... Akçakoca Düzce Yolundaki konvoy (EREGLİ DEMİR ÇELİK FABR: KAMYONLARI YARATIO) Motorlu oldugumuz için pek sorun olmadı...Sagdan soldan dalıslar yaparak konvoyun on ucuna kadar geldik.. Ama necmi hala yok ortalıklarda...
Biz Düzce Coban'a ulaştık ve necmiyi hala Beklemeye başladık... Baya bi bekledikden sonra o yanımızdan geçti fakat bizi gormedi.Neyse Bizde yola koyulduk...
Coban Donus Resimlerimiz
Bolu Dağî'nda Bir mola daha verdik... Cok sıkısmıstık... İlk alanda durduk be depoları boşalttık
Ama zafer kendinden geçmiş bi şekildeydi
Bu yukarıdakı mola verdigimiz yerde bir yolcu otobusunun benzimi bitmiş. Muavinleride baya bi asagıdakı benzin istasyonuna gondermiş şofor arkadaş yanımıza doğru yaklaştı ve bize dediği ilk şey
"Siz Türk'müsünüz???"
Gülmemek için kendimizi zor tuttuk..
Ulan be adam benım ustumde mont var..Orda kocaman bi türk bayragı var hiç mi gozun nızanın yok....