tavsiyeleriniz için sağolun arkadaşlar ama ben aylardır araştırıyorum ne olduğu belli olmayan bir sürü motor var piyasada yanlış anlamayın ama mesela juki diye bi motor var bosch bayisinde satıyolar ne servis nede yedek parça hakkında bilgim yok ama reklam yapmak için söylemiyorum asya motor iyiye benziyor sitesinden öğrendiğim kadarıyla bilmem kaçbin metrekarelik yedekparça deposu var sorun olmaz diye düşünüyorum ve köklü bi kuruluş zongshen de zealsun da asya motor da aynı model aslında sadece yazıları değişik dikkat ettiyseniz asya 200gy zealsun 200gy gibi bu benzerlikler dikkatimi çekti cross olarak bir de skyteam dikkatimi çekti ama bizim buralarda bayisi olmadığı için yakından göremedim :( özünde bunların hepsi aynı arkadaşlar birinde zealsun birinde zongshen birinde asya yazıyo o kadar!asya 200gy2 nin sizinkilerden farkı olarak lastiklerini görebildim asyanınkiler daha kalın geldi bana çünkü asfalt lastiği standart.her ne kadar konu dışına çıktıysam da kusuruma bakmayın arkadaşlar benim gibi acemilere yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler yaşasın cross kardeşliği
ah bide benim gibi 1.75 boyunda olanlara göre yapsalardı!çok yüksek tek ayak havada kalıyo
neyse emniyetten ehliyeti alayım para biriktirip yaza alıcam inş.bu arada kredi kartıyla mı tüketici kredisiyle mi daha hesaplı olur bilginiz var mı?
hepinize teşekkürler...
H.DEMİRKAN