2001 model scooter ile dilek yarımadası milli park turu ve balık avı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Maşallah çok güzel bir paylaşım olmuş. Balık avı hastası bir motorcu olarak söylüyorum ki Ege nin imkanları keşke bende de olsa. İnşallah bir gün yollarımız kesişir.Birlikte iki çift lafın belini kırarız, hem motor hem de balık ortak nokta olunca konu konuyu açacaktır.
-
Mallaca adlı üyeden alıntı
Maşallah çok güzel bir paylaşım olmuş. Balık avı hastası bir motorcu olarak söylüyorum ki Ege nin imkanları keşke bende de olsa. İnşallah bir gün yollarımız kesişir.Birlikte iki çift lafın belini kırarız, hem motor hem de balık ortak nokta olunca konu konuyu açacaktır.
öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim.inşallah buyrun gelin her zaman bekleriz memleketimizin dört bir yanı ayrı ayrı güzel kim bilir belki bizde sizin misafiriniz oluruz.
-
O kadar özendimki.-3 bile gözümü korkutmadı ki ben aşırı tatlı su motorcusuyumdur.
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
O kadar özendimki.-3 bile gözümü korkutmadı ki ben aşırı tatlı su motorcusuyumdur.
yorumunuz için çok teşekkür ederim.motosiklet üzerinde olduktan sonra nereye gittiğinin pek önemi olmuyor ama böyle güzel yerlere gidince insan bir başka hoş oluyor tabi videoyu da izlediğiniz için ayrıca teşekkür ederim Okan bey
-
gezi için tebrik, paylaşım da şık olmuş teşekkürler
-
potasyum adlı üyeden alıntı
gezi için tebrik, paylaşım da şık olmuş teşekkürler
güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim
-
Çok güzel gezi olmuş. Okurken hissettim resmen, rahatladım. Ayrıca yazın yapacağım tur içinde rotama ekledim. Teşekkürler.
-
RideForLife. adlı üyeden alıntı
Çok güzel gezi olmuş. Okurken hissettim resmen, rahatladım. Ayrıca yazın yapacağım tur içinde rotama ekledim. Teşekkürler.
Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim,eğer size o hissi verebilmişsem ne mutlu bana yapacağınız turda Aydın üzerinden geçerseniz ve vaktiniz olursa bir çay içmeye beklerim.
-
motora nası bakmışlar
görüntüden eski model olduğu belli ama öyle parlamış ki yeni gibi olmuş
-
IRau adlı üyeden alıntı
motora nası bakmışlar
görüntüden eski model olduğu belli ama öyle parlamış ki yeni gibi olmuş
İlk sahibinden aldım çok temiz bakmış ve az kullanmış
-
GÜZEL GEZİ OLMUŞ
motor da hiç 20 yaşında gibi değil
-
F54 adlı üyeden alıntı
GÜZEL GEZİ OLMUŞ
motor da hiç 20 yaşında gibi değil
Teşekkür ederim.motosiklet dediğiniz gibi yaşına göre iyi durumda 2001 model majesty 250
-
Milli park içinde her türlü avcılık faaliyeti yasalara aykırıdır diye biliyorum. Yakalandığınız an ciddi yaptırımları var. Uç kısmında jandarma bölgesi var ve devriye geziyorlar.
-
oquz55 adlı üyeden alıntı
Milli park içinde her türlü avcılık faaliyeti yasalara aykırıdır diye biliyorum. Yakalandığınız an ciddi yaptırımları var. Uç kısmında jandarma bölgesi var ve devriye geziyorlar.
Yaz aylarında sıkıntı olabilir millet yüzdüğü için ama kış oldumu karışmıyolar en az 10 kişi daha vardı benim olta attığım sahilde diğer sahillerde de vardı olta atanlar.
-
Icsularda ve denizlerde amator avciligi belirleyen sirkulerde yasakli bolgeler yazar. Milli parklarla ilgili olanlar arasinda Dilek Yarimadasi'ni goremedim. Yillardir sirkulerle ve deniz hukuku ile ilgilenmiyorum acikcasi, daha genis daha detayli bir yasak/yonetmelik var mi kontrol etmedim.
Gecen yilin sirku linki asagidaki gibi.
https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?M...evzuatTertip=5
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Icsularda ve denizlerde amator avciligi belirleyen sirkulerde yasakli bolgeler yazar. Milli parklarla ilgili olanlar arasinda Dilek Yarimadasi'ni goremedim. Yillardir sirkulerle ve deniz hukuku ile ilgilenmiyorum acikcasi, daha genis daha detayli bir yasak/yonetmelik var mi kontrol etmedim.
Gecen yilin sirku linki asagidaki gibi.
https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?M...evzuatTertip=5
Gürcan bey verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
-
Sirkülerde bende görmedim. Bende olta atmak istedim sordum yasak denmişti. Tabi ki sezon da sormuştum.
-
Dilek yarımadası milli parkını 2011 yılında CBF 150 ile gezmiştim.
Güzel bir gezi. Güzel görüntüler. Kazasız, belasız nice geziler dilerim.
20 yıllık motoru ayakta tuttuğunuz için tebrik ederim. 5-6 yıl olunca motorumu eskidi diye satarım genelde. Mevcut şartlarda motorumu değiştirebilecek değilim. En azından uzun yıllar kullanma konusunda cesaretim arttı.
-
Sirkülerde bende görmedim. Bende olta atmak istedim sordum yasak denmişti. Tabi ki sezon da sormuştum.
Sezonda sıkıntı olabilir diye izin vermeyebilirler hocam ama kış aylarında kimse karışmıyor zaten gelenlerin balık tutmak için geldiğini biliyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------
AzÇok adlı üyeden alıntı
Dilek yarımadası milli parkını 2011 yılında CBF 150 ile gezmiştim.
Güzel bir gezi. Güzel görüntüler. Kazasız, belasız nice geziler dilerim.
20 yıllık motoru ayakta tuttuğunuz için tebrik ederim. 5-6 yıl olunca motorumu eskidi diye satarım genelde. Mevcut şartlarda motorumu değiştirebilecek değilim. En azından uzun yıllar kullanma konusunda cesaretim arttı.
Güzel yorumunuz için öncelikle çok teşekkür ederim motoiskletin suyunu yağını bakımlarını düzgün yaptıktan sonra yıllarca çok rahat binebilirsiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler