Güzel gezi olmuş, iyi keyif yapmışsınız.. Kılıçbalığı ile Motor neredeler?
Güzel gezi olmuş, iyi keyif yapmışsınız.. Kılıçbalığı ile Motor neredeler?
selam bal zeytin ismini bilmediğim için böyle yazdım kusura bakma istersen bi sonraki geziye artçı olarak gelebilirsin
@balzeytin seni unuturmuyum hiç. Teşekkür ederim. Hafta içi görüşelim. Ne zamandır görüşmüyoruz.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Hasan kardeşim hayırdır motorunu satıyormuşsun memnundun halbuki.
Yenisini alacaksın sanırım.
Bu arada MT T-Shirt lerden ne haber alamadık henuz
herkese günaydın tam ADANALI " lara yakışır bir karşılama hepinize teşekkür ederim ,
sevgili ciks 33 ben, motorumla gelirim kimseye yük olmayalım .bide malum bayanım kimin artçısı olsam hemcinslerimin ,yani eşlerinizin, kız arkadaşlarınızın,tepkisini çekerim, hem yol yapmak varken motorla diğer araçalarda neymiş
[SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
@tüzemen Evet abi motoru yenileyeceğim için satıyorum. Çevrene haber salarsan sevinirim.
Arkadaşlar bu haftasonu için bir gezi planlıyoruz. Duyurular bölümünü takip edin lütfen.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
inci hanım benim kız arkadaşıma özel ders verirseniz sevinirim yada sizi sürerken görsün oda yeter. belki pazara adanaya gelicez sizide görmeyi dileriz...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
motorunla gelirsen elbette daha da keyifli olur ama 900 km yolu gelir misin motorla onu da ilerki gezilerimizde göreceğiz. inan pozantıda karşılarız seni.
bu arada merak etme artçılık konusunda, zaten bizim farkımız burada ortaya çıkıyor. bizim grubumuzun en güzel yanı da bir aile gibi olmamız, insanlarım temel hareket noktası dostluk. herzaman artçı getirebilir.
süpersiniiiiiiiiz süper.
ama bu hafta sonu gelebilmem imkansız
900 km bize dokunurmu ADANA lıyım sonuç itibarıyla
[SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
kanallar karıştı inci hanım istanbuldaymışsınız .neyse siz video yükleyin siteye.onu izlerkende gaza gelir benim aşkım
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
merhaba arkadaslar emre ben
anca yazabildim.bulusma icin soyleyebileceklerim gezinin guzelligi bir yana cok guzel bir ilgi+samimiyet+arkadaslik+yardimlasma+girgir=samat a+dostluk daha bi suru sey.tesekkur icin kime nerden basliim bilmiorum?gecenin o saatinde bizi karsilayip o an bize kalacak yer ayarlayan sencer abiye.ertesi gezi sabahi benzin akitmaya baslayan depomu gecicide olsa tamir eden ve gezinin burnumdan gelmesini engelleyen ama bi sekilde tavlada elimden kurtulan ilker kardesime.samimiyetinden dostlugundan ve yardimlarindan dolayi alper kardesime depomu tamir eden eren kardesime ve ilgisinden dolayi butun gruba tesekkuru borc biliorum.sagolun arkadaslar.iyikide gelmisim ta adanalardan.cok sevindim sizleri tanidigima.tekrar gorusmek uzere hepinize iyi aksamlar
aranızda olmak isterdim güzel bi gezi olmuş bellii.. selamlar herkese...
kardeşim helal olsun size ne sıcak dinliyosunuz ne bişi gezilere tam gaz devam bizim race grubuda derin uykuda hala tık yok
emre sana tesüf ederim deponu ben tutmadımmı.üstüm başım benzin olmadımı.sana bi daha yardım mardım yok. görüyonmu hasan abi okadar yardım et bi teşekkür bilem yok get ne halin varsa gör
yine gel emre
arkadaşlar günaydın
bayramımız kutlu olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)