Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

27.08.2006 Mersin MT ve Adana MT Kayacı Vadisi - Deniz Sefası Gezisi

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı Sonsovalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Polaris Kar Motoru
    Güzel gezi olmuş, iyi keyif yapmışsınız.. Kılıçbalığı ile Motor neredeler?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ilker333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MCT 250
    selam bal zeytin ismini bilmediğim için böyle yazdım kusura bakma istersen bi sonraki geziye artçı olarak gelebilirsin

cross33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cross
    gezi çok güzeldi katılan herkeze tşk ediyorum

balzeytin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motosikleti şimdilik yok..
    Alıntı ilker333 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam bal zeytin ismini bilmediğim için böyle yazdım kusura bakma istersen bi sonraki geziye artçı olarak gelebilirsin
    teşekkürler ilgi ve alakanıza.... Müsait olursam kesin gelirim...Sağolsun kankim herkese teşekkür etmiştin beni unutmuş öyle olsun napalım.... eee gözden ırak olan gönüldende ırak olurmuş....

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    @balzeytin seni unuturmuyum hiç. Teşekkür ederim. Hafta içi görüşelim. Ne zamandır görüşmüyoruz.

Görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

tüzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA GL1800 2003 ve HONDA FORZA NSS300 2015
    Hasan kardeşim hayırdır motorunu satıyormuşsun memnundun halbuki.
    Yenisini alacaksın sanırım.
    Bu arada MT T-Shirt lerden ne haber alamadık henuz

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ- İNTRUDER
    herkese günaydın tam ADANALI " lara yakışır bir karşılama hepinize teşekkür ederim ,
    sevgili ciks 33 ben, motorumla gelirim kimseye yük olmayalım .bide malum bayanım kimin artçısı olsam hemcinslerimin ,yani eşlerinizin, kız arkadaşlarınızın,tepkisini çekerim, hem yol yapmak varken motorla diğer araçalarda neymiş
    [SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    Alıntı inci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ARKADAŞLAR MERHABA
    BEN İST MT DEN İNCİ
    ADANALIYIM ORADA ARANIZDA OLMAYI ÇOK İSTERDİM . HEPİNİZE SELAMLAR
    Arkadasım gel buyur seni aramızda gormeyi bizde cok isteriz...motor yakışmış sana değilmi arkadaslar ciks'inde dedigi gibi bu hafta sonu artcı alarak katılabilirsin bize adanada

gezi tek kelimeyle mükemmeldi hersey için cok sagolun arkadaslar

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    @tüzemen Evet abi motoru yenileyeceğim için satıyorum. Çevrene haber salarsan sevinirim.

Arkadaşlar bu haftasonu için bir gezi planlıyoruz. Duyurular bölümünü takip edin lütfen.

Görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    inci hanım benim kız arkadaşıma özel ders verirseniz sevinirim yada sizi sürerken görsün oda yeter. belki pazara adanaya gelicez sizide görmeyi dileriz...
    [B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    herkese günaydın tam ADANALI " lara yakışır bir karşılama hepinize teşekkür ederim ,
    sevgili ciks 33 ben, motorumla gelirim kimseye yük olmayalım .bide malum bayanım kimin artçısı olsam hemcinslerimin ,yani eşlerinizin, kız arkadaşlarınızın,tepkisini çekerim, hem yol yapmak varken motorla diğer araçalarda neymiş
    yük ne kelime olurmu oyle şey... motorunlada katılabilirsin istersen ehliyetin varmı? artcı olarakta gelebilirsn esleri olmayan birinin artcısı olursun:p : sorun degil

Motosikleti
    FZR600
    motorunla gelirsen elbette daha da keyifli olur ama 900 km yolu gelir misin motorla onu da ilerki gezilerimizde göreceğiz. inan pozantıda karşılarız seni.

bu arada merak etme artçılık konusunda, zaten bizim farkımız burada ortaya çıkıyor. bizim grubumuzun en güzel yanı da bir aile gibi olmamız, insanlarım temel hareket noktası dostluk. herzaman artçı getirebilir.

Motosikleti
    SUZUKİ- İNTRUDER
    süpersiniiiiiiiiz süper.
    ama bu hafta sonu gelebilmem imkansız
    900 km bize dokunurmu ADANA lıyım sonuç itibarıyla
    [SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]

balzeytin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motosikleti şimdilik yok..
    süpersiniiiiiiiiz süper.
    ama bu hafta sonu gelebilmem imkansız
    900 km bize dokunurmu ADANA lıyım sonuç itibarıyla
    slm inci süpersin tam bir adanalı bayan... Tabiki dokunmaz sana adanaya geldiğinde muhakkak tanışalım....

Alıntı Makine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @balzeytin seni unuturmuyum hiç. Teşekkür ederim. Hafta içi görüşelim. Ne zamandır görüşmüyoruz.

Görüşmek üzere.
    Kankim bu hafta biraz yoğunum canım benim... Öbür hafta mutlaka görüşelim.... Bende sizi özledim....

Motosikleti
    250 mct
    kanallar karıştı inci hanım istanbuldaymışsınız .neyse siz video yükleyin siteye.onu izlerkende gaza gelir benim aşkım
    [B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]

Motosikleti
    keeway superlight
    merhaba arkadaslar emre ben
    anca yazabildim.bulusma icin soyleyebileceklerim gezinin guzelligi bir yana cok guzel bir ilgi+samimiyet+arkadaslik+yardimlasma+girgir=samat a+dostluk daha bi suru sey.tesekkur icin kime nerden basliim bilmiorum?gecenin o saatinde bizi karsilayip o an bize kalacak yer ayarlayan sencer abiye.ertesi gezi sabahi benzin akitmaya baslayan depomu gecicide olsa tamir eden ve gezinin burnumdan gelmesini engelleyen ama bi sekilde tavlada elimden kurtulan ilker kardesime.samimiyetinden dostlugundan ve yardimlarindan dolayi alper kardesime depomu tamir eden eren kardesime ve ilgisinden dolayi butun gruba tesekkuru borc biliorum.sagolun arkadaslar.iyikide gelmisim ta adanalardan.cok sevindim sizleri tanidigima.tekrar gorusmek uzere hepinize iyi aksamlar

velespit-cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09` cbr 125
    aranızda olmak isterdim güzel bi gezi olmuş bellii.. selamlar herkese...

LASTROMANTIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    kardeşim helal olsun size ne sıcak dinliyosunuz ne bişi gezilere tam gaz devam bizim race grubuda derin uykuda hala tık yok

Motosikleti
    250 mct
    emre sana tesüf ederim deponu ben tutmadımmı.üstüm başım benzin olmadımı.sana bi daha yardım mardım yok. görüyonmu hasan abi okadar yardım et bi teşekkür bilem yok get ne halin varsa gör
    yine gel emre

Motosikleti
    SUZUKİ- İNTRUDER
    arkadaşlar günaydın
    bayramımız kutlu olsun

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler