26 Ağustos 2006 Cumartesi günü Olympos'da kaldım.
Pazar sabahı 10:00 da Kemer'de arkadaşlarla buluşmak üzere 09:30 da Olimpos'tan yola çıkıyorum.
Herkes Kuzdere enduro parkuruna gitmiş.
Biz de hemen oraya gidip daha önce parkurda görmediğimiz bölümü de dolaşıp ter atıyoruz.
Herkes sıcaktan bunalmış .
Hemen parkurun yukarısındaki sulama havuzuna gidiyoruz.
Belki de yüzeriz diye düşünüyoruz ama malesef havuzun suyu çok az ve çok kirlenmiş.
Takım içtimada ; Nezih (harduro) , Gürhan (mirrorside) , Erkal (ghostrider ), Cevdet (yeni şortunu kullanamadı malesef) , Ercan (erob) , Mehmet , Yücel (Silves) , İsmail .
Tekrar parkur gölgeliğine dinlenmeye döndüğümüzde geleceğin kroscularının antremanına denk geliyoruz.
Erkal (ghostrider) ve Ercan'la (erob) son bir fotoğraf alıp onları İstanbul'a uğurluyoruz.
Tanışmak ve birlikte gazlamak güzeldi dostlar , yeniden bir arada olmak umuduyla..
Biz beş kişi Mehmet ve İsmail'in önderliğinde onların bildiği bir orman yoluna keşfe çıkıyoruz..
Onların çok eskiden geldiği bu yolu şimdi taze düzeltmişler ama henüz üzerinden silindir geçmediği için çok keyifli yumuşak bir toprak yolda yorucu ama hızlı yol alıyoruz.
Bulduğumuz bir pınarda soluklanıyoruz biraz..
Gürhan'ın miyadını dolduran topcase i yerlerde sürünüyor..
Daha önce Yücel'le geçtiğimiz bir yola bağlanıyor bu yol.
İçinde karpuz bulduğumuz sulama havuzunu dikenli telle engelleyip bir de tabela koymuşlar.
Bu sefer karpuz yok malesef..
Birkaç fotoğraf için yeniden mola veriyoruz.
İsmail ve
Mehmet'i özel olarak görüntülüyoruz..
Gedelme asfalt yoluna bağlandığında onlar bizden ayrılıp Kemer'e dönüyorlar.
Biz de Söğütcuması'na gidip karnımız doyurup orman yollarından Antalya'ya yöneliyoruz.
Köy ve orman yolarından yeniden asfalta dönüyoruz.
Önümüzde asfalt ama güzel bir yol var..
İşte Antalya .
Eve varış.
Herkese mutlu geziler diliyorum...