bu üründen aldım gerçekten bi BOKA yaramaz istersen sana yollayayım bedeva
atp ye gelince daha önce kullandım gerçekten bütün kullanıcılar gibi bende memnun kaldım
memnun kalmasam emin ol o verdiğim paranın 10 katı nı geri verseler beni susturmaya yetmez burda her konu açıldığında verip veriştirirdim
artık lanet olsun ben bu işi bırakıyorum diyene kadar ama ürün güzel al kullan tavsiye edrim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
abi sen güzel sistem bulmuşsun üretmişsin para kazanıyorsun keşke senin bu yaşında birşeyler üretme azmin herşeye muhalefet olan genç arkadaşlarda da olsa
varsın fatura kesmeden garanti vermeden icat yapsınlar belki bize yaramaz ama birilerine fayda sağlayıp para kazansınlar
babamın oğlu değilsin doğru düzgün iş yapmışsın tebrik ederim arkadaşımın başarısından mutlu olurum
çevremde işe yarayan insanlar görmek beni ziyadesiyle mutlu eder ve ediyor
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
vay be ,konuya bak nereye kadar gelmiş
Ahmet hocam selamlar, benim de 2 ay önce aldığım CRF Rally'de sizin sistem mevcut, ancak eski bir sistem galiba bendeki kontrol panelinin üzerinde tuş vs. yok iğneyle düğmelerine basılan modelden.
90 numara Castrol şanzıman yağı aldım depoyu dolduracağım, bu yağla hangi ayarda kullanmam lazım sence tavsiyen olur mu? bu benim ilk zincirli motosikletim o yüzden bakım işinden pek anlamıyorum maalesef, şu an yeteri kadar yağlamıyor zinciri sistem kuru kalıyor hep zincir.
Bir de fırça biraz yıpranmış durumda, özellikle zincire temas eden bir kısmı çok eskimiş ve kopmuş. Sadece fırçayı değiştirme şansımız var mı? Hatta bana kalırsa yağ deposunu da değiştirmek istiyorum içindeki miktarı görebileceğimiz bir depo çeşidi var mı?
Bir arkadaşımda var bu sistem, gayet memnunlar ama merak ettiğim birşey var.
ATP vergi vermeye başladın mı sattıgın şeyler için?
Benim köpek son günlerde yağ işine merek saldı. Kaç defa bu yağ köpeklere iyi gelmez desem de bir türlü dinlemiyor. Oysa bahce kemik dolu. İstediği gibi oynayabilir..
Ama köpek işte kopekligini yapacak
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:04 ----------
Hemen bir sipariş veriyorsun. Bütün sorularına cevap buluyorsun. Ama yok ben köpekler i çok seviyorum diyorsan yapacak bir şey yok .
https://www.atpzinciryaglama.com/
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
Yönetim e rica
Bu postun sahibi baştan konuyu yanlış yere açtığını beyan etti. Konu amacını aştı. Konu sahibine ayıp olmaması için işime de gelmesine rağmen konuyu kapatın. Mesut hoca ne der bilmiyorum
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Firma sahibinin isteği üzerine konu kapatılmıştır
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)