Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Bırakın adam reklamını yapsın. Büyüsün. Yerli girişimcilere ihtiyacımız var. Bir şeyler üretmek isteyenlere satın almasak da engel olmamalıyız.
Forumdaki bazı kişiler 3 günlük yasağın getirdiği stres ile sağa sola sataşma peşindeler. Forumu kullanmalarının tek amacı insanlarla laf dalaşına girmek. Umursamaya değmez.
Siyasal islamcılar etik yönden muhtemelen ülkenin en aşağı sınıfı.
İnandıklarını iddia ettikleri dinin işlerine gelmeyen şartlarına münasip kulplar uydurduktan sonra geriye uymak zorunda hissettikleri bir prensip, doğru-yanlış ayrımı kalmıyor gördüğüm kadarıyla. Günlük yaşamlarında, gavur deyip aşağıladıkları kesimin ahlakının onda birine bile sahip değiller...
Kul hakkı, kamu malı, yalan söyleme, hepsi OK, pardon, "mübah"...
yanlış yere saldırıyorsun, gün gelir doğru olan fikrin yüzünden yandaşlar tarafından vatan hainliğine kadar suclanırsan o zaman anlarsın bu forumda neden böyle şeyler oluyor.
farkındaysan kimseye laf dalaşı da yok, vergisini veren bir vatandaş olarak üye oldugum forum üzerinden de sipariş alınıp satışı yapılan bir malın vergisini ve ticari kaydını sorguluyorum. en doğal hakkım.
hatta sorgulamıyorum, farkındaysan yukarda malum arkadaş için "yok vergisini ödüyordur sonucta sürekli hak adaletten dinden imandan bahsediyordu" diyorum.
6 aylık hesabınız var, muhtemel secim dönemlerinde hiç foruma denk gelmedin.
hasmet hocam, lütfen.
Burada aslında yukarda da belirttiğim gibi bir soru cümlesi yok. Biz arkadaşların kul hakkı ve vatan hainliği yapmadan zaten yapılması gerekenleri yaptıgına inanıyoruz.
--
neyse konuya son mesajım, olması gereken birşeyi dile getirildi diye destekledik yine laf yedik.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Vay arkadaş,nerede açtım şu konuyu herkes anlamak istediği taraftan bakıyor,sadece ve sadece otomatik yağlama sisteminde edindiğim tecrübeyi sizinle paylaştım,galiba hata ettim,yapmayın arkadaşlar, belki birine faydam olur dedim ama sanki zararım oldu gibi.
Yanlış anladın ben bu konudaki karşınızdaki kişiyi savunmuyorum. Savunmam da. Benim düşünce yapıma da ters. Bu durumu sorgulamak da hakkınız, hakkımız.
Benim burda kızdığım olay, her konuda her şeye karşı çıkanların, sürekli milleti iğneleyenlerin aynı kişiler olması. Kaza konusu açılıyor aynı, zincir yağlama konusu açılıyor aynı, alüminyum çanta açılıyor aynı.
Peki soruyorum. Amacınız gerçekten vergi konusunu sorgulamak mı yoksa ortalığı kızıştırmak mı? Aldığınız bütün ürünlerin fişini, TSE belgesini takip ediyor musunuz? Bu bakkaldan alınan bir çikokata da olabilir motosikletimize aldığımız bir parça da olabilir.
Yanlış bir şekilde söylemişm ilk mesajımda özür diliyorum ama bu tarz tartışmalara gerçekten gerek yok. Forum da çağımızın sorunlarından biri olan, gerçek hayatındaki stressi klavye üzerinden çıkartma yerine dönüyor.
Dediğim gibi ben bu olayda karşı çıktığınız kişiyi savunmuyorum. Benim yapıma da ters. Ama zincir yağlama otomati konusunda da bir alternarif yapılmış, kullanan kişi deneyimini paylaşmış. Hemen reklam bu, belgesi faturası nerde, servisi nerde, garantisi nerde deniliyor. Devletin kanun mekanizması bu kadar güçlü ise olayın önünü lafla kesmek yerine gidin şikayet edin sonuç alın.
Herhangi bir vergi dairesine gidiyorsunuz. Adres belli firma belli. Gizli hiçbir şey yok vatandaşlık görevinizi yapıp ihbarda bulunuyorsunuz. O zaman bütün sorulara cevap bulursunuz. Yada "adam" gibi gelip çayınızı içer yemeğinizi yer herşeyi gözünüzle görüp kendinizi tatmin edersiniz
Sizin Türkiye de yapılan herhangi bir şeye olur gözle bakmanız imkan dışı. Akrep dervişi sokunca " ne yapayım benim tabiatım bu "" demiş. Onun için normal görüyorum.
Ben ATP nin düşüncelerine pek katılmam.
Açıkcası ticaret yaptıgı için mi candaş yoksa gerçeten inanarak mı candaş onu da bilmiyorum şahsen tanımam ..Ama yazdıkları olsun tutumu davranışları olsun candaşlıgı dışında ben sıkıntılı bir şeyini görmedim gayet düzgün mantıklı ....
Burada benim de ziyaretine gitiğim esnaflar var birisi geldi mi genelde onlarda candaş davranıyor ama samimi az kişinin oldugu ortam oldu mu verip veriştiriyorlar....
https://www.youtube.com/watch?v=tqmAoZCS4V8
Sordugum da ise eleştirdin mi bir can daşa denk gelir isen hemen maliye polis vs başına gelir mutlaka ot kökten olsun olmasın ceza yersin diyorlar.. ATP bunun için candaşlık yapıyor ise açıkcası bir şey de diyemiyorsun ..Durum bu halde....
Ben yaptıgı işte kendisi takdir ediyorum umarım işini geliştirir, daha güzel hizmetlerde bulunur... Türk girişimcisine destek olmak lazım...
Boş boş oturmuyor vatana milte faydalı bir şeyler yapıyor ..
Hiç değil ise üretiyor..Üreten her kişiye düşüncesi fikri ne olur ise olsun destek olmak takdir etmek lazım... Ben şahsım adına fikirleri ile %180 derece ters olmama ragmen üretmesi bir şey ler yapmasından dolayı ,teşekkür ve takdir ediyorum.
Ahmet Abi'nin esnaflığı ve muhabbeti gerçekten güzel. Ben de dünya ve siyaset görüşlerimizin farklılığından ötürü ilk önyargılı gittim. Lakin bu yaşımda utandırdı beni. Ürünü alıp taktıktan sonra bile 1000 tane sorduğum saçma soruya kibar ve bilgilendirici şekilde yanıt verdi. Bir keresinde işini gücünü bıraktı, gelip yağ eklemesi yaptı, para da almadı. Adam ürününün arkasında ve sattık,bitti,gitti muhabbeti yapmıyor. Dediğim gibi 1 sene ve 10.000 km'dir Atp sistemini kullanıyorum, çok memnunum.
ürün işe yarar ve kullanışlıysa sevmediğin birinin yapması önemli değil önemli olan ürünü ile kullanıcıların mutlu olmasıdır
ben buna bakarım. zamanında forumda benimle dalaşan anlaşamadığımız bi arkadaş vardı. kendisini şahsen sevmezdim ama yaptığı işleri beğenirdim
Kaan abi kaça yaptırdın ATP'yi? Benim hayvana da yaptıralım uygunsa. Markalı ATP'ler 1500 TL imiş. https://www.feyizoglu.com/V-System-O...emi_49437.html
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)