Sivas'ın Dağlarında Zirve Gezileri 4
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Keske sivaslılar seferber olup şu düzlüklere ağaçlar yeşillikler dikseler. Her yer boz. Yetişmiyor mu acaba bilmiyorum cahil konusmayayım.
-
cıbılduck adlı üyeden alıntı
Keske sivaslılar seferber olup şu düzlüklere ağaçlar yeşillikler dikseler. Her yer boz. Yetişmiyor mu acaba bilmiyorum cahil konusmayayım.
Çok doğru söylediniz. Çevrede oldukça fazla ağaçlandırma çalışması var. Fakat malum ağacın ortaya çıkmasıda uzun yıllar istiyor
Tabiiki sert ikliminde buna etkisi olabiliyor.
-
Winner 200 sanirim. Ne suredir sizde memnun musunuz?
Sivas liyim bende sagolun iyi geldi gormek. Gezmis gibi oldum. Cokda guzel resimler ve paylasim. Sahsim adina tesekkur ederim.
-
nicknamer adlı üyeden alıntı
Winner 200 sanirim. Ne suredir sizde memnun musunuz?
Sivas liyim bende sagolun iyi geldi gormek. Gezmis gibi oldum. Cokda guzel resimler ve paylasim. Sahsim adina tesekkur ederim.
Teşekkürler hemşerim. Sivas'ı görmek iyi gelmezmi hiç?
Evet motorum RKS Winner 200. Yaklaşık 4 ay oldu motoru alalı. 1000 Km yol yaptım. Böyle geziler yapabilmek için aldım doğrusu.
Bu geziler sonunda ben çok memnun kaldım. Arazideki zevki asfalttan çok diyebilirim.
Fiyatının motoru. Benim gibi arazi gezeceklere tavsiye ederim.
-
Hakikaten de öyle,bu pandemi süresince biraz Sivas'ı gezmiş olduk, teşekkürler Mehmet bey,ama ben bu pandemi sürecinde vakit geçirecek meşgaleyi buldum,yeni bir fotoğraf makinesi aldım,onu çözebilmek için uğraşıyorum,çekim modları ne işe yarıyor onlarla ilgili denemeler yapıyorum, videolar izliyorum,hazır kompakt dijital makina ile fotoğraf çekmeye hiç benzemiyor,prof makina bir sürü ayar gerektiriyor,ama çok güzel fotoğraflar çıkıyor,Sivas'a daha kar yağmadı galiba ,sizin oralarda kar yağmazsa bizim buralara hiç yağmaz herhalde ,ama inşallah Rabbim bereketini verir inşallah, ESKİŞEHİR den selamlar
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
Hakikaten de öyle,bu pandemi süresince biraz Sivas'ı gezmiş olduk, teşekkürler Mehmet bey,ama ben bu pandemi sürecinde vakit geçirecek meşgaleyi buldum,yeni bir fotoğraf makinesi aldım,onu çözebilmek için uğraşıyorum,çekim modları ne işe yarıyor onlarla ilgili denemeler yapıyorum, videolar izliyorum,hazır kompakt dijital makina ile fotoğraf çekmeye hiç benzemiyor,prof makina bir sürü ayar gerektiriyor,ama çok güzel fotoğraflar çıkıyor,Sivas'a daha kar yağmadı galiba ,sizin oralarda kar yağmazsa bizim buralara hiç yağmaz herhalde
,ama inşallah Rabbim bereketini verir inşallah, ESKİŞEHİR den selamlar
Teşekkürler Mesut hocam. Makinan hayırlı olsun. Fotoğrafçılık benimde sevdiğim bir hobi. Prof makinalar tabiiki daha teferruatlı.
Fakat verdiği sonuçlarda bir o kadar iyi. Güzel fotoğraflarınızı bekliyoruz.
Sivas'a henüz kar yağmadı neyazıkki. Yağsın diye dualar ediyoruz. Gezilerim 1 ay önceki fırsat bulupta paylaşamadığım geziler.
Bu aralar gezemesekte bunlarla avunmaya çalışıyorum. Allah memleketimize hayırlı yağışlar verir inşallah. Selamlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)