Sivas'ın Dağlarında Zirve Gezileri 3
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
guven61 adlı üyeden alıntı
Kısa ama yine keyifli ve yüksek bir gezi yapmışsın.
Şu pandemi günlerinde yapılacak en güzel aktivite.
Paylaşım için teşekkürler.
Teşekkürler Güven hocam.
Herkesten uzak ve gökyüzüne yakın olmak güzel doğrusu.
-
Çok güzel,
enduronun en güzel en keyifli yanı işte bu
Ellerinize sağlık
-
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
Çok güzel,
enduronun en güzel en keyifli yanı işte bu
Ellerinize sağlık
Teşekkürler.
-
yigido çayboyuna gidip mereküm e cıkarsan resimle bee
-
Ufuk ARSLAN adlı üyeden alıntı
yigido çayboyuna gidip mereküm e cıkarsan resimle bee
O taraflarada gezilerim oldu. Rapor sırasını bekliyor.Fırsat bulursam yayınlayacağım İnşallah hemşerim.
Teşekkürler.
-
-
Maşallah Mehmet kardeşim, güzel geziler yapıyorsun,Sivas güzel yer,ikikere gelmek nasip oldu,tarihi yerleri de çok güzel ve bakımlı tekerine taş değmesin, ESKİŞEHİR den selamlar
-
28 Aralık 2020, 09:10
mesut hoca adlı üyeden alıntı
Maşallah Mehmet kardeşim, güzel geziler yapıyorsun,Sivas güzel yer,ikikere gelmek nasip oldu,tarihi yerleri de çok güzel ve bakımlı tekerine taş değmesin, ESKİŞEHİR den selamlar
Teşekkürler Mesut hocam. Sivas'ımızı beğenmenize sevindim.Tarihi eserler yönünden zengindir. Biraz yeşilden zayıf.
Kısa ama zirve gezileri bu sıralar hoşuma gidiyor. Heyecanlı oluyor.
-
28 Aralık 2020, 15:20
belki karadeniz gibi yemyeşil bir doğası ya da ege gibi masmavi denizi yok fakat ayrı bir seviyorum memleketimi. biraz uzaklarda ikamet ediyorum fakat müsait bir zamanda memleketime tur planı yapacağım.
-
28 Aralık 2020, 15:33
ahmetmert58 adlı üyeden alıntı
belki karadeniz gibi yemyeşil bir doğası ya da ege gibi masmavi denizi yok fakat ayrı bir seviyorum memleketimi. biraz uzaklarda ikamet ediyorum fakat müsait bir zamanda memleketime tur planı yapacağım.
Memleket sevgisi tartışılmaz hemşerim. En kısa zamanda memlekete gelirsin inşallah.
-
28 Aralık 2020, 15:57
MCV adlı üyeden alıntı
Memleket sevgisi tartışılmaz hemşerim. En kısa zamanda memlekete gelirsin inşallah.
normalde her yaz gelirim tatillerde fakat motorla hiç kısmet olmadı daha. hayırlısı abi
-
28 Aralık 2020, 16:07
Ohh mis gibi Sivas havası aldık.Tekerine taş değmesin,sağlıklı güzel günler dilerim.
-
28 Aralık 2020, 17:48
rasitkoksal adlı üyeden alıntı
Ohh mis gibi Sivas havası aldık.Tekerine taş değmesin,sağlıklı güzel günler dilerim.
Teşekkürler. Sivas'ı biraz hatırlattı isek ne mutlu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)