HD izleyin iyi seyirler....
HD izleyin iyi seyirler....
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Birkaç yıl önce arkadaşlarla birlikte Korsan Koyu'nda kamp yapıp Gelidonya Feneri'ne çıkmıştık. Oraları tekrar görmek güzel oldu.
Ne güzel gezip, güzel kamplar yapmışsınız.
Paylaştığınız için teşekkürler.
2019 Eylül ayında Korsan koyunda iki gecelik kamp yapma imkanım olmuştu, korkunç kalabalıktı, ateş yakmak yasak yazıyordu ama her yerden dumanlar yükseliyordu, bir o kadar da çok çöp vardı, güzelim koya yazık etmişler demiştim, durum halen çok farklı değil sanırım, devamında da gelidonya feneri nefis manzarasıyla insanı cezbediyor, güzel bir gezi olmuş.
Güzel gezmişsin,tenereyle gezmek eminim çok keyiflidir, video güzel olmuş, yüreğine sağlık, ESKİŞEHİR den selamlar
Güzel bir gezi ve video olmuş. Paylaşım için teşekkürler.
evet malesef öyle kardeşim.o yüzden heryerin paralı ve kontrollü olası taraftarıyım.çünkü bizim milletimiz elindekinin kıymetini bilmiyor malesef
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------
teşekkür ederim abim geç msj için ayrıca kusura bakmayın ancak kontrol edebildim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------
beğendiğinize sevindim ben teşekkür ederim
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)