Sivas'ın Dağlarında Zirve Gezileri 2
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Motosiklet sevdalısı, motosikletini her fırsatta kullanabilmek adına herzaman bir bahane üretebilir.
Ne güzel. Tepedeki bayrağı merak etmişsiniz. Ve bunu motosiklete binmek için fırsata çevirmişsiniz.
Tebrik eder, güzel gezilerinizin devamını dilerim.
-
guven61 adlı üyeden alıntı
Motosiklet sevdalısı, motosikletini her fırsatta kullanabilmek adına herzaman bir bahane üretebilir.
Ne güzel. Tepedeki bayrağı merak etmişsiniz. Ve bunu motosiklete binmek için fırsata çevirmişsiniz.
Tebrik eder, güzel gezilerinizin devamını dilerim.
Teşekkürler Güven bey. Nede güzel anlattınız.Aynen Bayrak bahane gezmek şahane...
-
İşte bu iş böyledir,motor enduro oldumu,gözün hep dağları görür,acaba bu yol nereye gider?,şu dağın zirvesi nasıldır? gibi bahaneler üretip binersin motora,yani kısacası motora binmek için, o rüzgarı hissetmek için hep bir bahanen vardır,gönül nedense hep bunu ister,yüreğine sağlık,selamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
okurken, hele hele bayrağı görünce çok heyecanlandım.
tekerinize sağlık
motordan memnun musunuz?
-
geçen yıl karadeniz gezisinde bende uzaktan böyle bi göl gördüm aydıntepe gölü/yaylası gerçekten çoook uzaktan muhteşemdi yanına gidip çadır ı kurdum ama rüzgardan malesef kalacak gibi değildi :(
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
İşte bu iş böyledir,motor enduro oldumu,gözün hep dağları görür,acaba bu yol nereye gider?,şu dağın zirvesi nasıldır? gibi bahaneler üretip binersin motora,yani kısacası motora binmek için, o rüzgarı hissetmek için hep bir bahanen vardır,gönül nedense hep bunu ister,yüreğine sağlık,selamlar
Teşekkürler Mesut hocam.Motorun enduro olmasının kesinlikle bir etkisi var.Arazide rahat ilerlemek devamında da gidilecek mekanları artırıyor.
Bir zirveye ulaşınca bu sefer karşıdaki dağlar tepeler gözüne görünmeye başlıyor.
Hemen dürbünüm ile yol araştırması yapıp gidilecek mekanı tespit edip düşüyorum yola.
İçimde uhde olarak kalan bu arazi gezi işinede şükür kavuştum.Darısı tüm düşünenlere.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------
yürekçe adlı üyeden alıntı
okurken, hele hele bayrağı görünce çok heyecanlandım.
tekerinize sağlık
motordan memnun musunuz?
Teşekkürler.Bayrak en kıymetlimiz olduğu için hep en yüksekleri süslüyor.
Bizide teşvik ediyor vesile oluyor dağlara çıkmamıza
Motordan memnunum.Asfalttan çok arazideki performansı çok hoşuma gitti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
geçen yıl karadeniz gezisinde bende uzaktan böyle bi göl gördüm aydıntepe gölü/yaylası gerçekten çoook uzaktan muhteşemdi yanına gidip çadır ı kurdum ama rüzgardan malesef kalacak gibi değildi :(
https://i.hizliresim.com/dMn2er.jpg
Yükseklerin rüzgarı eksik olmaz...Teşekkürler.
-
En dik çıkışının ufak bir parça videosunu atmak istedim.
https://www.youtube.com/watch?v=xcLqLLl7tc8&t=21s
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)