Buluşmadan canlı yayın fotoğraflar geliyor az sonra .....
Sultanahmet Meydanında SEBİL KAFEdeyiz Herkesi bekleriz...
25 Ağustos 2006 21:25
Buluşmadan canlı yayın fotoğraflar geliyor az sonra .....
Sultanahmet Meydanında SEBİL KAFEdeyiz Herkesi bekleriz...
25 Ağustos 2006 21:25
ügffffffffff desenize öncedenn taksimdeyim atlar gelirdim
Motorize Birlikler K.lığı......
şu gecenin birde sonu kötü olmasaydı :( :( :(
herşey çok güsel başladı.. yedik, içtik, eğlendik.. atrık başka bi yere gitme zamanıydı... motorlara koyulduk ve yola çıktık...
sahilyolunda ilerlerken. sayın emniyet müdürümü celalettin cerrah beyfendi geçiyormuş
ve korumalarında birizi bizim sevdiğimiz bi abimize hafif olarak çaptı.. konu kapandı... ama sayın sayın emniyet müdürümü celalettin cerrah beyfendi ''bu motorların burda ne işi var?'' diye sorunca tüm eminyet amirliği alarma geçmiş ve sahil yolunda ilerleyen yaklaşık 15motoru aramaya başlamış...
ve gecenin finalini elimizde bi ceza makbuzu ile sonbuldu.... (ehliyetsizlikten)
GeÇmİŞ Olsun
Samet Eve GİtmİŞsİnİz Merak Edİyordum Sİzİ
[SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
Yolda Yİne BİŞey Mİ Oldu Yoksa .yÜreĞİme İnecek Şİmdİ
[SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
arkadaşlar ne yazıkki polisimiz cahil (istisnalar kaideyi bozmaz) kendi konusunda bile cahil, bilgisiz, belki de kendini haklı göstermek için öyle davranıyorlar onu bilemem ama dünyanın hiçbir yerinde trafiğin akışını en iyi bilmesi gereken bir polis memuru ''motorlar yolu işgal ediyor'' gib absürd bir laf kullanmaz. ne demek ya? polis bile motoru yolu işgal eden bir araç olarak görüyorsa artık yolda magandalarla hiç uğraşmayalım
Gece 10 numara idi keşke sonu da öyle olsaydı.. Ben böyle işin..
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
bu polısllerın yapıcak bıseyı kalmamıs sahılde bu motorlar neden dolasıyo dıe bızı cevırıyolar yaa celalettın cerrah beyefendının gozune batmısızzzzzz ben onun gozune
[B][COLOR="Red"]HER DÖRT TEKER VE YUKARISI BİRER TEHLİKE UNSURUDUR:pr: [/COLOR][/B]5562:P
Geçmiş Olsun samet kardeşim ya inanmıyorum ya burunlarından kıl aldırmayan heriflere sinir oluyorummmmmmmmmm
gerçekten gecenin o saatinde orda ne işimiz vardı bizim?
hiç motosikletle o saatte sahil yolu işgal edilir mi?
tüh tüh tüh ne kadar ayıp..
arkadaşlar hepimize geçmiş olsun..
özellikle büyük bir kazayı atlatan savaş abimize..
Ducatista:)
Akşam ben,Gökhan,Serhat erken ayrıldık Sultanahmetten, artçı olarak ta Bakırköy den motorsuz gelen 2 genç arkadaşımızı aldık, sahilden neşeli bir şekilde bakırköye geldik arkadaşları evine bıraktık, Gökhan ayrıldı evine gitti bende serhatla mertere sorunsuz olarak ulaştık, evde otururken Cihan aradı abi motorları bağladılar diye, hemen bazı kanalları aradım ama işin içinde iş olduğunu anladım, tabiki bu emri emniyet müdürümüzün verdiğini öğrenince kimse birşey yapamadı.
Suçu sadece toplu olarak gezmek olan motorcuların hiçbir sebep yokken, böyle bir uygulamaya maruz kalmalarını PRETOSTO ediyorum, sayın Cerrahın da özür dileyerek bu cezaları iptal etmesini istiyorum, bu konu ile ilgili diğer arkadaşlarla görüştükten sonra, Sayın Cerrah a emailler çekip bu konunun düzeltilmesini istiyeceğim, ARKADAŞLAR HEPİNİZE GEÇMİŞ OLSUN, SAVAŞ KARDEŞİMİZE ÇARPAN O MAGANDA KORUMAYIDA ALLAHA HAVALE EDİYORUM
arkadaslar aksam sultanahmetten sonra biz 3 motor evlerimize döndük ama diger grubun yasadigi olayi yeni ögrendim cok üzüldüm hepimize geçmis olsun
Ertesi gun Barışa Rock Festivaline bir toplu gidiş, konaklama, tanıtım organizasyonu yapmış olmam sebebi ile gecenin ilerleyen saatlerinde katıldım, gerçi katılma olayımda çok komik, çunku sultanahmet'e gelince telefon numarası bende olan herkesi aradım ama kimse buluşmada değildi. Bende koca sultanahmet nerden bulcam tarzında sahil yoluna doğru yönelirken, şans bu ya bir cafe onunde bir sürü motor gordum heh dedim herhalde burası bir baktım hakikaten burası Ben böyle şansı sevim
Herkes bakırköy tarafına gidiyordu sanırım bende 4.levent de oturuyorum pek gelen olmadı ama bir cbr 600f li arkadaş vardı onuda yanlış yola sapmam nedeni ile kaybettim :(
BJK stadı onune gelince bir baktım millet maçtan cıkmış kalabalık ooooo inanamazsınız yani motorun faydasını acaip derecede gordum, cunku trafik diyer birşey kalmamış resmen kontak kapatıp adamlar durmuş ben aralardan derelerden geçtim
Neyse benım için keyifli bir geceydi, Sizin içinde öyle sanırım. Ama sayın abimizin kulaklarını çekmek lasım.
Soda Ayran Cool
haberim olsa kaçırmazdım
siteyi de taradım aslında var mı bişiler diye, heralde anasayfada görmeyince dikkatimden kaçmış...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)