endurocu, Hocam Taraklıya giderken sol tarafta kalıyordu. O kayalık gözüken yere çıkmayı planlıyorum bu sene tabii yolunu tutura bilirsem. Butaraflara gelirsen haberimiz olsun.
endurocu, Hocam Taraklıya giderken sol tarafta kalıyordu. O kayalık gözüken yere çıkmayı planlıyorum bu sene tabii yolunu tutura bilirsem. Butaraflara gelirsen haberimiz olsun.
dostum, Eylül başı gibi Karagöl e cıkmayı duşunuyorum,
istersen haberleşelim Karagöl d ebuluşalım, sonra sizlerle birlikte o tara inerim :-)
\"kaskiniz takili, fariniz acik olsun\"
Murat KIZAK
KTM LC4-640 Adv. R
[url]www.arizalilar.com[/url] (a-rı-za no: 26 )
[url]www.endurocu.org[/url]
Hocam eylül başı izin olayı var birtarafa gitmezsem gelmek isterim ama muhtemelen giderim. İnşallah görüşmek dilegiyle.
abi ne güzel bu planlar yaw.....
ama ben gelemiyorum..............
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
kurt_kapani
denizcimuzo paşa hazretlerinin dikkatlerine sunarım...işte ait olduğumuz dağlar...
Thıs ıs a Tarrraklı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yiyeceksin yine banı, 2 yıl öncesinin konusu bu.
Taraklı macerasını unutmadın değil mi?
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
ben muzonun dikkatini çekmeye çalıştım...
unutamadımm...nası unutulur ya...arabada şeyimiz donmuş...horluyon davul gibi...ula ne geceydi be...uyutmadın abi horlamaktan...bişy diyimmi
muzoda horluyor...oda uyutmadı...mekan yine düzce...
nedir bu Düzcelilerden çektiğim yaaaaaaaa...........
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
tebrık ederım guzel gezi...!
bu arada mete abı tarrrak derken hangı anlam uzerınden gıttın
ya valla kalbiniz kötüü...ne anlamı dostum...sen deyince farkettim...töbe töbe la...la sitedenmi attırcaksınız...biz gezi yapcaz yarında...muzo abinin dikkatini çekmeye çalışıyom...oraya götüreyim diyom tayfayı ama olmadı başka bi mekan seçilmiş...ben köle Isaura...herşeye he derim...
bu topice hiç bulaşmamak lazım. burası +18 galiba... ama fotolar güzel merak ettim bu yeri. nerden nasıl gidlir. bi harita kroki yok mu nasıl gidilir...
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)