3.Pulsar la İlk Defa 4816km Türkiye turu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hocam yan cantalarınızı merak ettim, link paylaşabilir misiniz.
ya fotolarda sorun var ya da benim iş yerinde kısıtlı oldugundan cogu gozukmuyor
-
arndiol adlı üyeden alıntı
hocam yan cantalarınızı merak ettim, link paylaşabilir misiniz.
ya fotolarda sorun var ya da benim iş yerinde kısıtlı oldugundan cogu gozukmuyor
resimleri yeni yüklemeye başladım belki sizin bilgisayarda sorun olabilir bilgim yok, yan çanta kappa k22n modeli.[COLOR="Silver"]
-
Öyle görünce polis sanıyorlar.
Trollemek istersen arabaların plakalarına doğru fotoğraf çek. Millet altına zçar valla.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Öyle görünce polis sanıyorlar.
Trollemek istersen arabaların plakalarına doğru fotoğraf çek. Millet altına zçar valla.
her halde ilk defa fosforlu yelek görmüyorlar sonuçta motorda kamp malzemesi var ondan da mı anlamıyorlar.
-
Ne pulsar sevdasıymış adam 3 tane almış :D
-
-
çok güzel ilerliyor, devamını bekliyorum. çok seviyorum fotoğraflı anıları okumayı. hepimize ilham oluyor.
Devam Devam..
-
Devamı yarın mobilden beceremiyorum.
-
Güzel gezi olmuş motorlara gelen zamlar bir dursada yerinde bir tanede biz alıp gezssek şöyle 150 CC hunk ile gözüm yemiyor onca yolu en az 200 CC olması gerek diye düşünüyorum
-
birgünolacak adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş motorlara gelen zamlar bir dursada yerinde bir tanede biz alıp gezssek şöyle 150 CC hunk ile gözüm yemiyor onca yolu en az 200 CC olması gerek diye düşünüyorum
Her motorla yol alabilirsiniz yeterki kullandığınız motora göre hareket edin 150cc diye 1000cc muamelesi yaparsanız motor ne yapsın.
-
Kemal bir sen , birde Şanlı İsmet muhteşemsiniz ya. 500 - 600 km den ötesini bu yaştan sonra heyvan terli , yemiyo. Biz de ufak gezilerle durumu idare ediyoruz. Dişlerdeki bu gezi aşkının hiç bitmemesi dileğimizle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
Dişlerdeki değil sizlerdeki.
-
bursalıali adlı üyeden alıntı
Kemal bir sen , birde Şanlı İsmet muhteşemsiniz ya. 500 - 600 km den ötesini bu yaştan sonra heyvan terli , yemiyo. Biz de ufak gezilerle durumu idare ediyoruz. Dişlerdeki bu gezi aşkının hiç bitmemesi dileğimizle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
Dişlerdeki değil sizlerdeki.
keşke emekli olsam da o dağ senin bu dağ benim gezer dururum. ben ismet abiye yetişemem. ilk defa selfi çubuğu ile hareket halinde video çekeyim dedim onu bile beceremedim.
-
Güzel gezi olmuş, niceleri nasip olsun.
Ns200-Domi400 uzun yol karşılaştırmasını da paylaşır mısın?
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
-
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
İnsan imrenerek bakıyor, 200Ns de sanki daha bi güzel gözüktü gözüme ..
-
-
Bizi oralara götürdüğün için sağol.
Minik bir tavsiye, gidon yükseltme takıp, o kötü yollarda biraz ayağa kalkarsan çoğu bozuk rampalarda daha rahat edersin.
-
birgün bende gezicem böyle
-
Çok güzel bir gezi olmuş, keşke zamanım olsa da dağ bayır demeden uzun soluklu bir tura çıksam diyorum böyle paylaşımlara baktıkça. Ek olarak şunu sormak istiyorum. Kamp ve benzeri turlara çıktığım zaman eşyalarımı yaslanma demirine bir dünya bagaj lastiğiyle tutturuyorum ve haliyle zahmetli oluyor. Sizin kullandığınız file acaba kask filesi olarak geçen filelerden mi yoksa farklı bir boyutta satılan ayrı bir file mi? Çok pratik geldi gözüme o sebeple ben de almak için sormak istedim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)