Yazıyı okuyup fotoları görünce emekli olmaya karar verdim. ama çocuklar 18 yaşına gelip evden gidene kadar daha en az 10 yıl emekli olamam.
Emekli olunca artık bana karışmayın deyip eğer hala motora binecek gücüm kaldıysa böyle gezmek iyi fikirmiş.
Yazıyı okuyup fotoları görünce emekli olmaya karar verdim. ama çocuklar 18 yaşına gelip evden gidene kadar daha en az 10 yıl emekli olamam.
Emekli olunca artık bana karışmayın deyip eğer hala motora binecek gücüm kaldıysa böyle gezmek iyi fikirmiş.
Benim yaşıma gelmeyi beklemeyin. Gezmek için bulduğunuz her fırsatı değerlendirin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------
Motosiklet tercihi kişisel bir şeydir. Herkesin imkan ve beklentileri farklı olduğu için tercihlerde farklı oluyor.
Tabi genel düşünce küçük cc ler için imkanı olsa daha büyüğünü alırdı. Halbuki mutlu olma yeterli görme faktörünü maalesef genel olarak unutuyoruz. Bana şimdilik bu cc yetiyor ve mutluyum. Yarın da yeter mi beni mutlu eder mi onu bilemem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------
Tura çıkmadan önce haber vermemim sebebi sonuçta bu bir aktivitedir ve bu aktiviteye hiç değilse bu şekilde takip ederek katılmak isteyecek arkadaşlara seçenek sunmak. İnsanların günlük hayatına kendimce bir renk katmak. Birde sağ olsun bir çok kişinin temas kurmasa bile benle olduğunu bilmek bana güven ve huzur veriyor. Bu arada belirteyim bir çok kişide beni aradı.
Hepiniz sağ olun. Herkese tek tek teşekkür etmeyi bir borç bilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
Gezi yazımı okuduğunuz videomu seyredip yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. Cümlemize kazasız belasız günler dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------
Yorumunuz çok beğendim. Eklenecek bir söz bulamıyorum. Teşekkür ederim.
Tebrikler ismet bey 100 cc de bir ekol oldunuz tek başınıza yaptığınız bu gezileri ben kendimde cesaret bulamıyorum. Tekeriniz düz bassın azim ve cesaretinize hayran kalmamak elde değil daha nice turlarda sizleri görmek dileğiyle
süpersin abi.
Emeğinize sağlık, teşekkür ederim.
Daha önceki gibi bunu da keyifle okudum, izledim. Yolun devamını merakla bekliyorum.
Sevgiler, saygılar.
Abi başlı başına belgesel konususun tebrik ediyorum fotograflar ayrı, altına yazdığın hissiyatlar ayrı. Helal olsun Allah tekerine taş degdirmesin nice nice güzel gezmelere olsun. Helal olsun sana. Bloglar vloglar fenomenler hikaye.. Gerçek motorcu sensin
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
İsmet abi sırf senden özendiğim için bir gün muhakkak o domates kasasını arkaya monte edeceğim.
Nefis bir gezi olmuş, engel tanımayan-mazeret üretmeyen örnek bir kişilik.
Yolunuz açık, keyfiniz daim olsun. Nice güzel yerleri gezmeniz nasip olur inşallah.
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
Slm abi güzel gezi ve yazı 44 ve 77 numarali resimleri iki kere yuklemissiniz birisi cezaevi tuvaletini yazdığınız resim ikincisi iki kere kale resmi yuklemissiniz
Okuyup yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Beğendiğiniz için memnun oldum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------
Ali abi çok teşekkür ederim. Çok naziksiniz. Şu salgın günleri bir bitse de arkadaşlarla hep beraber bir cay içsek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
Sağ olasın. Şu salgın bir fırsat verse de en azından yine buluşup iki satır muhabbet etsek. Gezimi beğendiğin için memnun oldum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
Çekildiğim fotoğraflarda dikkat ederseniz mümkün oldukça diğer insanlardan mesafeli duruyorum. Dükkanlara zaten maskeli giriyorum. Uyarınız için ayrıca teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:17 ----------
Okuyup yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Beğendiğiniz için memnun oldum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:18 ----------
Sizlere ilerisi için bir fikir, plan verdiysem ne mutlu bana.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------
Sizin de bir tur yazınızı okumuştuk devamını bekleriz. Yolarda görüşmek dileğimle sağlıcakla kalın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------
Teşekkür ederim. Az ama öz yorumunuz beni mutlu etti.
Videolarınızı daha öncesinden izledim devamını bekleriz
Abi sen nasıl bi kralsın ya ne motor be ekipmanlarla senin kadar içten olamıyorlar helal olsun başarılarının turlarının devamını dilerim motor ve ekipmanı değiştirip avrupaya açılırsın inşallah
Bu arada falcon motosiklet instagram hesabından İsmet abiye yeni model bir 100cc motosiklet hediye edeceğini duyurmuş.
https://www.instagram.com/p/CE8x5PoI...d=tscaawgwoe65
Beğendiğiniz için memnun oldum. Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------
Amatörce yaptığım çalışmalar la belgesel hissi verebildiğime memnun oldum. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------
Yeni bir akım başlatıyor muyuz. Harika olur en azından olaya yeni boyut katmış oluruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------
Beğendiğiniz için memnun oldum. Sağlığım elverdiği sürece her fırsatta bir gezi yapmak istiyorum. Umarım yollarda görüşürüz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------
Her ne kadar dikkat etsem de oluyor böyle aksilikler. Uyarınızdan moderatörden ( Lucas ) rica ettim sağ olsun ilgilendi düzeltti. Uyardığınız için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------
Videolarımı da izlediğiniz için ayrıca teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------
Esasında Avrupa turu düşünüyordum. Salgın çıkınca rotayı yine yurtiçine cevirdim. Belki böylesi daha iyi oldu memleketimin dört köşesini görmüş bir çoğunu gezmiş oldum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------
Sağ olsunlar.
İsmet abim çok iyisin maşallahın var dikkat et kendine seviliyorsun
Yeni motor hayırlı olsun umarım sözlerini tutarlar.Bence yeni tur için yakıt sponsoru olsun.Bajaj yakıt sponsoru oluyor.Falconda olsun.
Gerçi paylaşımlarında yeni motsikletten bahsetmemişler ama.
İsmet abi 2. bölümü de bekliyoruz merakla.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)