İsmet Abi daha fazla gezme, bin otobüse gel artık, uzun yol konusunda çıtayı epey yükselttin.
İsmet Abi daha fazla gezme, bin otobüse gel artık, uzun yol konusunda çıtayı epey yükselttin.
Tek kelime ile sabrınıza hayranım. İnsanlarla ona diyaloğunuz, o hızla yolu bitirebilme sabrınız, macera duygunuz. Ceketimi ilikler saygıyla eğilirim.Allah yolunuzu açık etsin.
Biz motorları toplayıp yakalım gitsin.İsmet abi çıtayı ayamı marsa mı çıkardı belli değil.Biz cunda izmir yapalım desek nasıl gidicez kaç saat sürer yorulurmuyuz muhabbeti yapıyoruz.
En büyük İsmet, başka büyük yok!!!....
İsmet sen ne yapacağını hepimizden iyi bilirsin. Hiç kimseyi ipleme.
Gönlündeki hedef her ne ise öyle yap.Rabbim salimen İstanbul'a gelmeyi
sana nasip etsin . Sevgi , saygı ve selamlarımızla.
Tebrik ederim İsmet bey. Gezginin, sağlam bir motosikletten çok sağlam bir yüreğe ihtiyacı olduğunu gösterdiniz.
Kazasız belasız sürüşler...
Bugün de Mardin de İsmet abi.Her gün yeni bir rota yeni tarihi yerler kültürler maceralar.Yavastan dön artık abi bu sefer 5.000 km yapar gibi Var mi çıtayı yukseltecek
Hoka , ÇILGIN sözcüğü İsmeti anlatmak için eksik kalır. Hani kendimce güzel Türkçemizi kullanma konusunda hata yapmamaya , doğru kelimeleri doğru
yerlerde kullanmaya gayret eden bir arkadaşınızım. Kelime haznemin , övünmek gibi olmasın amma hiç de eksik olmadığını düşünürüm. Yalnız sıra
İsmet i anlatmaya gelince gerçekten yetersiz kaldığımın farkındayım. Çılgın ötesi mi , deliden daha mı fazla desem , bilemiyorum ki. Valla İsmet
İstanbul'a döndüğünde Kartal'da gazeteciler, televizyoncular seni anlatmalı. Sevgiler, hürmetler.
bursevi
Merhaba
Toplamda benim şu anda hesapladigim 3.350 km
Her gün bir ili gezdiriyor bizeDün Mardin Dara antik kenti, Deyrulzafaran Manastırı ve Ulu camii taraflarında gördüm GPRS de.Bugun ise Urfa da bulunmakta orda da devam tura.Yavastan İstanbul a yanasiyordememe bakmayın daha 1.200 1.300 km yolu var gibi dönmeye.sakin sakin devam.Hakkaride ucurumlu yollar bugün de Urfa da 44 derece sıcak helal valla
İsmet abi sanki urfa göbeklitepede gördüm seni, )
https://eksisozluk.com/100-cc-mobile...-adam--6406106
Ekşi'de başlığı var. Yardırın.
İsmet abi artık dur gece oldu Sabah akşam valla motor tepesindesin hadi in artık aşağı Gaziantep'e hoşgeldin.Eve az kaldı 1.200 km çık bı bakarsın 2 güne gelir İsmet abi
Tayfun hocam ,İsmet aslen Bulgaristan göçmeni olduğunu aktarmıştı , yaklaşık 10 ay kadar önce , bu siteden 4 arkadaşımızla birlikteyken. Zaten
2 tekerle ilk yurt dışı gezisini de önce Bulgaristan , oradan Yunanistan ve sonra Türkiye şeklinde yapmıştı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:50 ----------
Kartal'da Kaldera Uğur bey, ŞANLI İsmet , Samet Ağır ve bu fakir 3-4 saat anlatmıştık.
bursevi
Yine yapalım abi kış gelmeden..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)