100 cc ile Avrupa gezisi mümkün olmadı. Yeniden Türkiye turuna çıkıyorum.
Reklamlar
-
25 Ağustos 2020, 22:42
Arkadaşlar ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Yazılarınızı okuyorum ve maalesef cevap veremiyorum. Sağlığım ve moralim çok iyi. Bu gece iyi bir banyo yapmak için otelde konaklıyorum. Geziye çıkarken belirttiğim gibi yarın için hiçbir planım yok. Yarın ola hayrola şekilde gidiyorum. Ağva dan sonrasını ilk defa görüyorum. Benim için hoş bir sürpriz ve gezi oluyor. Umarım sizin için de hoş bir aktivite oluyordur. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim.
Reklamlar
-
25 Ağustos 2020, 23:17
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Yazılarınızı okuyorum ve maalesef cevap veremiyorum. Sağlığım ve moralim çok iyi. Bu gece iyi bir banyo yapmak için otelde konaklıyorum. Geziye çıkarken belirttiğim gibi yarın için hiçbir planım yok. Yarın ola hayrola şekilde gidiyorum. Ağva dan sonrasını ilk defa görüyorum. Benim için hoş bir sürpriz ve gezi oluyor. Umarım sizin için de hoş bir aktivite oluyordur. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim.
Reis günde 4-5 sefer bakıyorum nerede olduğuna, acayip güzel yollarda sürüyorsun gezi videosu ve fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum.
Uzungöl-bayburt arasında ki D-915'i (Dünyanın en tehlikeli yolu) atladın sanırım gitmişken oraya da uğrar İsmet abim demiştim.
-
27 Ağustos 2020, 00:28
Doğubeyazıtta olduğunu gördum abi
Doğudan devam edicen galiba
-
27 Ağustos 2020, 07:37
pertry adlı üyeden alıntı
Doğubeyazıtta olduğunu gördum abi
Doğudan devam edicen galiba
Evet bu sabah niyetim kısmetse Van'a gitmek.
-
27 Ağustos 2020, 20:35
Van Hakkari arasında gidiyor su an yine sürpriz yerler göreceğiz galiba.Hakkari den el aalla bize abi
-
27 Ağustos 2020, 21:12
-
27 Ağustos 2020, 23:02
Reis kalacak yer buldu mu acaba takip ediyorum konumunu ama ana yolun ortasında hareketsiz gözüküyor bir süredir, meraklandım açıkçası.
-
27 Ağustos 2020, 23:23
Merhaba 2 saat önce görüştüm. Bir sorun yok, kalacak yer buldu..
-
27 Ağustos 2020, 23:36
abi tekerine taş değmesin, kazasız belasız git gel inşallah. dönüşte heyecanla videoyu bekliyorum
-
27 Ağustos 2020, 23:44
Ben bu postu gordugumde Van'a varmissin bile abi. Hayirli yolculuklar kazasiz belasiz insallah. Kalbimiz seninle.
-
28 Ağustos 2020, 00:20
joshua adlı üyeden alıntı
Vallahi aklimdan geceni yazmisiniz.yanlis anlasilmak istemem ama ufak motorla gezmek bana gore cocuk oyuncagi..
Bisikletcilere ise herzamam saygi duyarim,kolay is degil .
-
28 Ağustos 2020, 19:09
Konuyu yeni gördüm.
Hayırlı, uğurlu, kazasız belasız, arızasız yolculuklar diliyorum.
Şu an da Hakkari merkezde görünüyorsunuz.
-
29 Ağustos 2020, 09:19
bu sefer kaç km yapacak acaba , merak ettim
-
29 Ağustos 2020, 09:34
İsmet bey Hakkaride. Selamı var.
-
29 Ağustos 2020, 14:07
Şırnak'a doğru ilerliyor ama bugun 4 5 saat de ancak 80 km yol gidebilmis ve haritada çok dik yollardan geçtiği gözükmekte motoruda 20 25 km hızı fazla gecemiyor. Sanırım en çok zorlandığı bu tarz gücü düşük motorların böyle yollar olsa gerek .
-
29 Ağustos 2020, 14:59
O kadar yavaş giden bir motorla gene de iyi yol yaptı İsmet reis, her gün bakıyorum
-
29 Ağustos 2020, 15:30
Hayırlı Geziler Diliyorum..
Hayatı seviyorsan,zamanını boşa harcama ! Çünkü zaman hayatın ta kendisidir...
-
29 Ağustos 2020, 17:54
Birazdan Şırnak merkeze varacak gibi.Birakin bir motorcu için normal arabalar icin bile çok zorlu bir rota olan Hakkari Şırnak arası 200 km yi İsmet abi çok başarılı bır sekilde, uçurumlarla dolu yollardan hedef noktaya varmak üzere. Kralsın abi kral.Senin üstüne motorcu var mı acaba ülke sınırları içinde baska.Azim kararlılık sabır zorluklarla mücadele cesaret hepsi sende.Konfor lux olmadan da belki zahmet çekerek biseylerin yapılabileceğinin örneği
-
29 Ağustos 2020, 18:52
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Vallahi aklimdan geceni yazmisiniz.yanlis anlasilmak istemem ama ufak motorla gezmek bana gore cocuk oyuncagi..
Bisikletcilere ise herzamam saygi duyarim,kolay is degil .
İsmet Bey’e de saygılarımı sunuyorum düşük cc motosikletle uzun yol polemiğine bir son verdi, bu işin motosikletle cc ile ilgisi olmadığını cesaret ve beceri ile ilgili olduğunu düşünüyorum, yolu açık olsun.
-
29 Ağustos 2020, 20:05
Arkadaşlar şu an Cizre'de yim. Bu gece benzicide mescitte kalacağım. Akşam yemeği için lahmacun siparişi verdim. Benzici arkadaşlar ile sohbet ediyoruz. Şef Fadılın selamı var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)