İnşallah bu yağmurda sığınacak bir yer bulmuştur. Giresun perişan olmuş
İnşallah bu yağmurda sığınacak bir yer bulmuştur. Giresun perişan olmuş
Hayırlı yolculuklar ismet abi.
İyi yolculuklar, tekerine taş değmesin abi
Giresun'u geçmiş
Reis her akşam benzinliklerde kalıyor, çalışanlar müsaade ediyor mu ki benzinliklerde kalmaya.
Weak are prey
Sürmeneyi geçmiş Rizeye gidiyor.Hareket halinde eğer motor kendi gitmiyorsa iyi sanırım
Günde bir kez yazışıyor veya konuşuyoruz.
Giresundaki yağmur ve sel baskınına girmeden kuru bir yerde geceyi geçirmişti.
Keyfi yerinde.
Forumu okuyabildiğini ama yazamadığını söylemişti.
Herkese selamı var...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:15 ----------
Az önce İsmet beyle konuştum.
Sarp sınır kapısındaydı...
Hopa'ya doğru yola çıkıyor.
Bu akşam muhtemelen Hopada kalacak.
Herkese selamı var...
( Bu arada şu ana kadar 1.700 km yol yapmış )
.
Aslinda küçük hacimde bir motorla uzun yollar yapmak tarifi olmayan bir keyiftir
Zamaninda ben de 125 cc lik scooter ile bir çok yerler gezmiştim.
En pahali motorlardan daha keyif vermişti ama ne yazık ki kücük hacimli motorla uzun yol yapacak yol arkadaşı bulmak zor.
Çoğunun gözü yemiyor ve böylece unutulmaz bir macerayı kaçırmış oluyor
İsmet Beyi tebrik ediyorum
İsmet abi titreşim rahassız etmiyormu.
Eski motorumda uzun yol yaptığımda parmaklarımda titreşim motoru takılmıs gibiydi.
Daha geçen gün 2019 model 125 cc vulture ile 100km yol yaptım selenin rahatsızlığı, bel ağrısı, titreşim ve yediğim rüzgar... Gerçekten ismet beye helal olsun, 2 saatlik yol bitmek bilmedi benim için.
Bizim kasabadan Hüseyin abimiz 58 yaşında bisikletle binlerce km süren Ege turu yaptı bu yaz Çanakkale’den izmir Aydın Denizli Antalya Muğla dolaştı, ben bisikletle üç ülke gezdim siz hala 100cc ile uzun yol yapılır mı onu tartışıyorsunuz, yolda çok gördüm yürüyerek uluslararası tur yapan insanlar vardı. ilk iki fotoğraf Hüseyin abimize ait.
Maşallah. Tekerinize taş değmesin.
Ara sıra reis nerede diye bakıyorum sokak görünümünden, efsane manzaralı yollarda sürüyor reis ben bu sene çıkamadım bir yere seneye artık bakalım. Ardahan'a doğru gidiyor acaba Akdeniz'e kadar inecek mi merak içindeyim.
Weak are prey
ben 650 cc ile sakaryaya zor gidiyorum maşallah ismet abi dünyayı geziyor :D
Kazasız belasız güzel ve keyifli bir yolculuk olması dileğiyle, hayırlı yolculuklar İsmet Abi...
Bu adam şerbetli yahu. Gizli güçleri var. Tarikat kur müridin olalım abi. Vur de vuralım, öl de ölelim.
Ben cbf ile 60-70 km yola gidip gelince bi süre oturmuyorum,oturamıyorum..
O kaaa yol çekemem valla.
İsmet abi. Hayırlı yolculuklar..
Falcon'un milyonlar dökse yapamayacağı pr çalışmasını İsmet abi yapıyor. Soyadın gibi Şanlı adamsın vesselam İsmet abi. Biz şurdan İznik yapınca ne gezdik be diyoruz,abimiz yakında Moskova'dan fotoğraf atacak. Maşallah...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)