Altay Cumhuriyeti'nde Kamp Yaptığım Yer | Drone Çekimi [4K]
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Harika. Yolunuz açık olsun.
-
Belgesel tadında mükemmel çekimler. Anlatımlı ve daha uzun çekim bekliyorum. Tebrik ederim.
-
-
Her zamanki gib çok güzel
-
-
Nirvana'ya az kaldı herhalde? Yakında onuda çekersiniz herhalde. Abi ne iş yapıyorsun? Para olayını geçtim bu kadar vakti nasıl buluyorsun?
-
Müzik ve video harika , eline emeğine sağlık.
-
inzell adlı üyeden alıntı
Çok güzel deneyimler, paylaştığınız için teşekkür ederim.
Bu bölge halkı ile ilgili genel olarak bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz.
Ne yaparlar, neleri var yaşamlarını kolaylaştıran, evleri nasıl, aile yapıları, ne bileyim aslında siz nasıl tanımlarsanız.
-
Geziye harcanan zaman kadar bunları işlemek te epey zaman alıyordur herhalde. Buda ayrı bir beceri. Tebrikler
-
-
Hepinize teşekkürler.
erkanzdemir adlı üyeden alıntı
Çok güzel deneyimler, paylaştığınız için teşekkür ederim.
Bu bölge halkı ile ilgili genel olarak bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz.
Ne yaparlar, neleri var yaşamlarını kolaylaştıran, evleri nasıl, aile yapıları, ne bileyim aslında siz nasıl tanımlarsanız.
Altaylar üç ülkeye dağılmış, ben Rusya parçasına gittim. Moğolistan ve Çin kısmı nasıl bilmiyorum. Rusya'ya bağlı oldukları için ekonomik olarak daha iyi durumda olduklarını düşünüyorum. Dilimiz özünden uzaklaştığı için kolayca anlaşmak mümkün değil. Hayvancılık çok yaygın. Gırtlak müzikleri ve kopuzları meşhur. Nehirleri tertemiz ve cıvıl cıvıl yüzenlerle dolu. Kadınlar bizdeki gibi küçümsenmediği için özgürdürler. Araplaşmadıkları için yaşam şekillerinden giyimlerine kadar özgürdürler. Kimse kimseye karışmaz, istediğin yerde güvenlice kamp yapabilirsin (Doğu Karadeniz'de, kendi ülkende yapamazsın mesela.) Tamamı ahşap, renkli pencere çerçeveleri olan sevimli evlerde yaşarlar. Yoksul da olsa evi çirkin değildir. Misafirperverdirler, bir köy evinde çok güzel ağırlanmış çoğu yöresel yemeklerini tatmıştım. Altay'da Çin ve Moğol sınırına gittikçe dünyanın en karanlık gecelerini yaşayabilirsiniz. Yıldızlar efsane parlar. Hele ağustosta gitmişseniz her dakika 2-3 yıldızın kaydığını bir şehirli olarak şaşkınlıkla izlersiniz.
sallami adlı üyeden alıntı
Nirvana'ya az kaldı herhalde?
Yakında onuda çekersiniz herhalde. Abi ne iş yapıyorsun? Para olayını geçtim bu kadar vakti nasıl buluyorsun?
Online işler.
-
Harika ... Bu rota için bir gün sizden fikir alırım umarım
-
inzell adlı üyeden alıntı
Hepinize teşekkürler.
Altaylar üç ülkeye dağılmış, ben Rusya parçasına gittim. Moğolistan ve Çin kısmı nasıl bilmiyorum. Rusya'ya bağlı oldukları için ekonomik olarak daha iyi durumda olduklarını düşünüyorum. Dilimiz özünden uzaklaştığı için kolayca anlaşmak mümkün değil. Hayvancılık çok yaygın. Gırtlak müzikleri ve kopuzları meşhur. Nehirleri tertemiz ve cıvıl cıvıl yüzenlerle dolu. Kadınlar bizdeki gibi küçümsenmediği için özgürdürler. Araplaşmadıkları için yaşam şekillerinden giyimlerine kadar özgürdürler. Kimse kimseye karışmaz, istediğin yerde güvenlice kamp yapabilirsin (Doğu Karadeniz'de, kendi ülkende yapamazsın mesela.) Tamamı ahşap, renkli pencere çerçeveleri olan sevimli evlerde yaşarlar. Yoksul da olsa evi çirkin değildir. Misafirperverdirler, bir köy evinde çok güzel ağırlanmış çoğu yöresel yemeklerini tatmıştım. Altay'da Çin ve Moğol sınırına gittikçe dünyanın en karanlık gecelerini yaşayabilirsiniz. Yıldızlar efsane parlar. Hele ağustosta gitmişseniz her dakika 2-3 yıldızın kaydığını bir şehirli olarak şaşkınlıkla izlersiniz.
Online işler.
Teşekkür ederim. Gerçekten çok bilgi olmayan bir bölge.
Ne güzel insanca yaşıyorlar. Birgün bizde eşit yaşarız inşallah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)