enduro gibi kullanmış arkadaş makinayı
enduro gibi kullanmış arkadaş makinayı
kuralım abicim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------
Türkiye ile arasında dağlar kadar fark var... ama yanlış yapan olursa da bilki %90 Türkiyeden geçici gelmiş birisidir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------
içine fiski koylum
Suzuki Banditten sonra pek alışamadım süper sport tarzına... malum kıbrısta seçme şansı yok... ne bulursak ahtapot gibi yapışacağız...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------
yok yaaa... sadece yoldan 30-40 m içerdeyim...
onu geçtim... sanki süper yollar mı var da... ana arterler hariç her taraf delik deşik...
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
şu kıbrıs a gelmediğim 20 yıl oldu bi kardeşimiz de çıkıp demiyor ki abi çık gel akalım alemlere
dur bakim ağustos olmaz ama eylül olabilir belki akalım alemlere
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
şimdi feribot fiyatlarına baktım da uçaktan daha pahalı ve bunun sakarya taşucu gidiş/gelişi var oda toplam 2000 km yani motorla gelmek hem zaman hemde maddi açıdan az saçma oluyor bu durumda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)