20,08,06 Ağva Gezisi Resimli
Reklamlar
-
21 Ağustos 2006, 12:44
20,08,06 AĞVA GEZİSİ RESİMLİ
Güzel bir gezi oldu gezide emeği geçen tüm arkadaşlara teşkür erdim gerçeten uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim her şey yerlı yerinde geçti sorunsuz bir gezi oldu
Cumdan sevgil gazozla buluşmuştuk ne yapalım yarın için diye düşünürken ben ağva,ya gidelim dedim ve yola çıktık ben gazoz ,Tamer , eray,mesut,ve arkadaşı, Faruk abi, ve ismlerini maalesef unuttugum 3 motorlu arkadaş
ve akşam yemeginde söyle sade bir şeyler olsun dedik köy peyniri, köy kavunu şeker gibi, köy domatesi, biberi, ekmeği, vay be köylü olmak varmış valla mükemmel ağızlarının tadını biliyorlar ))))
ve çadırlar kuruluyor
gecenin derin sohbeti yerini yıldızları sehire birkıyor uzun zamandır bu kadar güzel bir gökyüzü görememiştim kayan yıldızlar deniz kenarı dalgaların sesi tek kelime güzeldi
sabah oldu kahvatı aynen köy usulü devam
eray kardeşimiz
sevgili Faruk abi geçmiş olsun ya sende olmasan kimi yenecez tavlada piştıde gelsin kolalar )))))))))))))))))
plaj nasıldı diye soracak olursanız
ve eğlence başlıyor deniz deniz deniz
aliş veriş için şehir merkezine geliyoruz
ve ben endurocu 58 yoldan görüntüler hedef hacılar köyü
olası arızalara karşı motorcumuz tamerde geldi yolda kalmak yok her şey iyice düşünüldü
hacılar köyü ağvaya gelmeden orman yolu üzeri 17 km kala sapıyorsun 3 köy geçiyon ve yolun sonunda bir uçurumdan iniyon gerçeten görülmesi gereken saklı cenletlerden biri
gzoz ve ben arzide keşfe çıktık
eraycım sa olsun salatayla ilgilendi
amngal felan derken sohbet koyulaştı
hacılı köyü kahvahanesinde bir çay molası derken yola devam
ve şile çıkışı vedalaşıp eve dönüyoruz
Reklamlar
-
21 Ağustos 2006, 12:50
-
21 Ağustos 2006, 12:58
paylaşım için teşekürler güzel bi gezi olmuş...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
21 Ağustos 2006, 12:58
iyi bir fikir olmus anlasilan.... resimler de hos biraz fazla doga resmi olsaydi belki kiz arkadasimi da ikna edebilirdim. gördügüm kadar ile karma karisik bir grup gitmisiniz, 150 lik scooterler, zealsunlar, transalp vs vs...
-
21 Ağustos 2006, 13:23
intercom adlı üyeden alıntı
iyi bir fikir olmus anlasilan.... resimler de hos biraz fazla doga resmi olsaydi belki kiz arkadasimi da ikna edebilirdim. gördügüm kadar ile karma karisik bir grup gitmisiniz, 150 lik scooterler, zealsunlar, transalp vs vs...
mühim olan gönüller bir olsun biz cc olayını beyinde bitirdik gitmeni tavsiye edrim yok birz çakıllı dikkat et dogasıda güzel bir mekan bozulmamiş cennet
teşkürler bir dahkıne sizleride beklerim
delipoyraz adlı üyeden alıntı
hayyata en güzel şeydir gezmek . dogum gününe çagirirsan geliriz tabiki agvada olmasınıda isteriz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler