isyanımmm var uLeyynn!!!
yok baba horlamadın.ben cok gec uyuyabildim.en ufak bir ''fıs' bile yoktu''
hehehe
kamp olayini organize eden ve ortami paylastigimiz herkese tesekkurler.
hem kent merkezine yakin bir yer kesfettim hem de motorumun off-road performansini test etmis oldum.
[SIZE="1"][B]Look into cities eyes\ Mirror of souls\ Now tell me what you see\ Beneath the hole\ Another sick\ Another poor\ Another slave\ Another weak\ Another lost\ Another dark\ System Decay[/B][/SIZE]
abi ne senesi 2-3 hafta sonra tekrar yapalım,seneye kalırmı yazın tadını çıkartalım,en kısa zamanda bir oganizasyon daha,insanlar hep istiyor sabahtan beri 100 tane telefon aldım bizide götürün kampa diye,siz televizyon atari isteyin onuda getiririz hizmette sınır yoktur,siz dediniz evim orman diye,benim evim orman herzaman beklerim,sizler kamp olayını organize edin banada istekleriniz söğleyin ben getiririm.
o zaman ben kaybolmayan sakız istiyorum engin.
Gelemedim arkadaşlar, evlenirken iyi düşünün.
KIZILDERİLLİ SALDIRISI OLDUMU ÇOK MERAK EDİYORUM
dusunuyoruz abi.dusunuyoruz.ama tombala işte
kardeş ben çiğnenen ve yenen yani yiyeceklere karışmıyorum ben sadece kamp ve av malzemelerine bakıyorum artı elektronik eşyalara,onlarla ilgili ne isterseniz getiririm..........
Müslüm abi kızıderililer zaten bizdik Malum soluk benizlilerden bir taaruz bekledik ama semtimizden bile geçmediler. Gelseydiler görecekleri vardı gerçi Nede olsa ilk,tek, ve son nöbeti ben tuttum. Vallahi yaptığım atışlardan (sorunuz kamp ahalisi) Bellidir. tüm hedefleri vurdum. Bir adet kurbağa dahil
ungh....! bir kızılderili atasözü derki: "Bu topraklar dedelerimizden bize miras değil, Çocuklarımızın emanetidir"
akalteke
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
tamer abi hadi ben topu tüfeği hazırladım bir dahaki kampı ne zaman yapıyoruz,bu arada sabaha karşı biri çok kötü horluyordu kimdi o hehehehehehehehe
tamam o zaman engin ben sunları istiyorum
bir adet g3 t 40 bombatar ve lazer pointer ile gece görüş sistemi takılmış
bir adet kanas(daha uzaktaki kurbağaları da vurabilelim diye)
ve kızılderiler gesle dokundurmazzdım.benim derdim kovboylarla
bende birşeyler isteyeceksin zannettim istediklerin bunlar olsun sorun değil,bu kadarcık malzeme için parmaklarını yorman hataydı ben zaten getirecektim onları,sen ekstradan birşeyler iste.........
o zaman barıs guvercinleri istiyorum ben.ucunda karanfil olan namlular istiyorum.bireysel silahlanmaya karsıyım bakma sen kampta hepsine atlayıp cocuklar gibi sevdiğime
heheheh
demek bu kamp olayı sardı tekrarı isteniyor.
ozaman hadi başlayalım tezahurata
TAMER BİZİ YİNE KAMPA GÖTÜR......
Akalteke abi yaw dier abiler bizim görevimiz vardı ogün pazar cumartesi filan pazar tören çıkışı 4 gibi ağaçlı tarafına gittik sizi göremedik bizim gittiğimz yer tam bi çingene alanıydı orman çöp içindeydi napaım acemiliğimize geldi denizde sidik gibiydi :D nerden gittiniz abiler biriniz söyleyn be
Motorize Birlikler K.lığı......
güzel kardeşim.aslında gittiğimiz yer ağaçlı mevkii içinde ama alan olarak.ben istersen kısaca sana tarif edeyim.kamp günü bir abimizde yanılmış,ağaçlı köyünün oralara falan gitmişti.....neyse lafı uzatmayayım.
kısaca ,göktürk e girerken shell benzincisinin tam karşısındaki yol ile içeri doğru giriliyor.o yolu kullanarak eyüp bel.sinin piknik alanınıa girmeden yola devam,işte bundan sonrasında yol ve düzergahla alakalı detayı sanırım akalteke arkadaşımdan alabilirsin.....
kenine iyi bak ....
yav bu arada sloganı unutmuşum hep beraber arkadaşlar:
AKALTEKE BİZİ KAMPA GÖTÜR........
Sölenecek söz kalmamış bu kamp olayı bitmez en yakın zamanda birdaha diyoruz başka bir şey demiyoruz !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)