İşte size gerçek motorcular
-
Bu gezi bana ait değil,kendisini de tanımam etmem.youtube da tesadüfen gördüm ve hemen abone oldum.Burada paylaşma sebebim böyle insanların neden az izlendiğini anlayamamam.Abone sayılarının neden yüz binleri bulmadığına olan isyanımdır.Çünkü hakikaten iyi iş çıkartmışlar ve ciddi emek vermişler.İzlemenizi,abone olup destek vermenizi tavsiye ederim ki;gerisi gelsin.
Reklamlar
-
-
-
Aga bana da sponsor olsunlar, bende sürerim. Sadece yürek ve cesaret ile olmuyor maalesef bu işler...
-
Kime göre neye göre gerçek motorcu? Sponsorum olun istediğim motoru verin altıma, bakın nasıl bütün dünyayı geziyorum
-
Ben sponsor istemiyorum. Hanımdan benim için izin alın yeter.
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Aga bana da sponsor olsunlar, bende sürerim. Sadece yürek ve cesaret ile olmuyor maalesef bu işler...
Aynen
-
Benim yerime onlar çalışsın ama maaşı ben alayım ne yakıt ne yiyecek nede konaklama ücreti istemiyorum gezmek işi bende.
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Ben sponsor istemiyorum. Hanımdan benim için izin alın yeter.
İsmet abi idolümsün.
Sponsor istesen bulunurdu ama hanımdan izin almak daha zor bir mesele.
Yolun açık yüzün keyif dolu olsun.
Sevgiler.
-
30 Aralık 2019, 00:03
Yaz kış , dağ tepe , asfalt stabilize Tenere ayısı ile hergün boğuşuyorum , başlık dokundu ..
Ne'yani , ben şimdi kartondan motorcumuyum :(
Harran'da Tibet vardı'da bizmi gezmedik..
-
30 Aralık 2019, 00:14
Mersin İl Temsilcisi
Motorcu görmemişsiniz..
Böyle başlık mı olur??
-
30 Aralık 2019, 00:44
Sponsor bulsun herkes yapar bunu
yaşlıveacemi abimizin yengeden izin alırsak birde sponsor bulursak 100 cc ile dünyayı dolaşır
-
30 Aralık 2019, 00:53
-
30 Aralık 2019, 00:56
-
30 Aralık 2019, 00:57
-
30 Aralık 2019, 01:25
Forumda dolaşırken sürekli bir şekilde gözüme batıyor ne yazık ki bu konu başlığı.
Hiç kimsenin ciddiye aldığını da düşünmüyorum.
Ama gerçekten, olabilecek en kötü en gerçeklikten uzak rezalet bir başlık tercih etmişsiniz.
Buna rağmen az önce videoda baktım.
Bir kız arkadaşımız vardı forumda Motovlog çekmeye çalışan.
Arada ki 7 farkı bulun deseniz bulamam diyeyim siz anlayın video hakkında ki düşüncelerimi.
Şayet bu bir reklam çabası ise,
Meraktan bir sefer baktığımız doğru.
Yok bu bir reklam değil ve ciddi, ciddi yazdıysanız.
Lütfen bir seferde ayık kafa ile izleyin derim.
-
30 Aralık 2019, 12:35
Bu ne biçim başlık böyle...
-
30 Aralık 2019, 13:44
Yaw arkadaş dk başı enduro’yu gözümüze sokuyorsun da hiç demiyorsun acaba bu insanlar yaban hayatı seviyorlar mı die?
Evet bir crf250l alasım var ama onu alsam da asfalt lastiği takacağım. Sevmiyoruz kardeşim toprağı, çamuru
gerçek motorcular deyince aklıma kendim geldi 😁
-
30 Aralık 2019, 13:58
Peki bu işler firmaların "hadi gel sana sponsor olalım" demesiyle mi oluyor?
Kanalı ilk defa görüyorum ve adamlarla hiç bir alakam yok. Belki toripilli sponsorluktur belki değildir.
Ancak yürek ve cesaretle olmuyor bu işler demeniz haksızlık.
Bu forumda da üyeliği olan ve büyük geziler yapan bir arkadaşım o sponsorları bulmak için canla başla mücadele etti ve etmeye devam ediyor.
Kimse babasının hayrına sponsor olmadı, olmaz da.
Motosikletli Kaplumbağa...
-
30 Aralık 2019, 14:06
Boldpilot adlı üyeden alıntı
gerçek motorcular deyince aklıma kendim geldi
Yok yok sen pis offroad'cu, bizim gibi gerçek onroad'cuları kıskanıyorsun. Ondan sürekli biz real'iz die geziniyorsunuz
Şaka bir yana ben gerçekten soğuk havayı, yağmuru, çamuru sevmiyorum. Gün geçtikçe daha bir 4tekerci ruhu oluşuyor içimde...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Peki bu işler firmaların "hadi gel sana sponsor olalım" demesiyle mi oluyor?
Kanalı ilk defa görüyorum ve adamlarla hiç bir alakam yok. Belki toripilli sponsorluktur belki değildir.
Kimse babasının hayrına sponsor olmadı, olmaz da.
İstediğin kadar çarpıtabilirim. Fakat o işler sponsorsuz olmuyor. Buradan kalkıp Nepal'e gideceksin, sonra motorları ve kendini uçakla geri getireceksin ve bunu kendi cebinden yapacaksın. Sonrada sponsorsuz, sadece yürek ve cesaretle oluyor diyeceksin. Buraya mı çekiyoruz konuşmayı?
Ayrıca olayı lanse eden arkadaşa karşı kinayeli bir yaklaşımdı. Gerçek motorcu tanımı ne oluyor? İstersen sen anlat bana gerçek motorculuğu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)