Güneşli bir Aralık gününde Garipçe yolları
Reklamlar
-
Hazır kış bastırmadan, güneşli havayı yakalayınca Garipçe yollarında olayım dedim.
Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.
Reklamlar
-
Kemerburgaz - Bahçeköy üzerinden daha keyifli oluyor Garipçe yolu.
-
yokon adlı üyeden alıntı
Kemerburgaz - Bahçeköy üzerinden daha keyifli oluyor Garipçe yolu.
Kesinlikle. Bu sefer Boğazın keyfine bakayım dedim. Bir dahaki sefere dediğiniz yoldan sürerim artık...
Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.
-
Tur camı bi noktadan sonra sinirimi bozdu.
kaymak gibi akıp giden motosikletleri ve yolları seviyorum. güzel bir video olmus
-
Garipçe demişken şunu şöyle bırakayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:45 ----------
15 temmuz şehitleri hatıra ormanı denilen bir fidanlık var burada tüm youtuber lar ve inceleme kanallarını burada görmeniz münkün haftasonları.
Arkadaşa katılıyorum bahçeköy üstünden daha keyifli olur.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
Tur camı bi noktadan sonra sinirimi bozdu.
kaymak gibi akıp giden motosikletleri ve yolları seviyorum. güzel bir video olmus
Teşekkürler. Tur camı videoda epey yer kaplıyor, haklısınız, ama konforu bir başka.
oialdemir adlı üyeden alıntı
Garipçe demişken şunu şöyle bırakayım
https://www.youtube.com/watch?v=EGtzMdW1hE8
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:45 ----------
15 temmuz şehitleri hatıra ormanı denilen bir fidanlık var burada tüm youtuber lar ve inceleme kanallarını burada görmeniz münkün haftasonları.
Arkadaşa katılıyorum bahçeköy üstünden daha keyifli olur.
Not ettim. Bir ara uğrarım bahsettiğiniz yere.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler