Hasankeyfe Veda Turu. Anıtlı (Hah), Çatalan (Dersalib) Köyleri
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
Tekeriniz düz bassın..
Harika yerler!
Kuzen dönerken bir çayımızı çorbamızı içerse seviniriz..
Devamını diliyoruz
Sağlıcakla.
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
Tekeriniz düz bassın..
Harika yerler!
Kuzen dönerken bir çayımızı çorbamızı içerse seviniriz..
Devamını diliyoruz
Sağlıcakla.
Teşekkür ederim üstadım. Valla kuzen motorsuz geldi motoru burda emanet buldu. Ha ama onun adına ben uğrayabilirim yolum düşerse varolun
Sonuçta hepimiz ölecez...!
-
Güzel bir gezi olmuş, yüreğinize sağlık Eskişehir den selamlar
-
Şahane gezi, şahane manzaralar. Fotoğraftaki taş evlerde buram buram tarih kokuyor. Ne zamandır aklımdaydı bu yaz doğuya doğru bir motor turu yapmak şart oldu artık. Hep fotoğraflardan görmek olmaz, gerçeğini de görmek lazım arada
Bu güzel paylaşım için teşekkürler, tekerinize taş değmesin.
-
Güzel bir gezi olmuş resimler de harika. Önümüzdeki yaz doğuya yeniden bir sefer yapmak lazım artık . Mihmandarımız olurmusun ? Köfteler benden.
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş, yüreğinize sağlık Eskişehir den selamlar
Vealeyküm selam Hocam sağolun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Şahane gezi, şahane manzaralar. Fotoğraftaki taş evlerde buram buram tarih kokuyor. Ne zamandır aklımdaydı bu yaz doğuya doğru bir motor turu yapmak şart oldu artık. Hep fotoğraflardan görmek olmaz, gerçeğini de görmek lazım arada
Bu güzel paylaşım için teşekkürler, tekerinize taş değmesin.
Tabiki herşeyi yerinde görmek güzel. Yoksa miniatürkte de var. Teşekkür ederim varolun
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------
altora adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş resimler de harika. Önümüzdeki yaz doğuya yeniden bir sefer yapmak lazım artık . Mihmandarımız olurmusun ? Köfteler benden.
Baş göz üstüne tabiki. Köftelerde benden olur mu öyle şey
-
Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Bu turun videosunu izlemek isteyenler için aha şurdadır.
-
Günaydın arkadaşlar bu turun diğer videosunu yaptım. İlgilenenlere iyi seyirler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler