Dominar 400 (Akdeniz-Doğu-Karadeniz ve Uşak Ulubey Kanyonu) 6317km
-
Reklamlar
-
-
F54 adlı üyeden alıntı
HANİ devamı nerde
Hardisk i bozuk güncelleme almayan şirket xp bilgisayarını kullanırsan ancak parça parça oluyor geliyor sıkıntı yok.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
nurgaz tüpe bağlanan ocak başlığı nerde bulunur
-
-
Ya şu KAMP ATMA lafını kim çıkarttı merak ediyorum,ya Türkçesi bozuk, yada dilbilgisi yoktur, Kamp atılmaz Kamp YAPILIR ,atmak fiili uzaklaştırmak elinden çıkarmak manasında kullanılır ve dolayısıyla kamp ATILMAZ kamp Yapılır,umumun bilgilerine sunulur, saygılarımla.
-
-
fotolarda gezide güzel sağolun varolun..
-
-
Hocam silah olarak ne taşıyorsunuz bilmem ama havaya ateş etmek bence doğru birşey değil ateş ettiğiniz anda namludan çıkan mermi sonsuza kadar yükselip atmosferin dışına çıkmıyor sonuçta bir süre yükseldikten sonra tekrar yere düşüyor birisine gelme ihtimali var toprağa saplanacak şekilde ateş etmek daha doğru. Tabi ki ben işin ilimine hakim değilim silah hobim var. sadece uyarmak istedim. fotoğraflar ve gezi için teşekkürler bana doğada tek olmadığımızı, yabani hayvanları hatırlattınız belki 10 senedir boz ayı görmüyorum şehir hayatı işte
-
-
Sabah sabah çok iyi geldi. Teşekkürler. Mükemmel bir gezi olmuş fotoraflara bayıldım.
-
Gerçekten tek kelimeyle muhteşem bir gezi olmuş,inanın belgesel tadında,vay arkadaş memleketin en doğusuna kış gelmiş, çok güzel fotoğraf lar paylaşmışsınız, gönlüne sağlık kardeşim, emeğinize sağlık, Eskişehir den selamlar
-
paylaşımlar harika. kazasız belasız geziler dilerim.
-
Tekrar tebrik ederim Kemal Diner sen bu işi iyi yapıyorsun
-
Çok güzel bir gezi olmuş,imrenmemek elde değil.
-
dragstar72 adlı üyeden alıntı
Sabah sabah çok iyi geldi. Teşekkürler. Mükemmel bir gezi olmuş fotoraflara bayıldım.
Tşk ederim devamı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------
mesut hoca adlı üyeden alıntı
Gerçekten tek kelimeyle muhteşem bir gezi olmuş,inanın belgesel tadında,vay arkadaş memleketin en doğusuna kış gelmiş, çok güzel fotoğraf lar paylaşmışsınız, gönlüne sağlık kardeşim, emeğinize sağlık, Eskişehir den selamlar
Sabah kar ile uyanmak bize de süpriz oldu hiç beklemiyorduk.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------
yamyamaha adlı üyeden alıntı
paylaşımlar harika. kazasız belasız geziler dilerim.
Tşk ederim vakit buldukça geziyoruz.
-
Kemal kardeşim yine gezmişsin aslanlar gibi helal sana
-
Güzel gezi olmuş . Nice mutlu gezilere.
Balıklı göl suyu artık bakımlı galiba, güzel görünüyor. Ben gittiğimde suyu bulanıktı, pisti. Bu renkler yoktu ve alabalık tesisi gibi kokardı. Dünya kupası üçüncülüğünden önceydi bahsettiğim zaman.
Yemekler on numara, afiyet olsun.
-
designserhat adlı üyeden alıntı
Tekrar tebrik ederim Kemal Diner sen bu işi iyi yapıyorsun
Tşk ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------
ekremcelik00 adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş,imrenmemek elde değil.
Evet güzel olduğu kadar bir birimize kızdığımız anlar da oldu, sigara içiyorsanız içmeyen kişi ile çok uzun yola çıkmayın, sigara sağlığa zararlıdır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------
mgokhan57 adlı üyeden alıntı
Kemal kardeşim yine gezmişsin aslanlar gibi helal sana
Gezinin devamı var hatta 3 gün daha izin vardı benim nöbetleri karıştırmam nedeni ile erken İstanbul a dönmek zorunda kaldım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------
Karagöl de bir gün daha kalalım mı derken güneş yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladı bizde burda hava açıyorsa orda da hava açar diye yola çıkmaya karar verdik.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:46 ----------
Oranın insanları gece soğuk olur sabah motorlarınız çalışmaz hatta o sis biraz sonra buraya gelir diye bizi uyardılar fakat bende Trabzonlu olduğum için az çok nasıl bir hava olacağını bildiğimden karadeniz için kalın kıyafetimizi aldık hiçbir sorun sıkıntı yaşamadık sabah bir güzel kahvaltımızı yapıp yola devam ettik.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:50 ----------
Ovit dağında kahvaltıdan sonra istikamet D915 yolu üzerinde kamp yapmak, İkizdere ye inmeden sola Kama köyü yolundan saparak devam ediyoruz. Kama köyünde Alabalık çiftliğinden balık alıyoruz tabi D915 yolunda ağaç olmadığını biliyorum ama yaban mersini vb. kısa odun olacağını biliyorum.
Geçen sene yine bu rotaya yakın tur yapmıştım ve tam burda yağmura yakalanıp sığınmak zorunda kalmıştım e uğramadan geçmek olmaz dedim ve Karadeniz insanının sıcak kanlılığı ve ikramı ile sıcak sıcak çay içmek baya iyi geldi Allah razı olsun.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
Yedigöller kısmına sapmadan sağa devam edilmesi gerekiyor normalde ama biz zaten yedigöller yerine gidecektik zaten o istikamete gitmişiz gölü gördük resim çekindik navigasyona göre gidiyoruz ama u dönüşü yap diyor bana ben hala devam ediyorum Bayburt istikametine doğru, oydu buydu derken geri dönüyoruz ve doğru yolu bulup gitmeye devam ediyoruz. Burda kamp atabilirsiniz güzel bir yer.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------
Devam yol uzun.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------
Ve Soğanlı geçidi kendimize kamp atabileceğimiz yer bakıyoruz.
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
Kamp alanımız gece yatınca alttan yukarı köstebek mi desem yer faresi mi desem devamlı rahatsız ettiler ve biraz burda üşüdüm. Suyumuz var gürül gürül akıyor odunları hazırladım balığın başını da temizledim geriye pişirip yemek kaldı.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------
Geçen sene sis vardı ama bu sene güneşli bir havada iniş yaptık ama resim çekmedim sadece inişte sağda ki şelale de durup bir kaç resim çekinip Çaykara dan benzin alıp Sultan Murat yaylasına doğru yola koyulduk.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:45 ----------
Çaykara Sultan Murat yaylası 47km olması lazım ve tamamen asfalt yol ama tüm tabelalar arapça acaba yanlış yerde mi yaşıyoruz yoksa nereye gidiyoruz bilmiyorum.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Uzaktan bakınca gemi gibi duruyordu ve içimden geçiriyorum tam laz işi bir icraat var bu işte diye ama yakınlaştıkca taş kırma makinası olduğunu anladım.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Bir müddet asfalt yoldan gittikten sonra yol kendisini toprak yola bırakıyor ve Zigana dağına doğru devam ediyoruz.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------
Zigana dağına gitmek için ne kadar bozuk taşlı çukurlu inişli çıkışlı yol varsa ne kadar google haritanın olmayan yolu var gibi gösterip köy sakinlerine sormamıza neden olsa da yol yapımı için yolu kapatmış olsalar da güç bela akşam üzeri kazasız belasız varabildik. Bu tür yollara ben alışığım ama arkadaşın baya içi cız etti bu yollara vurduğu için kendisini bu tur a çıkmadan uyarmıştım.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Ve Zigana dağı.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
Zigana dan Kadırga yaylası üzerinden Sisdağı Erkeksu obasına hareket ettik, Kadırga yaylasından gece hafif karanlıkta geçtiğimiz için resim çekinemedik akşam 8 veya 10 gibi sisdağı yaylasına ulaştım.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Yayla da 2 gün kalıp Samsun a doğru yola çıktık.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------
Yola çıktık Karadeniz sahil yoluna girdik devam ediyoruz malum eskiden Ordu içinden geçince ne kadar ışık varsa dur kalk yapardın yeni tünel yapıldı ama arkadaşa dümdüz devam et dedim oda tünel yerine Ordu merkeze sapınca tüm ışıklar bizim oldu en azından arkadaş görmüş oldu ve resim çekindik.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:24 ----------
Bu promosyon, Samsun da tek Ducati Multistrada sı olan Adem abimin bize hazırladığı kıyağı unutmak mümkün değil ama buluşana kadar çok çile çektik, Samsun merkezde bir doblo arkadaşı sıkıştırması nedeniyle birbirimizi kaybettik, kaybetmeden önce 19 mayıs a devam et dedi bana ama ilçe mi cadde mi, bir birimizi kaybedince ilerde bekledim ne geçen var ne giden İstanbul da deprem de olmuş telefon hatları yok ne onun bana attığı konum mesaj geliyor nede benim ona attığım, ben navigasyondan 19 Mayıs ilçesine gittim biraz içeri girdim kimse yok biraz geri döndüm yine yok sonra yine dönüş yolunda sağda beklemeye başladım ve alternatifleri bakıyorum bu otel olur arkadaşların tanıdıkları olur Tekkeköy de dayımın oğlu var o olur bu olur derken arkadan bana seslendi baktım o ve bizi bekleyen promosyon, bu arada telefonlar hala çalışmıyor 1 gün sonra hatlar azda olsa düzeldi. Kendisine buradan da çok çok tşk ederim hepsi bu kadar da değil.
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------
Samsun dan sonra bu sene ilkini düzenlediğimiz 1.Dominar 400 buluşması için Uşak Ulubey kanyonuna doğru yola çıktık çok güzel 2 gün geçirdik, Aksaz daki termal havuz ise muhteşem di böyle doğal bir sıcak su yok ama falzası nefesinizi kesebilir dikkat etmekte fayda var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------
Bu tur ve etkinlik burda biter, 6317km ye yakın yolculuk yaptım, Allah çok şükür hava ve yol şartlarından dolayı süprizler yaşadık ama motordan yana bir sıkıntımız olmadı, tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı bizde iş başı yaptık çalışmaya devam, bir başka gezide buluşmak üzere hoçcakalın yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için tşk ederim kazasız belasız motorlarımızı kullanmak dileğiyle kalın sağlıcakla.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Ve son.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------
hattoi adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş
. Nice mutlu gezilere.
Balıklı göl suyu artık bakımlı galiba, güzel görünüyor. Ben gittiğimde suyu bulanıktı, pisti. Bu renkler yoktu ve alabalık tesisi gibi kokardı. Dünya kupası üçüncülüğünden önceydi bahsettiğim zaman.
Yemekler on numara, afiyet olsun.
Biz gezerken gayet temiz idi dip kısmı bile gözüküyordu. Her hangi bir koku falan da yoktu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
Tur ile ilgili videolara Instagram dan 2teker1sürücü diye arama yaparsanız ordan izleyebilirsiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)