Yol arkadaşım şovalyem
Kartepe EŞME Köyü Halka Açık Piknik ALANI
Kartepe EŞME Köyü Halka Açık Piknik ALANI
Tek sıra asker yürüyüşü
Çöplükte çöpleniyorlar...
Eşme'de sabah kahvaltısı
Eşme'de sabah kahvaltısı
Belediye'nin yapmış olduğu mangal ve çeşmesi
Sapanca Gölü
Öğle Yemeği mangal hazırlığı
Etler pişmeye başladı...
Yemek vakti...
Et kokusunu aldı, geldi...
Yemek sonrası türk kahvesi. İçme zamanı...
Höpürtme..
Eşme'den sonra Sakarya'ya giriş...
Karasu'da akşam pansiyonda kaldım. Motoru garanti olsun diye balkonun içine koydum.
Pansiyonun sevimli bekçisi Adı FİFİ...
Görüntüye aldanıp, hastane sanmayın. Karadenizçok rüzgarlı olduğu için motelin tüm balkonları camla kapatılmış..
Pansiyondaki ilk gecemin akşam menüsü.
Ertesi sabah gün doğumu...
Sabah kahvaltı faslı.
Yola çıkmadan önce, 10km uzaklıktaki Yeni Mahalleden Sakarya Nehrinin Karadenize döküldüğü yer.
Balık avına çıkan balıkçı teknisi. Bismillah vira.
Müteahhit EKŞİOĞLU yatı..
Nehir boyu Çay Bahçeleri
Son nokta. Karadeniz
Pansiyondan ayrılmadan önceki pozum.
Akçakoca'ya giderken yoldan 7km içerde Maden deresi
Akçakoca'ya giderken yoldan 7km içerde Maden deresi
Akçakoca girişi...
Akçakoca Merkez Ömür lokanta sahibi arkadaşımın ısmarladığı karışık NEFİS İşkembe Çorbası... Çok lezizdi.
Bu derenin benzeri KASTAMONU şehrinde de var.
Arkadaşımın işlettiği lokanta.
İç mekan.
Kaldığım otelden tura çıkmış olan motorların görüntüsü.
Karadeniz görüntüsü.
Merkezdeki modern yapılı Camii.
Arkadaşımın lokantasında sabah kahvaltı tabağı..
Merkezdeki Ömür Lokanta sahibi arkadaşımın sabah işkembe, ezogelin ve mercimek çorbası yaparken. (Çorbalar ve Yemekler gerçekten lezizdi.)
Yolcu yolunda gerek. Gönlüm Akçakoca'da kalarak şehri terk ediyorum..
Acarlar Longoz Deresi.
Longoz dere üzerindeki çay bahçesi..
Dere içindeki Longoz yürüme Yolu
Dere üzerindeki Nilüfer görüntüsü..
Poyrazlar gölü içerisinde resim çekmek istedim. Giriş motora 9tl istediler. Bende ücreti ödemeyip çıktıp, yukarıdan görüntü aldım.
Poyrazlar gölü içerisinde resim çekmek istedim. Giriş motora 9tl istediler. Bende ücreti ödemeyip çıktıp, yukarıdan görüntü aldım.
Yolculuğu bitirdikten sonra Balık üretme çiftliğinden aldığım 2 adet balığı bahçemde mangal yaparak yorgunluk atıyorum. Eh bunu hak ettim artık. Motorla bu benim ilk deneyimimdi.
Sabah da evimde hazırladığım kahvaltı tabağı.
Bu ilk yolculuğumda toplam 352km yol yaptım. Benzin tutarı 25tl. Motorum 100cc olunca benzin fiyatı az oldu. Bu ilk yazımda eksikler olduysa kusura bakmayın. Moto forum takipçisiyim ama tatil ve resim yüklemesini ilk defa yapıyorum. Kışın kaldığım yer İstanbul/ Maltepe'dir. Küçükyalıdaki yaşlı ve acemi bana yakın oturuyor. Ama tanışma fırsatım olmadı... Küçük motorla turların yapılabildiğini ben de test etmiş oldum. Yorumlarınız için şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM...