Motosiklet ile Çanakkale-Akçay(Kazdağları)-Ayvalık(Cunda) Turumuz
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Tebrikler, çok güzel bir gezi yazısı olmuş. Bu gezi yazılarının forumda yaygınlaşması tekrar yapılmaya başlanması çok güzel oldu.
Youtubedaki vlogların hepsi tek elden çıkmış gibi
-
güzel yolculuk hocam; ancak nasıl bir açıyla çektiyseniz motor oldugundan cok daha büyük gözükmüş, ilk baktıgımda tanıyamadım
birazdan "ekipmansızları linç team" burada olur.
-
Teşekkürler @ogzcngdk
@arndiol Eşim motosiklete karşı. Bu bizim birlikte çıktığımız ilk motosiklet yolculuğu ve onu bu tutkuya ısındırabilmek için ilk yolculuğumuzda canının istediği gibi davranmasını istedim. Şimdi kendisi hem motosikleti büyütmeme onay verdi hem de ekipmanlarını toparlamaya başladık.
Fotoğraf açısı için ise, henüz bir tripodumuz olmadığı için kameramızı yerde bir taşa dayayarak süre ayarlı olarak çektik. Şuan bakınca gerçekten çok iyi çıktığını farkettim :D
-
Örnek bir çift işte ne güzel
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Çok güzel bir gezi olmuş gerçekten. Ufak cc motosikletle 2 kişi böyle uzun bir geziye çıktığınız için ayrıca kutlarım.
Benim bazı arkadaşlarım 250cc yi bile beğenmiyorlar uzun gezilere çıkmak için yetersizmiş diyorlar da, onların da kulaklarını çınlatmış olayım bu vesileyle
Dipnot: Ufaktan full ekipman ile motosiklete binmeye başlamanızı temenni ederim
-
Oğlum herşey güzelde kendin uzun pantolon giymişsin arkandaki kızcağız kısa pantolonla hangi akla hizmet bu, arı sokabilir, en ufak bir düşmede cildi asfaltla buluşunca ne olabileciğini hiç aklına getirdinmi? valla etleri kemikleri ortaya çıkıncaya yüzülür, sakın ama sakın birdaha görmiyim.
-
Bir Balıkesir'li olarak sizi tebrik ederim. Hele eşinizle birlikte bu geziyi yapmanız paha biçilemez..
-
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
Örnek bir çift işte ne güzel
Teşekkür ederiz. Yazın sonuna doğru anca ikna edebildim. önümüzdeki sezon daha güzen gezilerle yine buralarda oluruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:04 ----------
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş gerçekten. Ufak cc motosikletle 2 kişi böyle uzun bir geziye çıktığınız için ayrıca kutlarım.
Benim bazı arkadaşlarım 250cc yi bile beğenmiyorlar uzun gezilere çıkmak için yetersizmiş diyorlar da, onların da kulaklarını çınlatmış olayım bu vesileyle
Dipnot: Ufaktan full ekipman ile motosiklete binmeye başlamanızı temenni ederim
bundan sonraki seyahatlerimizde daha dikkatli olacağız. teşeşkkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:07 ----------
navarin11 adlı üyeden alıntı
Oğlum herşey güzelde kendin uzun pantolon giymişsin arkandaki kızcağız kısa pantolonla hangi akla hizmet bu, arı sokabilir, en ufak bir düşmede cildi asfaltla buluşunca ne olabileciğini hiç aklına getirdinmi? valla etleri kemikleri ortaya çıkıncaya yüzülür, sakın ama sakın birdaha görmiyim.
MErhaba, söylediklerinizin hepsini eşime aktardım ancak ilk motosiklet yolculuğu olduğu için ne söylesem dinlemedi. kendi bildiği gibi bıraktım. seyahat esnasında güneş yanıklarını gördüğünde dediklerimin ne demek olduğunu anladı . bundan sonra daha dikkatli olacağına dair söz aldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:11 ----------
biseduda adlı üyeden alıntı
Bir Balıkesir'li olarak sizi tebrik ederim. Hele eşinizle birlikte bu geziyi yapmanız paha biçilemez..
teşekkür ederiz. herkes aynı şeyi söylüyorlar. aslında insanlar çift olarak motosiklet gezilerine çok özeniyorlarmış onu anladık
-
2016 haziranda hanım sultan ile Bursa - İzmir Çeşme ye gittik . Çiftlik köyde bir ay kaldıktan sonra yine evoyla geri döndük. 2017 + 2018 ve bu yıl da
aynı yolculuğu tek başıma (eşim motosiklet yolculuğu yerine damadımın otomobilini tercih ettiği için ) yaptım. Ege'nin yalnızca havasını teneffüs etmek
bile insana huzur veriyor. Ne olur İrem hanım kızıma motosiklet aşkını kazandırabilmek için , gücünden daha fazlasını harca. Bu sene Çeşme'ye giderken
Bursa - Balıkesir - İvrindi - Bergama ve Yenişakran'da çadır sefası. Ertesi sabah çadırı topladıktan sonra Aliağa - Menemen - İzmir ve Çeşme Çiftlikköy
rotasını tercih etmiştim. Eğer nasip olur da 2020 yılında da Çeşme'ye gidebilirsem , ben de iyi bir gezi yazısını ( bol fotoğraflı) takdirlerinize sunmak istiyorum. Ne güzel gezmişsiniz. Sağ olsunlar benden önce yazan arkadaşlar ekipman konusunda gerekli her şeyi yazmışlar . Sana da konuyla ilgili
söz verilmiş zaten . Daha nice nice böyle güzel birlikte gezilere inşallah. Hürmet ve saygılarla.
-
Tebrik ederim. Daha önce yazılmış ama bir daha yazayım. Ekipmansız sürüş kötü sonuçlar doğurur. Lütfen dikkat edelim..
-
Bu yaz eşimle beraber motosikletimize atlayarak 1400 km lik bir ege turu yaptık. 4 bölüm şeklinde Youtube kanalıma ekledim. Kaz dağı tarafına gittiğimiz bölüm aşağıdadır istersen bakabilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=Ms-fRUuRP0k
-
Tebrik ederim kardeşim umarım daha gitmek istediğin bir çok yerede gitmek nasip olur Daha güzel maceralara birlikte atılmanızı dilerim. Tekerinize taş değmesin.
Gerçek güç sıçrayışta değil , sarsılmaz duruştadır .
-
Adana İl Temsilcisi
güzel bir gezi olmuş.paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan selam olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
ELLERINIZE SAGLIK TEKERINIZE TAS DEGMESIN GUZEL BIR YAZI OLMUS KISA OLSADA ZEVKLE OKUNACAK BIR YAZI TEKRARDAN ELLERINIZE SAĞLIK
“Bazen ilk görüşte bilirsin, o artık senin olacaktır hayalinde hep o vardır işte AŞK budur İKİTEKERDİR:...
-
şu forumda keyifle girdiğim tek yer gezi fotoları paylasımı başlıkları oldu, teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler