100 cc 7 Yarım Türkiye Turu 3560 km
Reklamlar
-
Cup Şövalyem adlı üyeden alıntı
İsmet bey bende ilk önce 100 cc lik motorda <oyuna geldim> o arkadaşı hep takip ederdim şimdi sizi takip eder oldum bana da cesaret verdiniz ilk yola Sapanca dan çıkarken tereddüt içindeydim ama Arifiye den sonra kayboldu tekerinize taş deymesin nice turlarda gönlümüz sizinle
Yazılarımı takip ettiğiniz için memnun oldum. Yollarda karşılaşmak dileği ile size iyi gezmeler dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------
Tekpiston adlı üyeden alıntı
İsmet bey,
Emeklerinize sağlık. Tek kelime ile nefis...
Birlikte gezmiş gibi oldum okurken, videonuzu da seyrettim.
Emeklerinize sağlık, paylaşım için teşekkür ederim.
Sevgiler, saygılar...
Yaptığım gezileri paylaşırken amacım okuyanların harcadığı gb ve zamana layık bir şekilde yazmak. Ojuyp yorum yaptığınız için teşekkür ederim.
Reklamlar
-
helal olsun abi guzel gezmissin.bende gecen hafta kaştan izmire kadar gezdim.keske saklikent kanyonuna, datcaya,dalyanada bir ugrasaydiniz .oralari cok pas gecmissiniz
-
maşallah tebrik ederim ,enfes bir gezi ve paylaşım olmuş
-
pikatel34 adlı üyeden alıntı
helal olsun abi guzel gezmissin.bende gecen hafta kaştan izmire kadar gezdim.keske saklikent kanyonuna, datcaya,dalyanada bir ugrasaydiniz .oralari cok pas gecmissiniz
Motosikletimin hızı 60 km / h geçmediği için malum bir yerden bir yere gitmek iyi seyir imkanı sunsa da baya zaman alıyor bu yüzden maalesef bir çok yere uğrayamıyor sun. Yorumunuz için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------
Kbr_ilhn adlı üyeden alıntı
maşallah tebrik ederim ,enfes bir gezi ve paylaşım olmuş
Beğendiğiniz için memnun oldum. Okuyup yorum yaptığınız teşekkür ederim.
-
Fotoğraflar gözükmüyor nedense
-
SlimShady1 adlı üyeden alıntı
Fotoğraflar gözükmüyor nedense
Deprem dendir. Kısa süreliğine de olsa depremzede olduk. Şakası bir yana sizin yazınızdan sonra bende baktım resimler yoktu. Diğer yazdığım gezi yazılarına da baktım onlarda gitmişti. Panikleyip üzüldüm. Şimdi baktım tekrar geri gelmişler.
Hepimize geçmiş olsun. Teşekkür ederim alakanız için.
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Deprem dendir
. Kısa süreliğine de olsa depremzede olduk. Şakası bir yana sizin yazınızdan sonra bende baktım resimler yoktu. Diğer yazdığım gezi yazılarına da baktım onlarda gitmişti. Panikleyip üzüldüm. Şimdi baktım tekrar geri gelmişler.
Hepimize geçmiş olsun. Teşekkür ederim alakanız için.
bende hala gözükmüyor, ama mozillada üzerine tıklayarak tek tek baktım fotoğraflara güzel fotoğraflar, güzel gezi tebrik ederim.
-
Acemi bir motorcu olarak yazınızı zevkle, yaşayarak okudum. Gerçekten tebrik ediyorum. Bana ilham kaynağı oldunuz. Tecrübe kazandıktan sonra ilk işim sizinki gibi bir rota hazırlamak. Yolunuz açık olsun.
-
Adana İl Temsilcisi
ismet bey,arkadaşlar gerçekten çok güzel yazılar yazmışlar.ben de aynı şeyleri düşünüyorum.sonuç alarak,maşallah,bravo,helal olsun diyorum.buradan geçeceğinizi bilseydim size adana kebabı+şalgam ve üstüne de bici bici ikram ederdim.teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Mallaca adlı üyeden alıntı
Acemi bir motorcu olarak yazınızı zevkle, yaşayarak okudum. Gerçekten tebrik ediyorum. Bana ilham kaynağı oldunuz. Tecrübe kazandıktan sonra ilk işim sizinki gibi bir rota hazırlamak. Yolunuz açık olsun.
Gezi yazımı beğendiğiniz için memnun oldum.İçinizde ki gezme arzusunu ertelemeyin. Yollarda karşılaşmak dileğimle sağlıcakla kalın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
adanalı adlı üyeden alıntı
ismet bey,arkadaşlar gerçekten çok güzel yazılar yazmışlar.ben de aynı şeyleri düşünüyorum.sonuç alarak,maşallah,bravo,helal olsun diyorum.
buradan geçeceğinizi bilseydim size adana kebabı+şalgam ve üstüne de bici bici ikram ederdim.teşekkürler.
Bu gezi esnasında Adana'dan iki kez geçmiş oldum. Benzin istasyonlarında bir kaç sefer mola verdim. Sağ olsunlar benzin istasyonunda çalışanlar çok ilgilendiler ve ikramda bulundular yemek, cay, şalgam suyu teklif ettiler. Cay ve bol bol şalgam suyu içtim. Adana'ya ve Adanalılara çok çok teşekkür ederim.
-
-
Şuanda inanamıyorum. Şok. Kimseye inandıramadığım motosikletle hac yolculuğu için mükemmel bi gaz oldu abi.
-
stubborn adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim. Özgün bir yorum olmuş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
Süleymantnz adlı üyeden alıntı
Şuanda inanamıyorum. Şok. Kimseye inandıramadığım motosikletle hac yolculuğu için mükemmel bi gaz oldu abi.
Umarım isteğinize ulaşırsınız. Verdiğim gazı geri almak istemem fakat yanlış bilmiyorsan güvenlik sebebi ile kara yolundan hacca gitmek yasak.
-
Aynen maalesef hacca karayolu ile gitmek yasak. Benimde aklımda öyle kaldı.
-
hacca gidecez diye gitmesek bile yasak mı 😀 Hacı olmuş olmazsın ama o toprakları turist olarak motosikletle gezmek güzel fikir açıkçası.
-
Süleymantnz adlı üyeden alıntı
Kimseye inandıramadığım motosikletle hac yolculuğu için mükemmel bi gaz oldu abi.
Özel nedenler haricinde arabistana hususi araçla girmek yasak. Hem orada motosiklet kullanmak istemezsin emin ol. Yürüyerek git daha iyi.
muhabbeti demleyelim...
-
@yaşlıveacemi ,
Yine zevkli,heyecan dolu bir gezi yapmışsınız. Herhalde sizin sahip olduğunuz ama forumda başka kimse de olmayan birşey
var..Sadece cesaret değil, azimle birlikte hayat felsefeniz.. Diğer üye arkadaşlarında dediği gibi sizinki diğer motorcuların
yaptığı gibi bir yerden bir yere "Yolculuk" değil.. Siz gezmenin nasıl yapıldığını biliyorsunuz, bol fotoğrafla da çektiklerinzi paylaşıyorsunuz.
O yüzden tüm forum, ki genç ve yüksek cc ye sahip olanlar bile sizin konularınızı imrenerek izliyorlar.. Yüksek cc ye parayla sahip olunabilir
ama sizin durumunuz parayla satın alınamayacak cinsten bir şey..
Yola çıkdığınızda paylaştınız rotayı gps'den ilk gün takip etmeme rağmen daha sonra özel durumlar nedeniyle takip edemedim.
Bir kaç gün sonra serbestlediğimde son duruma bakayım dediğimde Muğla'yı bile geçmişsiniz.
Zaten ilk başta rotanızda Ege bölgesi yoktu diye hatırlıyorum..Diğer arkadaşlar gibi "keşke" ifadesini bende kullanacağım.
Muğla'dan geçeceğinizi haber alsaydım.. En azından Gökova-Dörtyol da karşılar Yatağan'a kadar size eşlik etmek isterdim.
Fotoların hepsine dikkatli baktım..Rotanızın üzerindeki en güzel manzaranın fotoğraflarını sanırım vakit darlığı yüzünden çekemememişsiniz.
Kastettiğim yer Gökova/ Sakar geçidiydi.. Birde Sakar Geçidinde motor çok zorlandı mı merak ediyorum? Zira bir anda 0'dan 700 mt'ye çıkıyorsunuz.
Can-ı gönülden tebrik ediyorum.. Allah kazasız belasız, arızasız daha nice geziler yapmayı nasip etsin..Yolunuz hep açık olsun.
Saygılar.
-
arokh adlı üyeden alıntı
@yaşlıveacemi ,
Yine zevkli,heyecan dolu bir gezi yapmışsınız. Herhalde sizin sahip olduğunuz ama forumda başka kimse de olmayan birşey
var..Sadece cesaret değil, azimle birlikte hayat felsefeniz.. Diğer üye arkadaşlarında dediği gibi sizinki diğer motorcuların
yaptığı gibi bir yerden bir yere "Yolculuk" değil.. Siz gezmenin nasıl yapıldığını biliyorsunuz, bol fotoğrafla da çektiklerinzi paylaşıyorsunuz.
O yüzden tüm forum, ki genç ve yüksek cc ye sahip olanlar bile sizin konularınızı imrenerek izliyorlar.. Yüksek cc ye parayla sahip olunabilir
ama sizin durumunuz parayla satın alınamayacak cinsten bir şey..
Yola çıkdığınızda paylaştınız rotayı gps'den ilk gün takip etmeme rağmen daha sonra özel durumlar nedeniyle takip edemedim.
Bir kaç gün sonra serbestlediğimde son duruma bakayım dediğimde Muğla'yı bile geçmişsiniz.
Zaten ilk başta rotanızda Ege bölgesi yoktu diye hatırlıyorum..Diğer arkadaşlar gibi "keşke" ifadesini bende kullanacağım.
Muğla'dan geçeceğinizi haber alsaydım.. En azından Gökova-Dörtyol da karşılar Yatağan'a kadar size eşlik etmek isterdim.
Fotoların hepsine dikkatli baktım..Rotanızın üzerindeki en güzel manzaranın fotoğraflarını sanırım vakit darlığı yüzünden çekemememişsiniz.
Kastettiğim yer Gökova/ Sakar geçidiydi.. Birde Sakar Geçidinde motor çok zorlandı mı merak ediyorum? Zira bir anda 0'dan 700 mt'ye çıkıyorsunuz.
Can-ı gönülden tebrik ediyorum.. Allah kazasız belasız, arızasız daha nice geziler yapmayı nasip etsin..Yolunuz hep açık olsun.
Saygılar.
Güzel yorumun için önce teşekkür ederim.
Motosikletle yola çıkarken şuraya gideceğim diye bir plan yapmıyorum sadece istikametim şurası diye kaba bir rota seçiyorum. Sonra yol nereye götürürse oraya gidiyorum. Bu gezide öyle oldu tahminim 3 gün civarı sürer dedim rota ekleye ekleye 11 gün sürdü. Zaman ve güzergah baskısı olmadığı için gönlümce gezmiş oldum.
Motosikletimin hızı konforlu sürüş için max 60 km/h olduğu için böyle gezilerde esas zamanı sürüş alıyor. Bu sebepten dolayı güzel yurdumun her köşesine hak ettiği zamanı veremiyorsun. Ama geçtiğin yerleri daha iyi seyretme imkanı veriyor.
Sakar geçidi gidilmesi görülmesi gereken eşsiz yerlerden birisi. Solunuzda mas mavi Gökova körfezi ve her metrede yükseldikçe manzara daha enfes oluyor. Üzerine çam ormanları içinde harika bir viraj keyfide sunuyor. İlk önce Muğla - Fethiye ve Gökova - Marmaris yolunun manzarasını sonra körfezi virajları ve en sonda sağınızda bir vadi görerek çam ağaçları içinde yolunuza devam ediyorsunuz. İnsanlar yol kenarında ki teraslarda durarak manzarayı seyrediyor. Gidilmeye görülmeye değer yerler.
Benim motosikletim 4 vitesli bu gezi boyunca bir sürü yokuş çıktım tamamına yakınını 4. viteste çıktım çok az bir kısmında 3. vitese düştüm burasıda onlardan biri hiç bir yokuşta 2. vitese kadar düşmedim. Sanırım motor tekerlek dişli oranlarıyla alakalı benim fazla bir teknik bilgim yok. Kısacası hiç bir yokuşta zorlanmadı demem doğru olur.
Yollarda buluşmak dileğimle sağlıcakla kalın.
-
abi naptın sen ya valla fotoroman gibi gezmıssın.senin gezmenden gaza gelip grupdakı arkadaslara saydırdım sizde motorla geziyoruzmu diyorsunuz diye : ))
-
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
abi naptın sen ya valla fotoroman gibi gezmıssın.senin gezmenden gaza gelip grupdakı arkadaslara saydırdım sizde motorla geziyoruzmu diyorsunuz diye : ))
Gezi yazımı beğenip yorum yaptığınız için teşekkür ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)