ADANA MT BU HAFTA İSKENDERUN'DAYDI
Reklamlar
-
06 Ağustos 2019, 16:41
Reklamlar
-
06 Ağustos 2019, 17:04
mis gibi darısı diğer şehirlerin de başına.
yanlıs anlasılma olmasın ama genel olarak forum yas ortalaması yuksek sanırım
-
06 Ağustos 2019, 17:06
Ruh yaşları maksimum 30 onların
-
06 Ağustos 2019, 17:54
-
06 Ağustos 2019, 18:05
sailor33 adlı üyeden alıntı
Ruh yaşları maksimum 30 onların
keske kimin kim oldugunu da bilebilsek
abilere saygılar.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
06 Ağustos 2019, 18:17
arndiol adlı üyeden alıntı
keske kimin kim oldugunu da bilebilsek
abilere saygılar.
Bir daha ki sefere hepsini ok işareti ile isimlerini karşılarına yazarım.
Son foto da kaskimla ben oturuyoruz oradan başlayalım ama
-
06 Ağustos 2019, 20:01
Güzel olmuş maşallah. Adana mt den Bora abiyi biliyorum sadece. Onu da göremedim sanki..
Daha güzel gezileriniz olsun inşallah.
-
06 Ağustos 2019, 20:17
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Güzel olmuş maşallah. Adana mt den Bora abiyi biliyorum sadece. Onu da göremedim sanki..
Daha güzel gezileriniz olsun inşallah.
Teşekkürler Samet abi. Bora abinin fotoğrafı mevcut. Eşi ile beraber karşılıklı oturuyorlar.
-
06 Ağustos 2019, 20:37
İhtiyarlık işte. Gözlerde gitmiş demekki cepten bakınca seçememişim.
-
06 Ağustos 2019, 20:40
İhtiyarlık işte. Gözlerde gitmiş demekki cepten bakınca seçememişim.
Sen daha niceleri ne taş çıkartırsın abi. Arada olur öyle
-
06 Ağustos 2019, 20:44
Ellerine sağlık ahmetim harika olmuş fotolar ve yazılarla da süslemelerin çok güzel olmuş. Zaten bizim gurubun tüm gezileri harika oluyor. Buradan başta Gursel abime ve emeği geçen tüm dostlara teşekkürler. Tabi İskenderun da bu gezinin daha da güzelleşmesi için elinden gelen her şeyi yapan Altan abimize ve ailesine de teşekkürü bir borç bilirim onlara da çook teşekkürler. her zamanki gibi yine harika bir gezi olmuş.
BOMBAYA KAFA ATAN ONUR VARMIŞ BURADA? işte benim o
ONUR :
-
06 Ağustos 2019, 22:14
13 Ağustos'da İzmitten yola çıkacağım. 15 ağustos da Adana'da bir firmaya işbaşı yapıyorum. Umarım bundan sonraki gezilerde ve etkinliklerde Adana ailesine ben de katılabilirim. Harika bir gezi olmuş. Herkese selamlar, güzel ve dikkatli sürüşler dilerim.
-
06 Ağustos 2019, 22:33
çaylak41 adlı üyeden alıntı
13 Ağustos'da İzmitten yola çıkacağım. 15 ağustos da Adana'da bir firmaya işbaşı yapıyorum. Umarım bundan sonraki gezilerde ve etkinliklerde Adana ailesine ben de katılabilirim. Harika bir gezi olmuş. Herkese selamlar, güzel ve dikkatli sürüşler dilerim.
Hayırlısı ise olsun inşallah. Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız
-
06 Ağustos 2019, 22:51
Sen daha niceleri ne taş çıkartırsın abi. Arada olur öyle
Anca şimdi gördüm. Eskiden misafirlikte çay istemediğimizde kaşığı bardağın üstüne ters koyardık. Bora abi de tabağı ters çevirmiş,daha da yiyemem der gibi...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
06 Ağustos 2019, 22:57
Anca şimdi gördüm. Eskiden misafirlikte çay istemediğimizde kaşığı bardağın üstüne ters koyardık. Bora abi de tabağı ters çevirmiş,daha da yiyemem der gibi...
Bakma tabağın ters durduğuna sen abi. Servis daha açılmamıştı. Yoksa Belen tavanın dibine vurdu
-
06 Ağustos 2019, 23:32
Hayırlısı ise olsun inşallah. Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız
Çok teşekkür ederim. Buradan duyuru paylaşımları yapılıyorsa veya Adana MT sayfasından yapılıyorsa, mesai saatlerim uyduğu sürece katılmaktan çok büyük mutluluk duyarım.
-
06 Ağustos 2019, 23:56
çaylak41 adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim. Buradan duyuru paylaşımları yapılıyorsa veya Adana MT sayfasından yapılıyorsa, mesai saatlerim uyduğu sürece katılmaktan çok büyük mutluluk duyarım.
Buradan mümkün olduğu kadar bildirim yapıyoruz. Maalesef Forum kullanımı oldukça azaldı ama gerekli durumlarda mesaj vs ile de haberlesiriz. Tek derdimiz o olsun. Buraya geldiğinde yardımcı olabileceğimiz birşey olursa haber etmen yeterli. Gerekirse telefonlasiriz
-
07 Ağustos 2019, 11:10
Güzel gezi olmuş. Tebrikler.
Dostlara selam olsun.
-
07 Ağustos 2019, 11:38
guven61 adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş. Tebrikler.
Dostlara selam olsun.
Teşekkürler abi. Aleyküm selam
-
07 Ağustos 2019, 12:11
Ne güzel bir grup Keske Erdemli motofeste de gelseydiniz
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)