Xmax_riderr yollarda erzurum trabzon rize gezim +++++ABS farkı ile
Reklamlar
-
Reklamlar
-
saç ektirmişsin kel hayırlı olsun. Güzel gezi
-
Ayder yaylasına neden yapmışlar o salıncakları,güzelim yaylanın tüm güzelliğini bozmuşlar,2 yıl evvel yoktu böyle şeyler,tortum şelalesi gerçekten çok güzel bir yer, güzel gezi olmuş,yüreğine sağlık, Eskişehir den selamlar ️
-
-
Hay takipçilerine ya güzel gezmişsin xmaxli rossi, kazasız belasız nice gezilerin olur inşallah.
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
DIş güçlerin ve maşa ların desteği ile forumdan git gibi bir algı oluşmuş bunlar cia mossad ve kgb ajanlarının maşalarıdır oyuna gelmeyin
saygı ve sevgiler ile kalın
Yok yahu. Ben CIA maşasıyım mesela, ama çok güldüm. Burada KGB maşası kadın bayan bir arkadaş var, onun da çok hoşuna gitmiş. Semaver süperdi.
-
-
Helal sana, güzel makara yapıyorsun, düldürdün.
Nice gezilerin olsun at kafa.
-
Güzel gezi olmuş
-
10 Temmuz 2019, 21:04
Hay senin yapacağın gezinin ben. Arabayla gezmiş , motosiklet nette paylaşıyor. Muhlama çorbasını da tavadan çatalla mı yedin , yoksa ekmek banarakmı içtin çorbayı.
İstanbul trabzon arası da 1.065 km dir. Madem o kadar iyi şoförsün , 700 yerine 1.065 km yi süreydin ya tek seferde görelim şoförlüğünü.
-
10 Temmuz 2019, 21:25
o kıtlama şekerin içindeki zamazingoyu atma. pense niyetine kullanabilirsin.
güzel gezi olmuş. sinekten yağ çıkarma olayına hayran kaldım. tasarruflu adamsın vesselam.
-
10 Temmuz 2019, 21:50
Takipçinizin hem kadın hem de bayan olduğunu belirtmeniz gerçekten çok önemli bir ayrıntıydı. Teşekkürler üstad.
-
10 Temmuz 2019, 22:49
PAPAZ_39 adlı üyeden alıntı
Hay senin yapacağın gezinin ben. Arabayla gezmiş , motosiklet nette paylaşıyor. Muhlama çorbasını da tavadan çatalla mı yedin , yoksa ekmek banarakmı içtin çorbayı.
İstanbul trabzon arası da 1.065 km dir. Madem o kadar iyi şoförsün , 700 yerine 1.065 km yi süreydin ya tek seferde görelim şoförlüğünü.
sakin ol agila motorlu arkadaş seninle hayal ettiğin her konuda yarışabilirim , araba sürmek motor sürmek forklift sürmek çalışkan azimli olmak her konuda seni ezer geçerim rüzgarımdan savrulur gençliğine yazık olur
-
10 Temmuz 2019, 23:13
ee forumdan ne zaman gidiyorsun hani bir söz vermiştin tutamayacağın sözler verme
-
10 Temmuz 2019, 23:34
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
ee forumdan ne zaman gidiyorsun hani bir söz vermiştin tutamayacağın sözler verme
dün dündür, bugün bugündür.
-
10 Temmuz 2019, 23:38
hokahey adlı üyeden alıntı
dün dündür, bugün bugündür.
kendini rezil ediyor haberi yok
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
11 Temmuz 2019, 01:30
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
kendini rezil ediyor haberi yok
bi blöf yaptı ki kendinden bahsedilmesi çok hoşuna gider, ilgi delisidir. blöfü tutmadı.
şamata yapıyor aslında çok da şeyapmamak lazim. eğlenceli insan. hayatı/yaşamayı seviyor.
-
11 Temmuz 2019, 03:06
Buralara geldiğini bilseydim yolunu keser,
Bir daha foruma girmemen için elimden geleni yapardım
-
11 Temmuz 2019, 07:49
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
sakin ol agila motorlu arkadaş seninle hayal ettiğin her konuda yarışabilirim , araba sürmek motor sürmek forklift sürmek çalışkan azimli olmak her konuda seni ezer geçerim rüzgarımdan savrulur gençliğine yazık olur
aman arkadaş ne yaptın sen öyle ben kim seninle yarışmak kim.
Ben ne anlarım arabadan ,motordan , forkliftten. Hele çalışmak azimli olmak falan hiç bana göre şeyler değil. Kral sensin.
Hee bu arada bu dediğin konularda seninle yarışmak zaten bana yakışmaz. Rakibim bile olamazsın , sen git dişlerini fırçala.
-
11 Temmuz 2019, 09:12
Değişik bir ego. Kendince geyik yaptığını düşünerek forma ... başlıklarla ... yorumlar bırakarak harcadığın zamanı çalışma hayatında harcamış olsan eminim yeni bir forum sitesi kurabilirsin. Artık inan paylaşımlarına yorum yaparken direk şahsına yapıyorum. Ne paylaşıyosun ne yapıyosun ne sürüyosun bilmiyorum bunlara bakanlar varmı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)