çok güzel paylaşım için teşekkürler
motosiklet paylaşmak demektir iyi seyirler dilerim devamıda gelecek
istanbulmotoclub
merhaba latif abi. aktivasyon kodu geç geldiği için yazamadım, bizleri onore etmendn dolayı teşekkürlerimi sunarım. teklifsiz her zaman samsunda bir kardeşin olduğunu unutma. sevgiyle kal..
BAŞTAN SONA KARADENİZ 12
Giresun sonrası yağlı dereye ugaramadan geç medik doğal güzellikleriyle işte yağli dere yoları ve köyleri
der boyu asma köprülerle köylüler ulaşımını sağlıyor bunlardan kişin geçmek gerçeten cesaret ister
bu taş köprüler eski yollar eskiden bu yollar kullanılırmiş yeni köprüler yapılınca eskiler yıkmamışlar hoş duruyor
köylülerle konuşup güzellikler hakkında bilgi alıyoruz
ve son köy kanlıcayı sizlere tanıtitacaz gerçeten köy deyip geçmeyin ne cevherler saklı
yaglı dereyi ikiye bölen ırmak baştan sona bölüp karadenizin soguk sularına katılıyor ayrı bir güzellik
köyün degirmeni
Karadeniz geneli evler dağ başlarında oralara araba nasıl çıkıyor hayret
ve çay kenarı hiçbir yerde bu kadar letteli bulaamiyacağınız bögürtlenler leziz
yavaş yavaş sıs çökmeye başlıyor
bu kafesi köy hocası yaptırmiş ee nede olsa Karadeniz aklı balık tutmak için zekice
köyün tek fırını
şöyle evimin yanından şelale akması için neler yapmazdım bir bilseniz mütiş yerler
buaraya kadar geldik alabalık yemeden gitemeyiz bu balıklar bu derenin mahsulu)))))
tam gaz yola devam bekle bizi trabzonn
istanbulmotoclub
güzel bir gezi olmuş sahil yolu çalışması ne alemde bu konu hakkındada bilgi verirsen o tarafz yola cıkacak arkadaslar için iyi olur sanırım
fotograflarla yazıyı desteklemen güzel olmuş tbrkler
Eline sağlık.Güzel geziyi bizede aktarıp anlatmışsın.Ağzına sağlık.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
mükemmel bir gezi olmuşş...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
gerçektende ellerine sağlık çok güzel fotoğraflar çekmişsin.
DRİFT RELİGİON
sevgili arkadaşim yollarda yer yer çalişmalar var ama biz giderken ordu girişi trabzon sürmene çikişi ve sahilde mıcırlı yollar var ama durum ne olur bilemem hayırlı yolculuklar arkadşlara allah tan kazasiz belasiz sürüşler dilerim
kardeş teş kür ederim motpsiklet paylaşmaksa bizde onu yaptık hepsi bu
darısı senin ve senin gibi bir çok arkadaşimınbaşina daha ne diyeyim
istanbulmotoclub
BAŞTAN SONA KARADENİZ 13
Bu bölümde emegi geçen sevgili yol arkadaşim mesut ve Trabzon motosiklet kulubü başkanı dursun ağabeymiz ,ünsal ağabeymize ve tüm Karadenizli motorcu arkadaşlara teşkür ederim kim demiş kı Karadenizliler misafir perver degilmiş buyursunlar ))))))
Sonunda Trabzon yolları bize gözüktü senelerdir hayalımde kı trabzona varmak üzere duygularımı ifade edemem
işte trabzonun uzaklardan sahilden bir görüntüsü öyle şah şahlı duruyorkı başlı başina bir şehir
girişinde çiçeklerle karşılanıyoruz )))
ve kırmızı işikta dururken bir arkadaş geldi usta dedi Karadeniz motosiklet kulubüne bekleriz dedi . bizde arkadaşi kıramadık ve kulube gitik
sevgili ünsal ağabeymiz bizi karşiladı çay çorba derken sohbet ilerledi tüm arakdaşlar geldi sohbet derken gerçeten imreten anilar tüm Karadenizli motorcular nerdeyse ordaydı güzel bir mekan biz İstanbullu olarak böyle bir mekanımız yok valla imrendim sevgili dursun bey başkanımız bizi orda agırladı geceyi orada geçirdik
ve trabzonu motosiklet sürücülerinin motosiklet aşkı zannedersem resimlerden anlaşılıyor
zor yol şartları beni vaz geçiremezdi gezimden ve emellerimden dere tepe enduro
hani sümena diyeceksiniz sümanaya çiktik fakat bizim internet kafedeki arkadaş sidiye kayt etmemiş ve ya atlamiş hala kızgının resimlerim gitti neyseki hepsi gitmemiş
istikamet uzun göl ve daha öteleri nelerin bizi beklediginden haberimiz olmadan yola devam
işte benim hayalimdeki ev
uzun göle çikarken sular öyle sert akıyorduki
ve bundan sonrakı bölümde uzun göl ve ful arazi bulutlara çikaracam sizleri sıkı durun )))))
istanbulmotoclub
latif çok güzel bir yöremiz olan karadenizi bize bu kadar güzel sunduğun için teşekkür ederiz
birazda insanlardan bahset oranın insanı canayakındır...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
mesaj yazmak 13. bölüme nasip oldu karadenizi gidip görmüş kadar bize izlettirdiğin ve yorumladığın teşekkür ediyorum yolun daim açık olsun
BAŞTAN SONA KARADENİZ bölüm 14
Bulutlarla dans!!!!
En sonun da uzun gölü de görmek varmiş kismette öyle heycanla tırmanıyordumkı düşünsenize bir yıldır uzun göle gitmek hevesiyle sabah akşam haylı
ve uzun göl girişi
şelalaeler
işte uzun gölün ormandan bir bakışı
verdik kendimizi ormana dogru uzun göl üzeri yaylalara çikmaya başladik
yeni yollar tamamen büyük kayalardan arabalar dahı zor geçiyor zor şartlar bizi yıldıramaz
alabildigine çam kokuları insan işte buralarda yaşamalı
[URL=http://imageshack.us][IMG]
istanbulmotoclub
harika!
Karadenizli olmaktan mutluluk duyuyorum bu yeşillikleri görünce..
o karadeniz yeşillklerini görmek isterdimm...
BAŞTAN SONA KARADENİZ 15
BÖLÜM 15
Nerde kalmiştık bayburttan depolerımmızı fulledik ve yola koyulduk Erzincan Gümüşhane yolundan kelkite dogru çıktık
güneş batmak üzere uzun ,yorucu bir gün ün ardından ve bizi yollarda ne macaralar bekliyor habersizce yola devam
baş agrısı yüzünden o gece kelkitte kalmak zorunda kaldik gece yollar tehlıkeli diye çikmadık
sabah oldu ve benim kask ın durumu tüm böceklerle kafa kafaya çakışmışız )))) işte salam kaksın faydası )))
kelkıtte kaldıgımız otel ve kelkıtten görüntüler
ve şirvana dogru yola koyulup anca gideriz sabah kahvaltıya dedemde olmamiz lazim sürpriz
derken baya bir gittik bir çifçi arkadaş bize yolu tarif etti hedefimiz araziden köye inmek
ve sonunda yol durumuna hakım oldum buralara yaklaşik 10 yıldır gelmiyordum amma hafizam kuvetlli )))
dedmlerin köye dogru yol alıyoruz yollar mıcırlı ve bozuk
mesut baya bir zorlandı bu tarz yollarda çünkü gerçeten zor yollar sadece mıcır var
sonuç olarak bu geziden çikarılana ders kesinlikle ybr ile bu tarz gezi olmaz çünkü 2 ön amasör patladı ön çamurluk kırıldı ve dağ başinda 1 saat çalişmadı işten anlmasak yolda dahi kalirdi öyle durumlar oldukı artık ybr iflas bayragını çekip durudu yürümiyor siz siz olun skın ybr ile bu tarz arazi denemeyin 10 günde 3800 km dile kolay xl 200 gerçeten idaal bir makına her yol şartına uyum saglıyor
saygılarımla beni izlemeye devam edin …
istanbulmotoclub
dostum tebrikler ama ic karadeniz turu yapmissiniz. bence sahil turu cok daha guzel olur ben yapmayi dusunuyorum ama zamani daha var
güzel olmuş ellerinize ve lastiklerinize sağlık
[COLOR="Red"][/COLOR]Hatalı sollama yapma ailene acı haber yollama.
Hatalıysam orhan babayı ara.!
Hatasız kul olmaz.!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)