Baştan Sona Karadeniz (Birleştirildi)
-
18 Ağustos 2006, 17:54
Merhaba abi yolculuğunuz çok güzel geçmiş teşekkür ederim bizimle paylaştığın için ve de böyle güzel resimler çektiğin için Ben motorlara çok ilgi duyuyorum ve bu site sayesinde çok şey öğrendim çok yorum yapmadım ama çok okudum..Bu yıl öss ye gireceğim öss yi atlatınca motor almak çok istiyorum..
Reklamlar
-
18 Ağustos 2006, 21:12
Kl@vY€CiX adlı üyeden alıntı
Merhaba abi yolculuğunuz çok güzel geçmiş teşekkür ederim bizimle paylaştığın için ve de böyle güzel resimler çektiğin için
Ben motorlara çok ilgi duyuyorum ve bu site sayesinde çok şey öğrendim çok yorum yapmadım ama çok okudum..Bu yıl öss ye gireceğim öss yi atlatınca motor almak çok istiyorum..
motorcu paylaşmaktır ne mutlu bana motor zevkimden az bir şey aşilamişsam inşallah kısa zamanda diledigin motora kavuşur sende özgürce gezersin
-
18 Ağustos 2006, 21:23
Resimler çok güzel ellerine sağlık hocam.Zati bayılıyorum şu Karadanize....
-
19 Ağustos 2006, 11:33
MaRaNtZz adlı üyeden alıntı
Resimler çok güzel ellerine sağlık hocam.Zati bayılıyorum şu Karadanize....
gerçetnten karadeniz banbaşka doğasiyla insanlşarıyla bişeyler ekleyebilmişsem ne mutlu bana
-
19 Ağustos 2006, 12:21
çok güzel olmuş gerçekten. paylaşım için teşekkürler.
deniz ve doğa daha ne ister insan. bravo size
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
19 Ağustos 2006, 12:39
-
20 Ağustos 2006, 23:57
-
21 Ağustos 2006, 00:26
Güzel bır gezı olmuş.Allah kazalardan korusun.
Rahmetli arkadaşımızı da anmış oldun.
-
21 Ağustos 2006, 00:31
Selam abi bende seni misafir etmekten büyük zevk aldım... Baha abi acı kaybımız... Her zaman beklerim... Sakın teklif bekleme, kapım her daim açık...
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
-
21 Ağustos 2006, 00:37
gerçekten gezilip görülmeye değer yerler gitmek isterdim
-
21 Ağustos 2006, 00:50
özlemişim memleketimi yaaaaa...süper bi gezi tebrikler.adil abi inş eylül de bnde gelcem.
Ne olursa olsun yaşamaya mecbursun...
-
21 Ağustos 2006, 01:08
melihkaya adlı üyeden alıntı
özlemişim memleketimi yaaaaa...süper bi gezi tebrikler.adil abi inş eylül de bnde gelcem.
Gel Kardeşim... Sanada kapımız açık her zaman...
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
-
21 Ağustos 2006, 02:14
Cyberm adlı üyeden alıntı
Selam abi bende seni misafir etmekten büyük zevk aldım... Baha abi acı kaybımız... Her zaman beklerim... Sakın teklif bekleme, kapım her daim açık...
krdeş teşkür edrem biliyorum gresun samsun ordu gerçeten güzel mekanlar buda motosiklet kullanmak ayrı bir zevk tatmayan bilmezz derim o yüzden şanslısın
thebarbarian adlı üyeden alıntı
gerçekten gezilip görülmeye değer yerler gitmek isterdim
her motorcunun gidip görmesi gereken o kadar güzel mekanlar varkı anlatılmaz yaşanir
-
22 Ağustos 2006, 11:05
-
23 Ağustos 2006, 01:04
-
23 Ağustos 2006, 01:16
Abi Allah da bana her zaman sizin gibi dostlar nasip etsin... Kısada olsa sizi misafir etmek zevkti.. Ah bide araba bozulmasaydı neler yapcaktık ya ... Bu arada araba hala yapılamadı parça beklios İnşallah en kısa sürede görüşmek üzere
-
23 Ağustos 2006, 01:23
abi memleket işte süper ya...herkes gitsinnn
-
23 Ağustos 2006, 01:29
Cyberm adlı üyeden alıntı
Abi Allah da bana her zaman sizin gibi dostlar nasip etsin... Kısada olsa sizi misafir etmek zevkti.. Ah bide araba bozulmasaydı neler yapcaktık ya
... Bu arada araba hala yapılamadı parça beklios
İnşallah en kısa sürede görüşmek üzere
CİDİMİSİN araba hala bozukmu yani benim tüpü açik birakmam gibi bişey olmuş
ne demek senin gibi bir dosttu kazandigim için ben şanslıyim arizali parçayi söyle gönderteyim ist her şey için teşekürler
melihkaya adlı üyeden alıntı
abi memleket işte süper ya...herkes gitsinnn
sizin memleket başka valla
-
23 Ağustos 2006, 01:57
latif adlı üyeden alıntı
CİDİMİSİN araba hala bozukmu yani benim tüpü açik birakmam gibi bişey olmuş
ne demek senin gibi bir dosttu kazandigim için ben şanslıyim arizali parçayi söyle gönderteyim ist her şey için teşekürler
sizin memleket başka valla
trabzona gittin demi?
oralar daha baska bi güzel
-
23 Ağustos 2006, 20:27
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler