HAYAT GEZİNCE GÜZEL-45- ( FRİG VADİSİ)
-
21 Haziran 2019, 16:41
bursalıali adlı üyeden alıntı
Her zaman ki Mesut Hoca ve Arkadaşları kalitesi. Evliya Çelebinin torunlarına da böylesi yakışırdı zaten . Gözlerimizin pasını siliyorsunuz . Moto terapi
bu işte. İyi ki varsınız, en yakın zamanda birlikte sürebilmek ümidiyle. O 'na emanet olun. Çeşme'den hem Eskişehir'e hem de bayram gezisini birlikte
yaptığınız arkadaşlarına sevgiler, selamlar.
Eyvallah sayın abim, Evliyâ Çelebi'nin torunuyum , seviyorum gezmeyi ve abim, Eskişehir den selamlar
Reklamlar
-
23 Haziran 2019, 16:30
muyago adlı üyeden alıntı
maşallah valla çok güzel olmuş....
Teşekkürler dostum sağolasın, Eskişehir den selamlar
-
25 Haziran 2019, 18:00
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
Hep büyük bir heves ve ilgi ile takip ettim gezilerinizi, lakin bu kez biraz hüzünlendim; motosikletsizliğimin 46. günü. 27 yıldır ilk kez...
İlginiz için teşekkürler,motosikletin yokluğu özgürlük te hep bir eksikliktir, Allah gönlünuze göre versin Eskişehir den selamlar
-
07 Temmuz 2019, 18:27
Allah neşenizi bozmasın, keyfiniz daim olsun inşAllah.. Kazasız, belasız, arızasız nice geziler yapmanız temennisiyle.
-
09 Temmuz 2019, 07:39
arokh adlı üyeden alıntı
Allah neşenizi bozmasın, keyfiniz daim olsun inşAllah.. Kazasız, belasız, arızasız nice geziler yapmanız temennisiyle.
Teşekkürler AROKH, güzel dileklerin için ayrıca teşekkürler, Eskişehir den selamlar
-
09 Temmuz 2019, 11:08
Ben bu Frig vadisini Ankara'da sanıyordum. Bir gün Polatlı'dan Beypazarı'na doğru giderken görmüştüm Frigya ile ilgili bişey. Eşek kulaklı midasın mezarı falan vardı hatta burayı bilmediğime şaşırdım. Çok güzelmiş, nicelerini yaparsınız umarım.
Hep büyük bir heves ve ilgi ile takip ettim gezilerinizi, lakin bu kez biraz hüzünlendim; motosikletsizliğimin 46. günü. 27 yıldır ilk kez...
Abi adresi biliyosun
-
09 Temmuz 2019, 11:32
Böyle dostluk olmaz altan :D
-
09 Temmuz 2019, 22:00
Birkan07 adlı üyeden alıntı
Ben bu Frig vadisini Ankara'da sanıyordum. Bir gün Polatlı'dan Beypazarı'na doğru giderken görmüştüm Frigya ile ilgili bişey. Eşek kulaklı midasın mezarı falan vardı hatta burayı bilmediğime şaşırdım. Çok güzelmiş, nicelerini yaparsınız umarım.
Abi adresi biliyosun
Senin Polatlı tarafında gördüğün Hitit termal hotel,bizim gezdiğimiz yer Kütahya, Afyonkarahisar, Eskişehir üçgenin de biryer , ilginiz için teşekkür ederim Eskişehir den selamlar
-
10 Temmuz 2019, 21:54
-
15 Temmuz 2019, 17:35
Birkan07 adlı üyeden alıntı
Abi adresi biliyosun
Today den bahsetmiyorsundur umarım?
-
16 Temmuz 2019, 00:03
leidenfrost adlı üyeden alıntı
Cool abiler. Selamlar.
Aleyküm selam, kardeşim sağol
-
16 Temmuz 2019, 00:13
mesut hoca; sizin gezi paylaşımlarınızı görünce bir huzur, dinginlik, sıcaklık kaplıyor içimi.. Daha nice yıllar sağlıkla, huzurla sürersiniz inşallah. Selametle
-
16 Temmuz 2019, 11:13
Tengri adlı üyeden alıntı
mesut hoca; sizin gezi paylaşımlarınızı görünce bir huzur, dinginlik, sıcaklık kaplıyor içimi.. Daha nice yıllar sağlıkla, huzurla sürersiniz inşallah. Selametle
İlginiz için teşekkürler,motorumu dün sattım , inşallah enduro motor alacağım,nasip olursa bundan sonraki gezilerimi onunla yapmak istiyorum,sizede sağlıklı huzurlu bir ömür dilerim, Eskişehir den selamlar
-
16 Temmuz 2019, 12:18
Today den bahsetmiyorsundur umarım?
Xmax var abi bide artık ne istersen
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)