Süper bir gezi elinize ayağınıza motorunuza sağlık nice gezilere...
Süper bir gezi elinize ayağınıza motorunuza sağlık nice gezilere...
Seneye umarım beraber gidebiliriz artık...
Aynı tarihlerde çok yakın yerlerdeyken, iletişim kuramayıp buluşamadık ben ona yanıyorum.(Turkcell sağolsun)
Gidişi ayrı zevkli geçen çok güzel bir geziydi benim için.
Elimde girişte Burgas tabelasının altında, yollarda çekilmiş, ve orada kullandığım 1-2 motosikletin fotoğrafları var, onları da en kısa zamanda buraya ya da ilk mesaja eklerim.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
abi harikasınız gerçekten.
resimlerde çok güzel yaşattınız bize geçirdiğiniz zamanları.
paylaşım için tekrar teşekkürler
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
çok güzel bir gezi olmuş,bizlerle paylatığın için teşekkürler
cok güzel olmus agalararabayla katılsak olmaz mı bende motor yok hehehe ben kırcaliliyim bu arada
Honda cbr 125 r daha sonra aprilia 125 motor super bi olay dj umit
süper gezi olmuş ,,, sanırım mayo lubof : canım demekti orada arkadaşlarım var , bir daha ki geziye sizlerle olmak isterim , gönül işte herşey
istiyor
Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş
Fotolar harika
Bu yurtdışı gezileri için bir belge falan gerekiyor mu acaba?
Ve vergi falan alıyorlar mı sınırda?
Valla bilgi verebilirseniz çok sevinirim sağolun
@lordskeldan; önceki sayfalarda da bahsi geçmişti sanırım, önemli belgeler triptick ve yeşil sigorta.
Bunlar dışında ülkeye göre değişen ve nisbeten daha küçük meblağlar olan ücretler çıkabiliyor.
Gelecek yıl bunun daha geniş katılımlısını ciddi ciddi düşünüyorum ben, konuşup görüşüp, planlamaya başlasak fena olmaz artık.
Umarım sen de katılırsın.
olcan138
Valla İnşallah diyelim
Aranızda olmaktan valla çok büyük mutluluk duyarım
abi üper ötesi yawwww...
büyüyünce ben de cbr la gidecem şimdilik 125 li ama büyüyünce abisi gibi olacak!!!!
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
Bulgaristan, artık AB üyesi.
zannımca, kolayca giriş-çıkış yapamayacaksınız bundan sonra...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Çok güzel bir gezi olmuş hep yapmak istediğim bişeydi bg gezisi bakarken heyecanlandım valla,ben silistre doğumluyum mana ile görmüş olduk
Paylaşım için çok tşk.
Çorluya yolunuz düştüğünde tanışalım arkdaşlar.Ben çorlu belediyesi sponsorluğunda yarışıyorum bld geldiğinizde beni her şekilde bulursunuz.
GÜNER HATİPOĞLU Saygılarımla
MOTOSİKLETİN ER MEYDANI PİSTTİR.........!
cok guzel gezmişsiniz valla o kadar da cok ugrasmıssınız ellerinize saglık kazasız belasız bitirmişsiniz helal olsun gerçekten cok güzel yerler kızlarıda oyle acaip bi güzel gozukjtuler gozüme bi ara kaçamak yapmak lazım o taraflara doğru
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)