Rahmı sızlere hosgeldınız dıyorum. Kısmetse bır dahakı sefere beraber gıderız artık ne yapalım.. Bu arada kosmayıp da kızcagızın arkasında kalmanız sanatsal goruntuler almanız bakımından yararlı olmus
Selamlar
Rahmı sızlere hosgeldınız dıyorum. Kısmetse bır dahakı sefere beraber gıderız artık ne yapalım.. Bu arada kosmayıp da kızcagızın arkasında kalmanız sanatsal goruntuler almanız bakımından yararlı olmus
Selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Seyhan 250c ile Bulgaristan'a mı gittiniz !!!?
ben abant gezisine gidebilir miyim diye düşünüyordum
gözleirm doldu walla
herhangi bir sorun çıkardı mı ?
abi hoşgeldiniz sefa getirdinizzzz...
güzel bi gezi olmuş..
ahhh ulan ahhhhh içim gittiii..
neyse seneye artık inşallah tabiiiii...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Bu soru sanırım Adnan arkadaşımıza Fakat açıklama yapmadan geçemiyeceğim gayet güzel gittik geldik tek problem gelirken otobanda Silivri yakınlarında Eksoz'un bağlantı vidalarından biri düştü biraz gürültülü çalışmaya başladı fakat Adnan'ın yolda bırakmadan götürüp getirdi doğrusu... Aslında o suziki ile gelecekti fakat Ankara'da Kaza yaptığı için diğer motor bakımda şu an. Mecburen Kanuni seyhan ile gelmek zorunda kaldılar. Bende kendilerini tebrik ediyorum doğrusu....
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
hoşgeldiniz arkadaşlar iyi eğlenmişiniz sevindim vallah uzun yolun keyfi başka oluyor
Rahmi'cim hoşgeldiniz,gerçekten de büyük mutluluk verici bir yurtdışı gezisini yaptığınız için sizleri gönülden kutlarım
[B]ASLOLAN HAYATDIR...HAYAT DA BEŞİKTAŞ[/B]
vedat kaya abi üzülme abi bi gün olur hepbirlikte MT Türkiye Bulagaristan buluşması yapıp gideriz ben gene otostopla gelrim
Rahmi&Halime Tebrik ediyorum Çok güzel bir gezi olmuş Seyhan 250 ile giden arkadaşlara da tavsiyem Biran önce kanuni ile irtibata gecsinler Adamlar böle bişi başardıklarını duyunca baya sevinirler...
abi bunu kesinlikle seneye tekrarlayalım ben gelmezsem çatlarım valla hemde orta yerimden .
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
rahmi yav valla yorumlarınıza ve cameranıza sağlık hoş geldiniz...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
abi bu resimler işini ilk sayfada ki ilk mesajından devam ettirsen daha iyi olmaz mı birazdan hangi sayfayı takip edicez?
CBR 600 ve Kanuni Seyhan !! hala inanamıyorum !!
Tebrikler..
Çok güzel bir gezi olmuş..
Ortalama hızınız kaçtı peki ? Ben Seyhanla maksimum 130 gördüm , o zamanda da böbrek taşım olsa kesin düşerdi
harika bir gezi. seneye bende kaliteli bir makina alabilirsem yurt dışına çıkmak istiyorum. bu geziniz de çok iyi bir referans oldu.
paylaşım için tekrar teşekkür ederim.
==============================
==============================
ooooooo mükemmel bir gezii...
vedat abi yol yapmayı seviyorsun git git.... güzel yerler galiba...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Valla özendim abi size helal olsun... Kazasız belasız gidip gelirsiniz inşallah...
Okan ACAR
Murat'çığım hoş bulduk kusura bakma Resim eklemekten mesajları ancak görebildim. Evet bende o yüzden sırf sanatı düşündüğüm için koşmadım zaten resimler nası güzel olmuş dimi ama.
Hoş bulduk abicim. Evet uzun yol çok güzel tavsiye ederim herkese.
Vay Ahmet abicim Hoş bulduk teşekkür ederim abicim.
Cem seneye Kesin gelecekler listemdesin ona göre
Hoş bulduk Savaş abi. Seneye seni de aramızda görmek isteriz.
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)