Bulgaristana Gittik - Gezisi Resimleri
Reklamlar
-
15 Ağustos 2006, 02:14
Super Moderator
TRADER adlı üyeden alıntı
2- arabanın gecıs masrafı yoksa 48 saat ıcın pasaportumu alıp arabaya atlayıp gelebılırım.erken donsem de olur ama gecıs masrafım nedır bunu net bılıyormuyuz.
4- guvenlık ne merkezdedır ıyı mıdır?
ben sızı yormayım ama olay cok hızlı gelıstıgı ıcın bunları sorayım dedım. ne dersınız?
Bu konu havada kalmış biraz, girişte araba için triptik, yeşil sigorta, dezenfekte ücreti, ve burada aklıma gelmeyen en az 5-10 ücret daha var.
Bu sayamadıklarım ciddi meblağlar olmasa da damlaya damlaya göl oluyorlar sonunda.
Ayrıca Bulgaristan, özellikle yabancı plakalı arabalar için bir hayli tehlikeli bir yer.Araba yolculuğunu sürekli yanından ayrılmaman veya günü birlik bir gezi dışında pek de tavsiye etmem.
Reklamlar
-
15 Ağustos 2006, 02:24
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
-
15 Ağustos 2006, 02:33
Super Moderator
-
15 Ağustos 2006, 12:41
olcan138 adlı üyeden alıntı
İlk sayfadakileri şimdi gördüm...
Ben de her yıl genelde uzun süre kalmakla birlikte 2-3 defa gidiyorum.Tehlike konusunun büyük şehirlerde daha fazla olduğu konusu doğru ama, ücretli otoparklardan da garanti vermeyenleri var.(Ama çok güvenlileri de var tabii, yanlış yönlendirme yapmak istemem, iyi bir seçimle araba çok güvende olabilir.) Sınıra kadar bir şekilde ulaşıp, araba kiralamak denenebilir mesela, fiyatlar o konuda da buradan daha uygun.(Sınırdan yaya geçilmiyor ama, hiç olmazsa sınır kapısında artçılık kaçınılmaz.
) Kapalı garaj varsa güvenlik kesinlikle daha fazla olacaktır
.
İyi yolculuklar ve iyi eğlenceler dilerim.
Teşekkür ederiz Olcan Kardeşim...
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
-
15 Ağustos 2006, 12:48
Ersen kardeşim sağ olasın gelirsen beklerim de evlenmem dersen olmaz abi
Dish duymasın valla Senin için hiç iyi olmaz şu anda...
-
15 Ağustos 2006, 13:07
kalınacak yere km olarak ne kadar uzagız..
yani sabah 5-6 gibi cıkılca öglen orda olsak ..
en azından beni pazar akşama dogru 6 da göndersem 10 ist.da olabilirmiyim..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
15 Ağustos 2006, 13:13
vedat kaya adlı üyeden alıntı
kalınacak yere km olarak ne kadar uzagız..
yani sabah 5-6 gibi cıkılca öglen orda olsak ..
en azından beni pazar akşama dogru 6 da göndersem 10 ist.da olabilirmiyim..
Tahminime göre 4-5 saat sürecek motorlarla. Yaani Sabah 6 da çıkarsak Mahmutbey gişelerden 11 bilemedin 12 gibi ordayız kısmetse. Fakat geze geze gidelim duralım bakınalım haa şurası çok güzelmiş biraz gezelim dersek süre uzar zaten sabah erken çıkmak en güzeli. Toplam gidilecek mesafe:480.KM
-
15 Ağustos 2006, 13:27
Rahmi&Halime adlı üyeden alıntı
Tahminime göre 4-5 saat sürecek motorlarla. Yaani Sabah 6 da çıkarsak Mahmutbey gişelerden 11 bilemedin 12 gibi ordayız kısmetse. Fakat geze geze gidelim duralım bakınalım haa şurası çok güzelmiş biraz gezelim dersek süre uzar zaten sabah erken çıkmak en güzeli. Toplam gidilecek mesafe:480.KM
tamam pazar 18 gibi birisi bana sınıra kadar eşlik ederse ben ordan sonra basar tek başıme gelirim..
izin için yalvarıyorum ama 30 agustos resmi tatil var..
o yuzden gümrük çıkışlarını pazartesi salı yapılacak izin vermiiler..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
15 Ağustos 2006, 13:27
hepinize hayırlı yolculuklar
abooooww vedatta gidiyor aman bu adama özel ilgi ve alaka lütfen
sag salim gidin gelin inşaallah
-
15 Ağustos 2006, 13:31
GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
hepinize hayırlı yolculuklar
abooooww vedatta gidiyor aman bu adama özel ilgi ve alaka lütfen
sag salim gidin gelin inşaallah
abim türkiye de düşmek sarmiiii..
biraz bulgaristan..
yunanistan bakıcam işte..
nerenin asvaltı güzel bi düşüp gelicem..
-
15 Ağustos 2006, 13:31
güzel ve keyifli bir gezi olacağı belli allah kaza bela vermesin yolunuz açık olsun
-
15 Ağustos 2006, 14:42
EgeKnn adlı üyeden alıntı
güzel ve keyifli bir gezi olacağı belli allah kaza bela vermesin yolunuz açık olsun
Kenan Kardeş İzmir'den bizlere moral veriyorsun ya teşekkür ederim sana
-
15 Ağustos 2006, 15:07
Burda kalcaz dedem bu günler icin yapmış torun gelir sokaklarda kalmasın, bi evi olsun diye bulgar kızları var, hizmetci her ay maaşlarını yatırırım, ama bi gün işime yarayacaklarmış vay be
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
-
15 Ağustos 2006, 15:12
PASAPORT TEMDIT (uzatma)
Selamlar
Bugun Ogle uzerı PASAPORT temdıt ıcın sahrayıcedıte gıttım . Kısa bır bılgı vereyım.
Ogleden sonra 3 e kadar temdıt basvurularını alıyorlar. Kontorlle sıra alıp beklıyorsunuz. Sıstem ıyı yalnız oglen tatılı yarım saat beklemek zorunda kalıyorsunuz. Bır yıllık temdıt bedelı 130 ytl.. bır gun sonra da ogleden sonra gıdıp alıyorsunuz pasaportunuzu. Bence guzel ve serı calısan bır sıstem..
Ben yarın sabah ıstanbuldan ayrılcaktım ama artık pasaportfu almak ıcın kalıcam.
Son dakıka surprızı olmazsa gezıye gelmeyı planlıyorum..,
Rahmı programın tam detayını yazarsan belkı baska arkadaslar da katılır. kac gun neresı vsvs..
Selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
-
15 Ağustos 2006, 15:14
abi süpersiniz ya çok güzel bi gezi 10 numara valla
insaallah kazasiz belasiz gidip gelirsiniz
-
15 Ağustos 2006, 15:54
Oğlum yakıcaksınız bizi yaaa Zaten güç bela izin aldık. Motorun arkasında yorulucağı için gelmiyor arabayla gitsem kesin gelirdi benim hanım zaten.
-
15 Ağustos 2006, 16:50
Bizim icimizde burdan gelen bi ruh var yakında Amerika ya gidersek şaşmayın savunun Amerikan kızları diyelim şimdiden
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
-
15 Ağustos 2006, 16:55
allah düşürmesin kardeşim
hele senin diline hiiiiiç düşürmesin
-
15 Ağustos 2006, 17:04
vedat kaya´isimli üyeden Alıntı
abim türkiye de düşmek sarmiiii..
biraz bulgaristan..
yunanistan bakıcam işte..
nerenin asvaltı güzel bi düşüp gelicem..
---------------------
Vedat harıtaya bakarsan kuzeyde bır yerde MADARA RIDER dıye bır yer var.. Sanırım bu tam bize göre
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
-
15 Ağustos 2006, 17:09
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler