Bulgaristana Gittik - Gezisi Resimleri
Reklamlar
-
14 Ağustos 2006, 15:59
brubaker adlı üyeden alıntı
rahmi bir haftamı ..
abicim naptın şunu 3 gün falan yapalım valla eve alma
zlar sonra
Veysel 3 günde yorulduğumuzla kalırız birşey anlamayız geziden 1 gün git 1 gün gel 1 gün gezmeye zaman kalıyor bence yetmez. Fakat yine konuşuruz. Gel şunu 5 gün yapalım anlaşalım. Eve koymazlarsa biz de kapının eşiğinde yatarız abicim.
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
14 Ağustos 2006, 17:03
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
-
14 Ağustos 2006, 17:24
brubaker adlı üyeden alıntı
ben izin ayarlamaya calışacagım ..(işyerinden kolayda evden bakalım nasıl olacak )
hadi beş gün diyelim..güzergah konusunda sana bırakıyoruz.ama kalınacak yer falan nasıl olacak .
sen biraz bilgilendir bakalım topicte sayıyı cogaltırız
Alırsın Alırsın Abicim. Yengeyle ben konişiiim istersen... Güzergah benim sürekli gidip geldiğim yol. Haritayı ön sayfaya eklicem zaten... Kalınıcak yerimiz var(Şimdi burada sayamıyacağım kadar çok) beğenmeyen olursa dediğim gibi Otel de var fiyatlar da gayet uygun. En lüks Otel 45.Leva idi. Yani 45.YTL günlüğü. Tabi bu dediğim otel Şumen'de. Varna'da fiyatlar daha fazla fakat oralara günü birlik geziler yapıp yine Şumen'e döneriz.
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
-
14 Ağustos 2006, 17:39
Balkan gezileri benim için cazip ancak 27'li haftasonu ben Yunanistan'a gidiyorum. Yine de olan biteni bizlere de yazarsanız arkanızdan gideceklere yol gösterirsiniz. İyi seyahatler
-
14 Ağustos 2006, 17:44
katılan herkese iyi yolculuklar dilerim.
kazasız, belasız, bol neş'eli, bol fotograflı bir gezi olsun inşallah.
1993 yılında Burgaz'ı görmek nasip olmuştu.
Sınırda Bulgar tarafında 2 eur ilaçlı su+5Eur Karayolları pul.
bunu anlamadım.
ne suyu, ne ilacıdır bu?
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
14 Ağustos 2006, 18:05
rahmi abiii... ne 3 günü ne 5 günü
ben 26-27 haftasonu diye gelebiliyorum..
bana 5 gün izin vermezler..
eger öyleyse beni sil abi ben gelemem...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
14 Ağustos 2006, 18:09
vedat kaya adlı üyeden alıntı
rahmi abiii... ne 3 günü ne 5 günü
ben 26-27 haftasonu diye gelebiliyorum..
bana 5 gün izin vermezler..
eger öyleyse beni sil abi ben gelemem...
Vedatçığım 2 günde haşatımız çıkar şerefsizim. Bence 2 gün de sen al en azından 4 gün olsun bari yaaa
-
14 Ağustos 2006, 18:20
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
14 Ağustos 2006, 18:26
Vedat abi arabayla git arabaylaaaaa
-
14 Ağustos 2006, 18:33
gurzan adlı üyeden alıntı
katılan herkese iyi yolculuklar dilerim.
kazasız, belasız, bol neş'eli, bol fotograflı bir gezi olsun inşallah.
1993 yılında Burgaz'ı görmek nasip olmuştu.
bunu anlamadım.
ne suyu, ne ilacıdır bu?
Gürzan Arkadaşım Arabayla geçerken alıyorlar bu şaplı su dedikleri dezenfekte için motorla belki almazlar tam olarak bilmiyorum motorla ilk defa gideceğim için.
-
14 Ağustos 2006, 18:33
FutureShock adlı üyeden alıntı
Vedat abi arabayla git arabaylaaaaa
abicim motor için yol lazım da gün sorunu var..
2 gün olur ama 4 gün cık abi oyarlar beni iş yerinden..
teror abiiii canımmmm izmire gidiyoz dimi..
seni satmak mı aslaaaa olurmu öyle şey...
aaa ki dediyse yalan abi..
-
14 Ağustos 2006, 18:37
-
14 Ağustos 2006, 19:25
Alderney Nerelerdesin be abicim Hadi aç şu Pc ni artık...
-
14 Ağustos 2006, 19:48
Merhaba arkadaslar,
Biz birkac gun once Karadeniz turumuzdan geri donduk. Mustafa (Musturaki) Istanbul'da cok misafirperver meyadana cikti! Ona cok tesekkur ediyorum. Biraz daha vakit oldugum zaman turumuz icin ayrintili anlatacagim.
Simdi goruyorum ki, siz Bulgaristan'a ziyaret etmek niyetindesiniz.
Ben Sofya'da bulunuyorum. Ziyaretiniz tarihleri ne?
Rahmi&Halime adlı üyeden alıntı
Gürzan Arkadaşım Arabayla geçerken alıyorlar bu şaplı su dedikleri dezenfekte için motorla belki almazlar tam olarak bilmiyorum motorla ilk defa gideceğim için.
Motorlarin dezenfekte icin para alinmiyor;)
-
15 Ağustos 2006, 00:17
Alex-Bg adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaslar,
Biz birkac gun once Karadeniz turumuzdan geri donduk. Mustafa (Musturaki) Istanbul'da cok misafirperver meyadana cikti! Ona cok tesekkur ediyorum. Biraz daha vakit oldugum zaman turumuz icin ayrintili anlatacagim.
Simdi goruyorum ki, siz Bulgaristan'a ziyaret etmek niyetindesiniz.
Ben Sofya'da bulunuyorum. Ziyaretiniz tarihleri ne?
Motorlarin dezenfekte icin para alinmiyor;)
Alex merhaba ziyaret tarihimiz formun ön yüzünde yazıyor. 26 Ağustos'ta Varna-Şumen tarafına gidicez.
-
15 Ağustos 2006, 00:25
anam anam geziye bak süper
benim almanyaya gidecegim tarihe denk gelseydi gelir ordan devam ederdim güzel olurdu valla
-
15 Ağustos 2006, 01:24
Davet
serkan79 adlı üyeden alıntı
anam anam geziye bak süper
benim almanyaya gidecegim tarihe denk gelseydi gelir ordan devam ederdim güzel olurdu valla
Serkan Kardeş buyur gel Almanya'ya da gidersin sonra.
-
15 Ağustos 2006, 01:47
aslında harika bir gezi olur.
lakin yoğun işlerim dolayısıyla pazarları dahil çalışıyorum.o sıralarda da sanırım yoğun tempom devam edecek. vize hakkında bilgi verirmisin? kolay alınıyormu? gerçi bikaç defa gittiydim oralara ama hatırlamıyorum.kim bilir beraber gidemezsek bile 1 hafta kalcaksanız belki son bikaç gün de olsa gelmeye çalışırım.ama işlerim çok yoğun yaaaa.offf.gelemzsem de kazasız belasız gidip gelin
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
15 Ağustos 2006, 02:05
trenox adlı üyeden alıntı
aslında harika bir gezi olur.
lakin yoğun işlerim dolayısıyla pazarları dahil çalışıyorum.o sıralarda da sanırım yoğun tempom devam edecek. vize hakkında bilgi verirmisin? kolay alınıyormu? gerçi bikaç defa gittiydim oralara ama hatırlamıyorum.kim bilir beraber gidemezsek bile 1 hafta kalcaksanız belki son bikaç gün de olsa gelmeye çalışırım.ama işlerim çok yoğun yaaaa.offf.gelemzsem de kazasız belasız gidip gelin
Zafer Kardeşim teşekkür ederim. Gelirsen memnun olurum. Vize ekspres 3 günde çıkıyor. Normal 1 Haftada. Eğer zamanın yoksa veriyorsun bir Turizm Şirketine onlar hallediyor. Sürprizini bekliyoruz.
-
15 Ağustos 2006, 02:06
Rahmi&Halime adlı üyeden alıntı
Serkan Kardeş buyur gel Almanya'ya da gidersin sonra.
tarih uymuyo valla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler