güzel resimler ve güzel kahvaltı tabağı
teşekkürler paylaşım için..
güzel resimler ve güzel kahvaltı tabağı
teşekkürler paylaşım için..
Ducatista:)
serkan abim geçmiş olsun..
nasıl oldu 288 km yaparkenmi düştün ..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
serkan abim hatırladıgım kadarıyla siyahti orası..
ince zımpara sihay boya tamamdır..
egzost değil orası koruma kapagı olmadı değiştiririz beya..
izmir e gitmemize negel olmaz dimi bahane etme yanii...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
serkan geçmiş olsun ben dedim sana aramızda kem gözlüler var gözü kalanlar var nazara gelmişsin sen bi akşam uğra kurşun dökim sana
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
.........................
Adam ölümden dönmüş siz hala dalga geçiyosunuz ayıp valla
.................................
Bu arada savaş abi gelcekmiydi kahvaltıya ben gelicek diye biliyordum cd lerini hazırladım getirdim ama gelmemiş.
teror abi 19-20 si rahmi abi bulgaristan diyo..
sattım sizi haberiniz olsuuunnn...
(ahhh kafam kima attı bu telsizi kafama yaaa..)
canın sağolsun abi o iş yatar heralde serkandan ses çıkmadığına göre napalım abi bizim kaderimizde yazmıyomuş yapacak bişey yok senin yolun açık olsun vedat abi.
he gelecektimde eve baskın yaptılar o yuzden gelmedım özele mesajını cevapladım habarın olsun
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Ayyy Serkan burdan okumasak haberimiz olmayacak. Tırsarım da bidaha gelmem diye korkuyon de mi
Geçmiş olsun
ben değil [B]BİZ[/B]
serkan abi geçmiş olsun senin suçun yok suç motoru üreten firmanın egsozu rr gibi sele altına taksalardı egsoza bişey olmazdı
Çaylar güzeldi
Herkese teşekkürler iyi bir gündü..
Herkese merhaba,
Her ne kadar siz beni tanımasanızda ben sizi yaptığınız güzel organizasyonların resimlerinden ve yazılarından tanıyorum, inanın gezi yazılarınızı ve fotoları görünce sizlere imreniyorum doğrusu, bende sizlerle tanışmak ve bu organizasyonlara katılmak istiyorum ama insan birazda çekiniyor doğrusu,ayrıca henüz motorumda
olmadığından ehliyet alma aşamasındayım,ortamı bozarmıyım diye düşünmeden de edemiyorum.
Ama kabul ederseniz bir gün bende bu organisazyonlara katılmak isterim.
görüşmek dileğiyle,
Kendinize iyi bakın hoşçakalın.
Serdar DEMİR
serdar dostum... bir problem olmass.. artçı olarak katılırız. bende motoru sattım... kimi bulursam ona artçı oluyorum... hehehe....
...Serkan79... abi senin motoru almam ben... senin motor yattıı... ben çiziksiz motor almayı planlıyorum...hehehehe...
geçmiş olsun...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
serdar dostum motorun olsun olmasın sorun deyil bütün etkinliklere katılabilirsin
amaç tanışmak kaynaşmak muhabbet etmek bundan sonra yeni gelen arkadaşlar kendilerini tanıtırsa daha çabuk kaynaşırız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)