SİİRT-ÇORUM-BATUM-TİFLİS GEzisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Baskan zannediyorum artci konforu oldukca iyi. Yenge hanimini yuzu hep guluyor sen bayagi yorulmussun sanki tekerinize tas degmesin. Hemen esime gosterdim ben de sizin fotograflari. Iyi yolculuklar.
-
Güzel bir gezi olmuş ama Artvin şavşatın köyleri keşke uğrasaydı. Şavşat Karagöl, maçahel bölgesi mutlaka gideceklere tavsiye ederim. Bölgede pansiyonlar var.
-
Güzel bir gezi yapmışsınız,Gürcistana girerken,motosiklete sigorta ne kadar ödediniz
-
Çok güzel maşallah,iyide yol yapmışsınız, Allah kaza göstermesin, yolunuz her daim açık olsun, Eskişehir den selamlar
-
bu adam yaşlanmaz baksana kafa dengi kendisine arkadaşta bulmuş motoruda var
bizde tabelaları takip edelim .... asfalttaki çizgileri sayalım
bol bol gezmeler umarız yurt dışı gezileride görürüz (avrupa)
-
Hocam 20 Lari sigorta parası ödedim 15 günlük.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------
utkugorgulu adlı üyeden alıntı
Baskan zannediyorum artci konforu oldukca iyi. Yenge hanimini yuzu hep guluyor sen bayagi yorulmussun sanki
tekerinize tas degmesin. Hemen esime gosterdim ben de sizin fotograflari. Iyi yolculuklar.
Vstromların artçı konforu gerçekten mükemmel. Yorulmadım desem yalan olur
-
güzel insanlar rabbim ayırmasın sizi
-
Siirt'te askerliğimi yaptığımdan hemen dikkatimi çekti ama Siirt fotolarını göremedim yine..
Fotolardan görünen neşeli bir yolculuk olmuş.Acemiliğiniz gelmiş. Fotolarında altına açıklma olsaydı iyi olurmuş.
Daha nice hayırlı neşeli geziler yapmanız temennisiyle.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)