arkadaşlar bilinler bilirler bilmeyenler ise söylüyorum gezi ve maceracı olarak sizlere kolay şirin ve tatlı kaçamaklar olarak hazırlamaya çalıştıgımız gezi programımıza yeni bir yer ekleyelim dedik ve çıktık sabahtan yollara oda ne beylikdüzü nde kahvaltıdalar mt site üyeleri daldık onların arasına senmisin kahvaltı yapan yok yok
ardından turgut abimiz aradılar karting yarışlarındayım geliyorum tamam okey ne yapalım ver elini il sınırlarını geçelim hatta biraz ucundan fazla çıkmadan maksat gezimize renk katalım
şimdi edirne istikameti yönünden (e6) bahçesehir çıkışlarından sonra habibler çıkışından giriyoruz ve habiblere sapıyoruz
oda ne aynen öyle işte birde baktıkki bu sıcaklarada klima yok bende sırtımı verdim bu rüzgar güllerine oh serinlik vurdu sırtıma şaka biryana yol üstünde birde neler var neler
yassıören kavşagına geldiğimizde bizi heybetiyle gördüğünüz tank karşılıyor arkadaşlar. milli duygularımız hepberaber çoşuyor
burada resim çekmezsem duramam kudururum ben dedim tamam işte olan oldu
evet tabelamızı takip edip habiblere dogru yani yassıörene doğru geçiyoruz
yassıöreni çıkarken yol ayrımından sola devam edip tayakadın saray yönüne devam ediyoruz birkaç kilometreyle peşpeşe gelinebilen bu tabelalardan yönü şaşırmayın sakın
hey kardeş bişeymi dedin ha kapatırız yolu yanlış sapma yani der gibi bakıyorsun öyle
biraz ilerledikçe bizi başka bir tabele ve yol ayrımı karşılıyor burda durup yolgezen çalışması yaptıktan sonra hatta yoldan geçenlere bile istikamet verdikten sonra tayakadın istikametine sapiyoruz bizide her yerde kadınlar takip ediyor yahu olmadı ama yanlış anlaşılacağız
yol manzaralı ve virajlı haliyle virajlı biraz yani 3 km sonra sayılır bizi durusu park karşılıyor burada atlı spor kulubu ve içinde bir müze ve hotelden oluşan büyük bir site alanı var
durusu parkı geçtikten sonra hemen sola bir yol ayrımı var işte balaman köyü tabelası manzaralı ve biraz inişli bir yoldan sonra geliyoruz beldeye ve hemen köy kahvesinde bir mola veriyoruz
köy kahvesinde ter atarken sıtkı amcayla tanıştık çocuklar benim selamımı söyleyin hemen cami yanından devam ederseniz balıçı var ilerde hemen bir güzel dir balıklar buranın terkoz balığıdır lezizdir dedi ve biz durumuyuz hemennnn aynen öyle ordayız yani
evet gelsin balıklar arkadaşlar mekanın yeri kolay hemen köyün altında kalıyor ve biz aynen davette
balıklar harika lokum lokum kılçıktan eser yok valla ustam erbabı dostlar fiyatlar gayet makul hatta makul ötesi
aç adamı tanısınlar da görsünler
dönerken yine eski kavşaktan örcünlüye sapıp yolumuzu çatalca yönüne devam ettiriyoruz
hande yener söylüyor biz yola devam şarkısıyla çoşup duruyoruz
evet kestanelik sapagından çatalcaya yola devam ede ede vardık çatalcaya
biraz ilerde subaşı karşılıyor bizi burası şirin ve esnafı bol biryer
veeee işte son duragımız olan çatalcaya geldik biraz soluklandık ve e6 bağlantıdan istanbula doğru hareket edip gezimizi tamamladık sevgilerle kalın bizi takip etmeyi ihmal etmeyin