Dominar ile İstanbul-Sinop-Karabük Yenice ve tekrar İstanbul gezim.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel gezi olmuş, dominar da tam bi enduroya dönüşmüş cam, çanta vs. Kazasız belasız nice gezilere..
-
-
Kemal her zamanki gibi harika dolaşmışsın . Bir aydan beri İstanbul'dayım zaten. Birlikte yola çıkmış olsaydık sana yetişmekte epeyce zorlanırdım. Evo ile domi arasında 25 - 30 km son hız farkı var. Yüreğine sağlık.
-
kdiner adlı üyeden alıntı
Kafamın estiği yerlerde mola verdim yola devam.
O güzelim pınarın arkasına çop atanlar, çocuklarına böyle bir dünyayı layık görüyor herhalde.
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş, dominar da tam bi enduroya dönüşmüş cam, çanta vs. Kazasız belasız nice gezilere..
Tşk ederim vakit buldukça toplanıp uzuyorum bir yerlere, çğmlemize kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin.
-
Selam dostum,gezini çok beğendim,işte tam benim tarzında bir gezi olmuş,bende senin gibi doğayla iç içe olmayı çok seviyorum,Karadeniz'in doğuşunu gezdim ve çok beğendim,lakin Karadeniz'in batışını hiç gezmedim , eminim orasıda çok güzeldir, böyle fotoğraflarda değilde görerek yaşayarak gezmek istiyorum inşallah banada görmek nasip olur,bu güzel gezi paylaşımı için ,sana çok teşekkür ederim, Eskişehir den selamlar
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
Selam dostum,gezini çok beğendim,işte tam benim tarzında bir gezi olmuş,bende senin gibi doğayla iç içe olmayı çok seviyorum,Karadeniz'in doğuşunu gezdim ve çok beğendim,lakin Karadeniz'in batışını hiç gezmedim , eminim orasıda çok güzeldir, böyle fotoğraflarda değilde görerek yaşayarak gezmek istiyorum inşallah banada görmek nasip olur,bu güzel gezi paylaşımı için ,sana çok teşekkür ederim, Eskişehir den selamlar
As tşk ederim, Karadeniz'in batısını iki kısma ayır, 1 Sinop kısmı 2 Zonguldak kısmı, yollar kıvrımlı ve uzun buda baya bir dolaşmanıza neden oluyor böyle olduğunu bilseydim tek sefer değil iki parça halinde gezmeyi seçerdim inşallah bir defa daha Sinop a gidebilirim birşey anlamadım çünkü yolda gitmekten, inşallah sizde gidip gezip görürsünüz, 1 haftalık gezerim derseniz kısımlara ayırma gerek yok ama 2 3 günlüğüne gidersen kısım kısım ayır ve öyle gez.
-
Emeğine sağlık arkadaşım, çok güzel harika bir doğa gezisi olmuş
Manzara her şey çok güzel
-
17 plaka sizdiniz demek siyah mt25 benimdi çerkeş aytaç da görmüştüm sizi
-
celikgürsel adlı üyeden alıntı
Emeğine sağlık arkadaşım, çok güzel harika bir doğa gezisi olmuş
Manzara her şey çok güzel
Tşk ederim, yolun böyle olduğunu bilseydim daha düzgün plan yapar daha iyi gezebilirdim ama oda olacak Sinop tekrarı yapabilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:53 ----------
oquz55 adlı üyeden alıntı
17 plaka sizdiniz demek siyah mt25 benimdi çerkeş aytaç da görmüştüm sizi
14 aak plaka da sizin di galiba.
-
Evet bolu plaka benimdi bende samsun gerze safranbolu yaptım
-
Harika gezi, güzel teknik veriler. Allah daha iyi geziler nasip eder inşallah.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
Öz_Musti adlı üyeden alıntı
Harika gezi, güzel teknik veriler. Allah daha iyi geziler nasip eder inşallah.
Tşk ederim amin cümlemize inşallah.
-
Hocam kıskanıyorum valla ben bu kadar fırsat bulamıyorum hep geziyorsun,tekerine taş değmesin
-
ozan1991 adlı üyeden alıntı
Hocam kıskanıyorum valla ben bu kadar fırsat bulamıyorum hep geziyorsun,tekerine taş değmesin
Tşk ederim, boş vakti değerlendirmeye çalışıyorum yoksa bu İstanbul ve çalışma hayatı insanı bıktırıyor, değişiklik her zaman iyidir, vaktiniz varsa bir yerlere kaçın bu illa kamp olacak diye birşey yok otel olur pansiyon olur hazır çadırlı kamp yerleri olur. Çümlemizin tekerine daş değmesin.
-
Kardeşim ne zaman yolun düşerse beklerim. Hoş sohbetin ve ilgi alakan için asıl ben teşekkür ederim.
-
kaplumbağa yı yolun ortasından alıp kenara bıraktım, elimde eldiven olmasına rağmen tırnak geçirmeye çalışıyor.
-
kurban bayramında otoban da birlikte sürdük
1 nc 700 1 tane 660 tenere
eğer haziranda karadeniz yapabilirsen takıl bana ...
-
F54 adlı üyeden alıntı
kurban bayramında otoban da birlikte sürdük
1 nc 700 1 tane 660 tenere
eğer haziranda karadeniz yapabilirsen takıl bana ...
Evet hatırladım ama hayaller ve hayatlar, tşk ederim maalesef büyük ihtimal yaz sonuna doğru giderim Trabzon a.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)