Bajaj Qute ile Türkiye Turu | 10.000 km - 60 Gün
Reklamlar
-
2016 baharında İstanbul'dan başladığım yolculuğuma ait tüm videoları bir araya derledim. Arada eğlenceli görüntüler var.
Reklamlar
-
bajaj için hayak kırıklığı "qute gelmiş" bir model
-
Türkiye turu yapmak için seçilebilecek en son araç budur herhalde.
-
bölünmüş yollarda ne küfür yemiştir bu araba :D o kısımlerini hep silmişşindir
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
bajaj için hayak kırıklığı "qute gelmiş" bir model
hiç tutulmadı galiba, piyasada göremiyorum
mustafa_325 adlı üyeden alıntı
Türkiye turu yapmak için seçilebilecek en son araç budur herhalde.
bence tecrübe açısından güzeldi, kendine has avantajları da vardı hatta yolda olmanın her türlüsü güzel.
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
bölünmüş yollarda ne küfür yemiştir bu araba :D o kısımlerini hep silmişşindir
sildiğim bir tane bile küfür yok
-
Motosiklete bile yetmeyen motoru arabaya koymuşlar.bari 250 lik motor koyunda idare etsin.Bu hintliler boşuna fakir kalmamış
-
nayken81 adlı üyeden alıntı
Motosiklete bile yetmeyen motoru arabaya koymuşlar.bari 250 lik motor koyunda idare etsin.Bu hintliler boşuna fakir kalmamış
güçlü motor tehlikeli olabilirdi bu araçta
-
Bundan olsa olsa tüpçü yada sucu arabası olur. Ptt çalışanlarına versinler evrak dağıtsın adamlar 200 cc nedir
-
hindistanın ekonomik koşulları alım gücü çerçevesinde çözüm yolu olarak üretilmiş bir vasıta hikayesini yapılış amacını okumuşdum bir yerdede tam unuttum.. kabaca hindistan'da aileler motorla geziyor 3 kişi hatta 5 kişi.. kazalar oluyor ölümler oluyor.. hindistan hükümeti sanırım yanlış hatırlamıyorsam yerli firmalardan hemen hemen her hintlinin satın alabiliceği uygun yollu bir vasıta istiyor bajaj da bunu üretiyor... üstü kapalı iş görmelik bir alet..
Mantığını anlarsanız aleti yadırgamassınız hatta saygı bile duyulur çünkü keyfi üretilmemiş ihtiyaca cevap olarak üretilmiş.. ama türkiye için geçerli bir nedenmidir tartışılır..
şu olsaydı belki daha çok satardı türkiyede.. kalite seviyesini yükseltselerdi en azından bir smart kadar olmasada onun yarısı kadar içine bindiklerinde insanlar bir arabaya bindiklerini hissetselerdi birde uygun yollu bir fiyatı olsaydı şu ankinden çok daha fazla satardı..
şu anki haliyle türk insanına hitap eden bir araç değil bence.. cümlemin başından beri dikkat edilirse hiç araba demedim..
-
logaritma adlı üyeden alıntı
hindistanın ekonomik koşulları alım gücü çerçevesinde çözüm yolu olarak üretilmiş bir vasıta hikayesini yapılış amacını okumuşdum bir yerdede tam unuttum.. kabaca hindistan'da aileler motorla geziyor 3 kişi hatta 5 kişi.. kazalar oluyor ölümler oluyor.. hindistan hükümeti sanırım yanlış hatırlamıyorsam yerli firmalardan hemen hemen her hintlinin satın alabiliceği uygun yollu bir vasıta istiyor bajaj da bunu üretiyor... üstü kapalı iş görmelik bir alet..
Mantığını anlarsanız aleti yadırgamassınız hatta saygı bile duyulur çünkü keyfi üretilmemiş ihtiyaca cevap olarak üretilmiş.. ama türkiye için geçerli bir nedenmidir tartışılır..
şu olsaydı belki daha çok satardı türkiyede.. kalite seviyesini yükseltselerdi en azından bir smart kadar olmasada onun yarısı kadar içine bindiklerinde insanlar bir arabaya bindiklerini hissetselerdi birde uygun yollu bir fiyatı olsaydı şu ankinden çok daha fazla satardı..
şu anki haliyle türk insanına hitap eden bir araç değil bence.. cümlemin başından beri dikkat edilirse hiç araba demedim..
bunu bilmiyordum ama çok mantıklıymış. hindistanda bir motosikletlinin hayatta kalması bence oldukça zor. üzerine bir de ailecek binildiğini düşününce...
-
inzell youtuber olmuş haberimiz yok :(
-
) yok ya olamadım da. konuşanı makbulmüş
-
Burda bir tane , pideci de vardı Tekirdağ/kapaklı canan usta pide , paket için almışlardı , yokuşu olmayan dün düz ovada olan ilçe .
Burda bile iş yapmadı , motor a ile dagıtım yapıyorlar , belli bir süredir görmüyorum.
Paket e bile iş görmedi .
Göt kadar ilçe ,yokuş yok , bir şey yok.
Bu tr de hiç bir yerde iş yapmaz .
Ha 3 bin TL ye verirler ise o başka
-
Açıkcası video hoş olmamış biraz inceleme videosu gibi yapsaydınız kullanmadan önce kullanırken ,tur bitince vs. konuşsaydınız sadece müzikle ancak kafa ağrıtıyor. Araç hakkında hiç detaylı bilgi yok. Bence sadece Türkiye tanıtım filmi gibi olmuş
-
kovboy03 adlı üyeden alıntı
Açıkcası video hoş olmamış biraz inceleme videosu gibi yapsaydınız kullanmadan önce kullanırken ,tur bitince vs. konuşsaydınız sadece müzikle ancak kafa ağrıtıyor. Araç hakkında hiç detaylı bilgi yok. Bence sadece Türkiye tanıtım filmi gibi olmuş
Tanıtım filmi gibi zaten. Detaylı bilgi istersen blogda uzuunca var.
-
inzell adlı üyeden alıntı
) yok ya olamadım da. konuşanı makbulmüş
cok da zor degil hani. mt de paylaşmak para kazandırmıyor
-
Garip adlı üyeden alıntı
cok da zor degil hani. mt de paylaşmak para kazandırmıyor
reklam getirileri kapalı valla youtube'u portfolyo niyetine kullanıyorum daha çok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)