Ömerli Esenceli köyü kampı. Bajaj Dominar400 - Suzuki İnazuma - Honda NC75S
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Folyo çok iyi fikirmiş gerçekten Rüzgar için mi yoksa korunmak için mi kullandınız?
-
brnkrc adlı üyeden alıntı
Folyo çok iyi fikirmiş gerçekten
Rüzgar için mi yoksa korunmak için mi kullandınız?
Rüzgar yok gibi birşey di ama arkadaş kullandı, azda olsa iş görmüştür, sabah çadırın üzerine sis inmemişti ama iç kısmında nemlenme vardı.
-
naked makinaların anasını bellemişsiniz...
-
natila adlı üyeden alıntı
naked makinaların anasını bellemişsiniz...
İsterse h2 olsun gidilecekse o yola girecek kaçarı yok.
-
Streç olayı iyiymiş bende yapacağım artık Güzel bi kamp olmuş
-
gitaristgkn adlı üyeden alıntı
Streç olayı iyiymiş bende yapacağım artık
Güzel bi kamp olmuş
Eğer ucuz ise yapabilirsiniz tabi kamp alanı ve hava koşullarına bağlı olarak, şu işede yarar malum bazen etkinlik oluyor gece çadırınıza motorunuzu temas etme gibi bir durum olabilir o yüzden hem rahatsız olmamış olursunuz hemde havadan etkilenmemiş olursunuz.
-
-
Streç süper fikir 😉
Kaç rulo kullandınız?
-
tanermavi adlı üyeden alıntı
Streç süper fikir 😉
Kaç rulo kullandınız?
1 rulo yeterli oldu ama bu sizin çevireceğiniz alan genişliğine bağlı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
YBRMANİA adlı üyeden alıntı
güzel bir gezi olmuş.
Tşk ederim.
-
Güzel çok güzel olmuş,eminim inazuma o çamurlu yollarda daha rahat geçmiştir , benimde inazuma motorun var ,ama bu yorumu yazarken benim motorum inazuma diye yazmıyorum , bende böyle ve daha çamurlu yollarda gittim ,beraber yolculuk yaptığım arkadaşımın enduro motoru çamurda yola ön tekeri çamur satınca yolda kaldı,tabi ilerleyen saatlerde bende kaldım ama o zor yollarda inanın çok başarılı bir motor,dominar tek silindirli bir motor hiç kullanmadım ama güzel görünüyor, sizlere kazasız sürüşler dilerim Eskişehir den selamlar
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
Güzel çok güzel olmuş,eminim inazuma o çamurlu yollarda daha rahat geçmiştir , benimde inazuma motorun var ,ama bu yorumu yazarken benim motorum inazuma diye yazmıyorum , bende böyle ve daha çamurlu yollarda gittim ,beraber yolculuk yaptığım arkadaşımın enduro motoru çamurda yola ön tekeri çamur satınca yolda kaldı,tabi ilerleyen saatlerde bende kaldım ama o zor yollarda inanın çok başarılı bir motor,dominar tek silindirli bir motor hiç kullanmadım ama güzel görünüyor, sizlere kazasız sürüşler dilerim Eskişehir den selamlar
Ve aleyküm selam, inazuma da kış lastiği vardı bende asfalt lastiği arkadaşta keza öyle ama çok bir sıkıntı olmadı, çamur çimen yaprak araba teker izleri iki geri bir ileri yaparak çıktık. Sıkıntı yok motor ayırmıyorum, motor mu motor gidiyor mu gidiyor iş görüyor mu görüyor gerisi hikaye.
-
cok güzel tebrikler. tekirdağ bölgesine de bekleriz
-
Garip adlı üyeden alıntı
cok güzel tebrikler. tekirdağ bölgesine de bekleriz
inşallah bir gün olabilir yaz yeni başlıyor.
-
Tekerine sağlık güzel yapmışsınız biz bir müddet daha bu tür aktiviteler yapamayacagız. Yaza doğru belki kacabilecek mekanlar bulacağız. Bu arada toprak ve tozun çok olduğu alanlarda gezdikten sonra genelde arka fren pistonu sıkışıp dışkı hemen bırakmayabilir o yüzden balata spreyi ile temizlemekte fayda var. Yakıtın artması bunu belli eden etkilerdendir. Tekrar tekerine sağlık
-
Tebrikler şahane görünüyor. Çamur konusuna biraz üzüldüm ama sonuçta attır çekecek nereye istersek :D
-
palet streci ile bende bunu yapacagım; su an asırı mantıklı gözüktü
-
msandikci adlı üyeden alıntı
Tebrikler şahane görünüyor. Çamur konusuna biraz üzüldüm ama sonuçta attır çekecek nereye istersek :D
bektanist adlı üyeden alıntı
Tekerine sağlık güzel yapmışsınız biz bir müddet daha bu tür aktiviteler yapamayacagız. Yaza doğru belki kacabilecek mekanlar bulacağız. Bu arada toprak ve tozun çok olduğu alanlarda gezdikten sonra genelde arka fren pistonu sıkışıp dışkı hemen bırakmayabilir o yüzden balata spreyi ile temizlemekte fayda var. Yakıtın artması bunu belli eden etkilerdendir. Tekrar tekerine sağlık
arndiol adlı üyeden alıntı
palet streci ile bende bunu yapacagım; su an asırı mantıklı gözüktü
Geçen hafta arkadaşlar yine aynı yere kampa gitti bu sefer oda gibi bölme yaparak sitreç uygulaması yaptılar ve ateşi iç kısma yaktılar zamanla daha da gelişecek gibi duruyor bu olay.
-
güzel keyifli bir gezi olmuş.
-
bektanist adlı üyeden alıntı
Balata spreyi ne kim para verecek yıka geç zaten çamur olunca asfalta çıkınca ona göre hareket edeceksin yoksa motor bir tarafa sen bir tarafa uçarsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------
msandikci adlı üyeden alıntı
Aynen gidilecekse bunun kaçarı yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)