Kısa bir Sümela Manastırı Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
mavellen adlı üyeden alıntı
Motor yakıyor.
eyvallah hocam teşekkürler
-
Adana İl Temsilcisi
motor gerçekten harika,kazasız,cezasız kullanmanız dileklerimle.
bu arada çok uzun süredir SÜMELA'yı görmek niyetindeyim fakat yaz aylarında,tırmanış yolunun araç trafiğinin çok kalabalık olduğu,yerlerin parke denilen taşlardan ve nemli olduğu,trafiğin durma noktasında,tekrar kalkışta araçların bile zorlandığını,motorlar içinse neredeyse imkansız olduğunu,gidenlerden duymuştum.ne dersiniz,böylemi oluyor gerçekten,yoksa abartılıyormu?ADANA'dan selam olsun.
-
Tek kelime ile harika
-
adanalı adlı üyeden alıntı
motor gerçekten harika,kazasız,cezasız kullanmanız dileklerimle.
bu arada çok uzun süredir SÜMELA'yı görmek niyetindeyim fakat yaz aylarında,tırmanış yolunun araç trafiğinin çok kalabalık olduğu,yerlerin parke denilen taşlardan ve nemli olduğu,trafiğin durma noktasında,tekrar kalkışta araçların bile zorlandığını,motorlar içinse neredeyse imkansız olduğunu,gidenlerden duymuştum.ne dersiniz,böylemi oluyor gerçekten,yoksa abartılıyormu?ADANA'dan selam olsun.
Yazın daha kalabalık olduğu kesin , ama yollar 1000rr la hararet yapmadan çıkacak kadar güzel.
Son kısım hariç yol çok güzel ve asfalt. Ama son kısım da o kadar kötü değil.
Kameramı yanıma almadığım için yoldan görüntü alamadım.
Bir Adanalı olarak , gelirseniz her zaman beklerim , misafirim olun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------
MNS-FZ6 adlı üyeden alıntı
Tek kelime ile harika
Teşekkürler
-
Manastıra giden yolun patika olduğunu biliyorum.enazindan ben giderken öyle idi,başka yolu varmı bilmiyorum.cok uzun ve zigzag li bir yoldu ve çok yorucuydu.
Bu arada resimler tam kartpostallik.
-
2016yılında gezmiştim oraları , sonbahar fotoğrafları ile ilk defa gördüm çok güzel olmuş , emeğine yüreğine sağlık Eskişehir den selamlar
-
karaca3 adlı üyeden alıntı
Manastıra giden yolun patika olduğunu biliyorum.enazindan ben giderken öyle idi,başka yolu varmı bilmiyorum.cok uzun ve zigzag li bir yoldu ve çok yorucuydu.
Bu arada resimler tam kartpostallik.
Benim bildiğim kadarı ile patika yol da var normal yol da.
Güzel yorumunuz için teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:37 ----------
mesut hoca adlı üyeden alıntı
2016yılında gezmiştim oraları , sonbahar fotoğrafları ile ilk defa gördüm çok güzel olmuş , emeğine yüreğine sağlık Eskişehir den selamlar
Teşekkürler Hocam , yine bekleriz , buyrun gelin
-
Tomas en büyük hatayı kameranı yanına almamakla yapmışsın . Bu güzelim sonbaharda Karadeniz manzaraları bu kadarcık mı olmalıydı? Çok daha geniş kapsamlı Trabzon görüntüleri beklentisiyle. Arkadaşlar ne olur şu harikulade Ülkemizin kıymetini bilelim. Anadolu'mun tamamı muhteşem. Teşekkürler
Tomas Sevgi ve selamlarımızla.
-
bursalıali adlı üyeden alıntı
Tomas en büyük hatayı kameranı yanına almamakla yapmışsın . Bu güzelim sonbaharda Karadeniz manzaraları bu kadarcık mı olmalıydı? Çok daha geniş kapsamlı Trabzon görüntüleri beklentisiyle. Arkadaşlar ne olur şu harikulade Ülkemizin kıymetini bilelim. Anadolu'mun tamamı muhteşem. Teşekkürler
Tomas Sevgi ve selamlarımızla.
Aslında motosiklete bindiğimde her zaman çantamda fotoğraf kamerası + aksiyon kamera olur.
Bu sefer aksiyon kamera yanımda yoktu o yüzden yol görüntüsü pek yok.
Sürekli durup da fotoğraf çekmek çok işime gelmedi , yolun keyfini çıkarmayı tercih ettim sanırım
İnşallah birdahaki sefere daha bol fotoğraflı bir gezi yazısı paylaşırım.
Saygılar
-
şu resim çok güzel,flu dalları kadrajdan hep çıkarsaydın muhteşem olurdu sanki.
-
Adana İl Temsilcisi
tomass kardeş öncelikle davetin ve misafirperverliğin için teşekkür ederim.yıllardır tüm karadeniz gezi yazılarını okuyor ve notlar alıyorum.neredeyse 1 dosya oldu.ama vakitle nakiti bir türlü denk getiremiyorum.kısmet bakalım diyorum.bu arada ADANA'ya da geldiğinizde ben de beklerim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Güzel gezi olmuş tebrikler. Sümela ne zaman açılacak bilen var mı ?
-
avarekasnak adlı üyeden alıntı
şu resim çok güzel,flu dalları kadrajdan hep çıkarsaydın muhteşem olurdu sanki.
Teşekkürler , o şekilde denk geldi ben de pek önemsemedim
adanalı adlı üyeden alıntı
tomass kardeş öncelikle davetin ve misafirperverliğin için teşekkür ederim.yıllardır tüm karadeniz gezi yazılarını okuyor ve notlar alıyorum.neredeyse 1 dosya oldu.ama vakitle nakiti bir türlü denk getiremiyorum.kısmet bakalım diyorum.bu arada ADANA'ya da geldiğinizde ben de beklerim.
Nakit ve vakit ikilisini en kısa zamanda denk getirmen dileği ile abi
Benim de memelekete gitmek için pek vaktim olmuyor vallahi :(
kurubuz adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş tebrikler. Sümela ne zaman açılacak bilen var mı ?
Teşekkürler.
Daha önce birkaç kez gittiğim için bu sefer içerisine girmedim.
O yüzden tadilat bitti mi ? / ziyarete açıldı mı ? maalesef bilmiyorum hocam
-
02 Aralık 2018, 13:30
maşallah alet yanıyor.Hocam bende sp modeline gaz kesiyorum eldekini satabilirsem.Elktronik olarak fireblade ile sp nin farkı varmı.
amortisör
frenler dışında ?
-
Fotolar harika çıkmış eline sağlık hocam
-
istock gibi foto olmus bunlar, devamını bekleriz
-
yakıyorsun. super.Allah kaza bela vermesın
-
YBRMANİA adlı üyeden alıntı
maşallah alet yanıyor.Hocam bende sp modeline gaz kesiyorum eldekini satabilirsem.Elktronik olarak fireblade ile sp nin farkı varmı.
amortisör
frenler dışında ?
Çok teşekkürler , Brembo frenler , öhnlis elektronik süspansiyon , yardımcı kaydırmalı şanzıman , tek kişilik sele ve renk dışında fark yok hocam.
fedora adlı üyeden alıntı
Fotolar harika çıkmış eline sağlık hocam
Çok teşekkürler
skullz adlı üyeden alıntı
istock gibi foto olmus bunlar, devamını bekleriz
Çok teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
nigdeli48 adlı üyeden alıntı
yakıyorsun. super.Allah kaza bela vermesın
Çok teşekkürler hocam , amin hepimize.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)