[Adana MT] 06.08.2006 Çamlıyayla Gezisi
Reklamlar
-
07 Ağustos 2006, 10:38
Reklamlar
-
07 Ağustos 2006, 11:08
-
07 Ağustos 2006, 11:14
@balzeytin seni aramızda görmekten mutluluk duyarım. Zaten arka koltuk boş sen gelirsin benle. Beraber gezeriz kanki.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
07 Ağustos 2006, 11:35
Moderatör
hasan abi sırf bize nispet olsun diye yapıyosunuz dimi abicim bir tarafımız şişecek ne damak tadı varmış Adana mt de yaf
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
07 Ağustos 2006, 11:40
-
07 Ağustos 2006, 11:43
Makine adlı üyeden alıntı
@balzeytin seni aramızda görmekten mutluluk duyarım. Zaten arka koltuk boş sen gelirsin benle. Beraber gezeriz kanki.
Görüşmek üzere.
sağol kankim beni düşündüğün için... seve seve artçın olurum senin En kısa zamanda motora bindireceksin beni benim rüzgar almam lazım kankiiiii
-
07 Ağustos 2006, 11:45
@Skullhunter abi o Ghost Rider olma havasında bir BMW
@balzeytin En kısa zamanda sen bana haber ver yeter.
-
07 Ağustos 2006, 11:49
güzel gezi olmuş . bu arada hasan abi doğadaki canlılarla yakından ilgileniyosun dikkat et benim gibi olma sonra
-
07 Ağustos 2006, 12:12
güzel bi gezi olmuş ama şu şaka olayı için ne diim...........
nasıl olsa alper bu yazıyı okumaz bende aynı şakayı ona yapmalıyım. yaktım ciks seni . redbul içtim deyip varmı adam ıssırmak
yusuf abinin elindeki ekmek güzelde o bilekliği gören sıkımı ekmeğe el atsın
ellerinize motorlarınıza sağlık güzel bi hafta sonu olmuş...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
-
07 Ağustos 2006, 12:21
@ertugrul seviyorum abi doğayı napim. Ama senin gibi olamam ben.
@benkaan teşekkürler.
-
07 Ağustos 2006, 13:56
hasan abi ve kılıç abi,
dün size rastlamak gerçekten beni mutlu etti. sizlerin gitmiş olduğunu düşündüğüm bir anda tabi bir yandan da kzıyorum kendime org.de niye pasiftin bu hafta diye,
tak karşıma en karizmatik r80 çıktı.siyahlar içinde yarıyordu asfaltı.
aman allahım dedim kimler buradaymış.hemen durdum, indim motordan sıkıca sarıldım abime.
bir de baktım ki arkasından bir horultu geliyor. siyah bir makina üzerinde uzun saçlı bir adam. gerçi adamdan çok depodaydı gözüm de ve kılçbalığı karşımda onu da öpüp ayak üstü konuştuktan sonra benim grup geldi aklıma gitmişlerdi. yol beni beklerdi ve gitmek zorunda kaldım...
bu hafta abilerim haberlerinizi bekliyorum tekrardan görüşmek üzere.
bu arada benkaan yandı. yerde ben de onu tekmelemezsen ne oluyum
-
07 Ağustos 2006, 13:58
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ooooh harika valla gerçek motor tutkunları geziooo..Türkiyenin her yerinde..Ama tepsiler çok fena ..Yaw şeytan dio bas git aniden Adana ya ordan İzmir eordan Ankara ya vs. vs..
S&S
-
07 Ağustos 2006, 14:00
@ciks33 Kardeşimsin sen. Görüşürüz inşallah en kısa zamanda. Haftasonu işini organize etmeye başladık. Ayrıntıları konuşuruz.
Görüşmek üzere.
-
07 Ağustos 2006, 15:30
cok güsel bi gezi olmus
yemek ler cok tehlikeli gözüküyor akıllara zarar bi durumu var
ekipte cok saglam
inşallah bi dahaki sefere bende olurum
-
07 Ağustos 2006, 16:20
hasan abi olayı görüyonmu size uyduk tekmeyi yedik
sen kimsiniz cikis efendi... sana o uzuncaburç u dar edicem
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
-
07 Ağustos 2006, 17:59
he he he gezdik yine yedik yine milletin ağzının suyunu akıttık bu arada yavaş yavaş haberler yayılmaya başladı tüm Türkiye bizim yemek leri konuşuyormuş bizim sadece yemek aktivitesi mi varmış kardeşim okadar güzel doğayı demir taylarımızla gezip temiz oksijeni içimize çektiğimiz zaman ister istemez acıkıyoruz tabiiiiiiii
Herkesi seviyorum kendinize iii davranın
-
07 Ağustos 2006, 21:47
valla bu iş böle olmıycak siz eni sonu bize racing i sattırıp turing motoru aldıracaksınız
-
08 Ağustos 2006, 09:16
@LASTROMANTIC Hehe Al abi bir sport touring al sende gel.
-
10 Ağustos 2006, 11:19
cok guzeeeel bı gezı olmus tebrıkler
aranızda olmak dilegiyle
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
-
13 Ağustos 2006, 19:08
yine adana'ya yakışır güzel bir gezi olmuş hepinizin eline koluna sağlık. en kısa zamanda yanınızdayım. herkeze selamlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler