[MT - İstanbul] 06 Agustos / MT Riva Öğümce Köyü Gezisi Fotoğrafları
Reklamlar
-
07 Ağustos 2006, 18:47
ARkadaşlar,Gezi gerçekten harikaydı.REsimlerde çıkmayan ,satırlarda ismi telaffuz edilmeyen ama çok emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.
İsim konusunda biraz özürlüyümdür,sür 1;ü lisan edersem affola.
Savaş her ne kadar sucuklar için kanının son damlasına kadar mücadele etsede içindeki yumuşak kalbe yenilerek Fix menücülerle sucuklarını paylaşarak müthiş bir imsamlık dersi verdi.BEn gördüm,Tuğrul ile oktay bir köşeye geçmiş bu duygulu manzara karşısında gözyaşalarını tutamayıp gizli gizli ağlıyorlardı. Yalnız Tuğrulunu elindeki "mağmanın dış yüzeyi" olarak tanıttığı taşa pek bi mana veremedim. Acaba dedim sucuklara niyetlenenleri kovalarken taş yanlışlıkla oktaya falan mı geldi? yoksa sucuklar gitti diye mi ağlıyor?
Tuğrul, Gerçekten neşeli insanın biri. Her ne kadar Chopper ile cruiser arasındaki farkı acı bir şekilde öğrenmiş olsada, hayatın acılardan ders alarak yıkılmadan ayakta durmuş bir insan. Neşeli muhabbetleriyle oldukça keyiflendirdi.
Devilfire ise hoş bir çifttiler. Yani oktay her kızın hayal edeceği bir erkek rolundeydi. Yengemiz gel diyo geliyo,git diyo gidiyoSalata ,yemek işlerinden de anlıyor( Maşallah! )
Birde sürücü eğitminimiz vardı.1 saatlik uykuyla o kadar yola gelmeyi göze almış. Kendisi motosiklet aşkının yaşayan bir emsalidir
Birer birer herkesi anlatamayacağım. Farklı ortamlardan farklı insanlar.Belki herşeyleri farklı. Ama hepsimiz iki teker sevdalısı. Bilmiyorum siz hiç düşündünüzmü daha önceden,fakat ben daha önceden muhabbetim olmadığı hiçbir insana bu kadar çabuk ısınabileceğimi düşünemezdim. Herbirinize teker teker teşekkür eder,iyi günler dilerim.sürçü lisan ettiysek affola.
Sevgili Tuğrul kardeşim,Makinadaki resimlerini en kısa zamanda sitede görmek isteriz.
Reklamlar
-
07 Ağustos 2006, 18:52
bu gezi cidden diğerlerinden daha sıcak ve renkliydi..
sanırım bunda aramıza yeni katılan arkadaşların da rolü büyük..
tekrar aramıza hoşgeldiniz..
en yakın zamanda görüşmek üzre
-
07 Ağustos 2006, 19:09
starsailor adlı üyeden alıntı
yani damla bence bu yakınlaşma ve sıcaklık benim getirdiğim sucukların etkisyle oluştu ne bereketli sucuklarmış kardeşim maşşallah herkeze yetti...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
07 Ağustos 2006, 20:45
Yönetim uyuma üyelerine sahip cıkkkkkkkkkkkkkkk bu tür organizasyonları destekliyor ve devamını bekliyorum bu tür organize olayların ilerde cok büyük faydalarını göreceğiz insanlar bu gezilerde daha iyi kaynaşıyo o bunun adamı şu bunun adamı muhabeti bakın göreceksiniz bu şekilde sona erecek yeterki yönetim bu şekilde davranışlara devam etsin, resimlerinden tanıdığım ve acıkcası pek hoşlanmadığım modlarların (resimlerde iyi cıkmamışlar) aslında hepsi pırlanta gibi cocuklar olduğunu gördük
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
-
08 Ağustos 2006, 00:09
Yine süper bir geziydi
Bu geziyi organize eden Erhana (skullhunter)
Mangalda sucuk ekmek zevkinden mahrum etmeyen savaş ( savasxxl) abiye
Sabah ki kavvaltıda ve yolda her yerde yolculuk ettiğimiz
Early riders gurubundan Serdar (Serdark) ,yasemin (Jasmin) ve murata (Rüzgarınoğlu)
Sonradan tanıdığım güzel insan desparados (ve dünyanın en kıymetli hazinesi küçük desparados (Sağlam arkçı ), yeni early riders üyesi fevkalbesher e
Herzamanki gibi dostuklarını sıcak kanlılıklarını gösteren Thai ( Ziya ) Gelişim ibrahim ve arkamızı kollayan paşama (alican) ve diyer ismini ve nikini hatırlayamadığım tüm MT arkadaşlarıma çoooook teşekkurler
-
08 Ağustos 2006, 01:41
güzel iyi eğlenmşişsiniz siyaah tişort çok hoşuma gitti insan nesli en sonda motosiklet
-
08 Ağustos 2006, 11:59
şş resimler neree aloooooooooooo
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
08 Ağustos 2006, 18:24
starsailor adlı üyeden alıntı
direkt üstüme alındım
teşekkür ederim
-
09 Ağustos 2006, 16:55
-
12 Ağustos 2006, 10:51
-
12 Ağustos 2006, 10:57
Rica ederim Aydın'ım ne demek;Yalnız seni bırakan handan ve özlem değil Hande ve Özge...Düzenle çabuk onlar duymadan
-
22 Ağustos 2006, 23:16
arkadaşlar riva öğümce gezisi sanırım mt nin en iyis gezisi idi ama gelemeyenleride düşünseniz dioruz
hadi yeni riva öğümce organizasyonu nerede, yaz bitmedennn
Bugün, dünden farklı olalım, gelişelim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler