savaş abi gözün nasıl geçtimi deniz iymiydi
Bak şimdi oldumu savaş.Ben sana dedim yenilirsin sonra arı sokmasını bahane edersen baştan yeniliyim...SAVASXXL adlı üyeden alıntı
5-2 Arkadaşlar 2 mars 1 düz... Çamur yapma...
Dip Not:Rövanşa Cuma akşamı Tophanedeyim.
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
hey adamım beni hayal kırıklığına uğrattın ve sakın bana o kahrolası bahanelerinden söz etme korkarım tophanede tamer abiye de yenileceğini söylemek zorundayımSAVASXXL adlı üyeden alıntı
Selam dostlar
Yine yerinde durmamış ist.mt çok eglenmişsiniz anlaşılan.Bizde yaylalar ve ormaniçi 250 km ye yakın yol yaptık bugün kazasız belasız eve dündük şükür
kendinize iyi bakın
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Hiç tahmin edemeyeceğim kadar müthiş bir gün yaşadım.Gidişteki motorlarımızın görsel güzelliği,mangal sefamız(savaş abinin açlık nagraları ) yakar top nostaljimiz
, averaj farkıyla yenildiğimiz paintball savaşımız ve deniz muhabbetimiz Herşey için teşekkür ediyorum bu siteyi bugüne getirenlere de bu organizasyonu gerçekleştirenlerede birlikte bu günü geçirdiğim dostlarada. Günü davul gibi şişmiş bi ayak bileğiyle bitirmiş olsamda sırıta sırıta uyuyacağım zevten bu gece.
sevgili arkadaşlar ben şu an evdeyim !yani saat 1 15 geziden hemen sonra işe kaçtım geziyi özetlersem benim motor zor gitti ya karbüratör yada debriyaj kayışı. beni paşam la duwall kadir abi sağolsun kavacık a kadar getirdi
sonrası yavaş yavaş gezi yerimize geldik her defasında görmekten zevk aldığım arkadaşlarım kardeşlerimle buluştuk sohbet ,makara,yemek derken bide motosiklet ci şarkımızı patlattım ohhh değme keyfimize sonrasında canımız denize girmek istedi'guruptan koptuk dört arkadaş sevgili haluk bizi riva da teyzesine götürdü orada şortları giyip denize girdik sağolsunlar enişte teyze yeğenler bizi misifir ettiler deniz,sohbet,derken alasmarladık dedik teyzemiz bizi yola kadar yolcu etti sağolsunlar
ve biz yola koyulduk tabi yasemin düşe düşe hefif düşme ler tabi bostancıya geldik haluk a oğlumu artcı olarak verdim sağolsun sağ salim aslanlar gibi(120 yapmıssınız bu ara )getirdi harikaydı yani dostluk kardeşlik yine tavan yaptı tek kelimeyle harikasınız iyiki varsınız !daha birçok güzel detay var ama sabaha karşı bu kadar yazbildim bir dahaki gezi de görüşmek umuduyla canımsınız
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Adalet mi bu yaaa
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
Fotolara buradan devam ediyorum, arkadaşlar başlığı düzenler sanırım, her seferinde karışıklık oluyor.
Herneyse çok güzel bir geziydi, ancak çok fazla fotograf çekemedim, kusuruma bakmayın.
hem arıza hem aksi cihan, bacaklarının arasına birşey aldımı kaskını mutlaka takar
biri karizma mı demişti, işte karizmanın kralı
bu da başka bir açıdan arızalanmış aksi arkadaşımız
zuhtupasa balatayı sıyırdı dediklerinde ben motorunun balatası sanmıştım, durum sanıldığından daha vahimmiş....
ahanda bu da destekli
aslında normal de olabiliyoruz....
osmanlı yeniçerisi görmüş bizans delikansı....
gecenin bir yarısında ancak bu kadar upload yapabildim valla kusuruma bakmayın, devamı gelecek....
Herşey için çok teşekkürler, her zamanki gibi sizlerle keyif almamak mümkün değil....
akalteke adlı üyeden alıntıHem Cruiser hem Racing.. ikisi de yakışıyor yaw... Farklı düşünen var mı arkadaşlar??
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
bssürü resim çklmişti diğerleri nerede ya
günaydın emtiiiii..
güzel bir gündü..
hava sıcak..
dostlar sıcak..
ortam sıcak..
abi ögleden sonra havuzda anca serinledim..
düzenleyen ve emegi gecen her keze teşekkürler..
not: dün düşmedim yoksa yoksaaa motor kullanmayı ögreniyormuyum..)
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
düşmedinmii vay öğrendin bence abi
en keyif aldığım geziydi bu..
özellikle paintball kısmıyla
yine yapalım yine yapalım
Ducatista:)
Arkadaşlar gercekten güzel bir gün başlangıcıydı cünkü ben aranızdan erken kactım ama yazılanlardan anladığıma göre süperde bir finiş olmuş, riva yoları taştan, olamaz Akalteke, hiç birşey Beşiktaş tan
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
paıntball sonucuna hala ınanmıorum b takımı genellıkle yonetıcılerden olustugu ıcın ortada bı komplo kokusu var)
şaka bi yana cok gusel bı gundu ıyı eglendık ve terledık..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
bırakalım bu işleri praetorianpraetorian adlı üyeden alıntı
Ducatista:)
hani bütün foto.lar?
Bunlar var zati biliyorum. Yaw benim oldugun foto.lar nerde? yada kavacıktan yola cıktıgımızdaki yol foto.ları
Soda Ayran Cool
Çok güzel bir pazar günüydü. Acaip eğlendik
Atv Safari ve üstüne paintpall savaşı tam oldu. İlk defa paintball yapıyordum ama bu kadar keyifli olduğu tahmin etmemiştim. En kısa zamanda tekrar yapalım
Birkaç Resimde benden
Soldan
Vedat Kaya - Rüzgarınoğlu - İbrahim (Gel.Sür.Kur.) - Vınvın
At sahibi - At - Kırmızı
Kırmızı - crato
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)