Mini Belgesel: Transfăgărășan Highway (DN7C)
Reklamlar
-
Geçtiğimiz sene sanırım 10 gün kamp yapmıştım Transfăgărășan'da.
Burası sürüş yapmak için oldukça keyifli bir yol. Dünyanın en iyi yolu diye pazarlasalar da daha iyilerini gördüm. Zaten öyle diyenler bu yolu dümdüz geçen tipler. Transfăgărășan'ı asıl güzel kılan şey istediğimiz herhangi bir yerde kamp yapabilmemiz. Orman üst sınırının bitiminden zirveye varıncaya kadar bulduğunuz her düzlük çadırınızı kurmak için ideal. Tabii ayıdan korkanları otele alalım (!). Kamp ve sürüşün dışında en güzel yanlarından biri de müthiş trekking rotalarının olması. Karpatları hissetmek için Lacul Capra muhakkak görülmeli, dümdüz geçilmemeli. Yoksa viraj Uçmakdere'de de var.
Eğer yapacak daha iyi bir işiniz yoksa 12 dakikalık kısa bir video hazırladım, tavsiye ederim. (imkanınız varsa büyük bir ekranda)
Reklamlar
-
Valla helal olsun. Mekan çok hoş. Hayalimdeki motorla hayalimdeki ortamı çok profesyonelce kaydetmişsin. Tv'e aktarıp şöyle bir bakayım dedim belgesel seyreder gibi kitlendim bitince kendime geldim.
Devamını beklerim, kal sağlıcakla
-
Çok güzel olmuş tebrik ederim her motorcunun hayali o yollar. Kanalınızdaki diğer videolar da çok başarılı takipteyim
-
-
-
Endurocu ruhundan öpüyorum hocam, süper anı, video, gezi olmuş.
Saygılar.
-
Hocam harika bir gezi ve video olmuş ellerinize sağlık.
-
Tek tek teşekkür ederim. Keyifle izlediyseniz ne mutlu bana.
Sevgilerimle...
-
Yüreğinize sağlık, teşekkür ederiz.
-
-
-
Moderatör
Biz müslümanların hâc vazifesi gibi, Endurocularında yol vazifesi bu rota sanırım.
Yaşlanmadan birinden birine gidebilsek bari
-
Moderatör
Lucas adlı üyeden alıntı
Biz müslümanların hâc vazifesi gibi, Endurocularında yol vazifesi bu rota sanırım.
Yaşlanmadan birinden birine gidebilsek bari
Niyet önemli, 50 cc ile 4-5 günde gidersin rahat rahat sorun olmaz ;P
-
Levent adlı üyeden alıntı
........... Ben de zirvede 1 gece kamp atmıştım.. Gece milyarlarca yıldız çok keyifli idi.. Tek sorun, rakım çok yüksek olduğundan oksijen az, ateş yakamıyorsunuz
...........
Yüksek rakım için benzin ocağı alman lazım. Gaz oçağı çalışmıyor.
-
Moderatör
Niyet önemli, 50 cc ile 4-5 günde gidersin rahat rahat sorun olmaz ;P
50 cc ile yurtdışına çıkılamıyor. Sorun orda. Yoksa giderdim hiç üşenmem
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Yeşil, yol , goruntu, muhteşem.
Kafa dinleyip tam olarak dünyadan uzaklasabilirsin, huzur var ve tam yukseklerdeyken yol korkma diyor adeta 'ben burdayım.'
Çadirda ve evindesin, bi nevi bilmediğin yerlerde güvendesin. . Yan tarafta motor duruyor yalnızlıktan insanların içine karışmak istersen işte sana 'emniyet'..
Yasanacak en guzel anlardan biri gibi adeta istemesen bile tadini cikarmissindir;) Video ve müzikleri dahil başlığa yakışır tadda olmuş..
-
Moderatör
Lucas adlı üyeden alıntı
50 cc ile yurtdışına çıkılamıyor. Sorun orda. Yoksa giderdim hiç üşenmem
Ne alakası var, siniri yürüyerek geçebiliyorsun, motoru da sırtında götürürsen bence geçmiş kadar olursun
-
-
-
Moderatör
Ne alakası var, siniri yürüyerek geçebiliyorsun, motoru da sırtında götürürsen bence geçmiş kadar olursun
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------
Bu mu yani cevabin ?
Al benim motoru hatta motorlardan birini git gel demiyorsun da, sırtında motoru geçir sınırdan diyorsun. Kınıyorum...
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)