Şimdi sabah sabah olmadı yaa
insanın çalışası bile gelmiyor ustaaa..
Şimdi sabah sabah olmadı yaa
insanın çalışası bile gelmiyor ustaaa..
lan ozan hani beraber gidicektik. aacağın olsun senin. küstüm oynamıyom :(:(
sevgılı dostum..
bu edebı yetenegını bır gun gelıp vurucu ıfadelerle kullanacagını bılıyordum ama bu kadarını tahmın etmemıstım.
tebrık ederım..
dun ıcın ayar yapamadık ama fırsatları degerlendırmek lazım..
ırtıbatı koparmayalım kardesım.
saygılar.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="2"][FONT="Trebuchet MS"]geçmiş her zaman [COLOR="Black"]siyah[/COLOR] beyaz...[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Samet'cim beni bağışla.Tilki tahrik etti beni.Şeytana uydum aniden.sametcakar adlı üyeden alıntı
ÇOK GÜZEL BİR TUR YAPMISSIN AMA KESKE ŞARKÖYEDE UĞRASAYDIN BURASIDA ÇOK GÜZEL BİRDAHAKİ SEFERE UĞRAMANI TAVSİYE EDERİM
Teşekkür ederim üstadım. Aslında ne iyi olur.Şarköy'ün yollarının bol kıvrımlı ve inişli çıkışlı oldğunu hatırlıyorum.Küçükken bir kez gitmiştim.Allah nasibederse belki cümbür cemaat geliriz ziyaretine.ghostriderrrr adlı üyeden alıntı
mutlaka bekliyorum buyrun gelin kapımız size hep açık
güzel gezi olmuş tebrikler tekirdağ güzel yer zaten
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
Gideriz be abicim bir ara Tekirdağ'a köfte yemeye. Ama senin mavi lambalar da acaip ha sen arkadan gelirken ben dikizden bakıyorum mavi ışıklı sanki polis arabası geliyor. Bir ara Tekirdağ gezisi düzenleriz tabii Ozan bizi götürürse,bende biraz yol yapmak istiyorum. Senin motor valla canavar gibi geliyordu yolda maşallah her bakımını yap Allahın izniyle hiç birşey olmaz. Sağlıcakla kalındex_cooler adlı üyeden alıntı
arkadaşım gerçekten tebrikler çok güsel bi gezi olmuş bende edirneye gitmeyi planlıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)